-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz atee_13 #167168 üzenetére
Korábban írtam én is a filmről (The watchers) egy derekasan eltérő véleményt, nekem nagyon tetszett. Nálam pont, hogy egy kellemes meglepetés volt, kategóriákkal jobb minden téren, mint a többi horror amiket mostanában láttam. Szóval szerintem, ha vágysz egy misztikus, de mégis valós szörnyekkel is operáló horrorra nézd meg és alkoss véleményt róla te is. Horroron belül nálam 4/5.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Soderes #167441 üzenetére
Azt hiszik a színész teszi a filmet, de egy jól megírt dramaturgiát az sem fog helyettesíteni. Számtalan kiváló film van gyakorlatilag noname színészekkel és működnek, mert van forgatókönyv és nem a megfelelési kényszer hajtja minden irányból. (bevételek, lmbtq stb.)
-
Yodamest
veterán
Twisters – Végzetes vihar
Nem nyújtanám bőlére, a magyar cím elég hatásvadász-trash feelinget sugall, de a film szerencsére nagyon rendben van. Lényegében nem találtam benne hibát, minden pont jó arányban és dinamikával, mondhatnám ízlésesen van tálalva. Spielberg "tanácsa" szintén nagyon jót tett a filmnek, aki megnézte/utána olvasott az tudja. Szóval jah, kiváló színészek, kiváló látvány, egy ilyen jellegű filmhez abszolút illő és kimaxolt forgatókönyv, kémia a karakterek között, tényleg semmibe nem tudok belekötni. Nem katartikus élmény, egyedül emiatt nem 5/5 nálam, de egy nagyon korrekt katasztrófa-romantikus movie.
4/5 -
Yodamest
veterán
Igen, az ember már hajlamos előítéletesnek lenni az ilyen jellegű filmekkel kapcsolatban, de ez tényleg nagyon profin össze lett rakva. Persze biztos lesz egy realista tábor (épp volt szóváltásom egy ebbe tartazó taggal), akik pontosan tudjak a fizikai hátterét mindennek és szerintük ez meg az nem tükrözi a tökéletes fizikai valóságot.... Erre csak azt tudom mondani, hogy az ilyen emberek képtelenek élvezni bármilyen vászonra vitt fiktív történetet, lehet nem nekik való ez a műfaj, nézzenek Napóleont és hasonló történelmi műveket. Mivel én nem vagyok profi meteorológus vagy légkörfizikus így számomra teljesen hiteles volt amit láttam, berántott a film és ez a legfontosabb.
-
Yodamest
veterán
válasz eeXaa #169327 üzenetére
Margaret Qualley - Masterpiece!
és ha már ő, akkor az Egy szobalány vallomása szintén Masterpiece!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Tudományos Pandémia Klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest