Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    Spirál:

    Nálam ez mellément. Kellemesen indult, aztán totál érdektelenségbe futott. Talán az is közrejátszik, hogy egészen más jellegű filmet promóztak annak idején - én legalábbis úgy emlékszem, hogy az volt a kiindulási pont a film elkészítéséhez, hogy merőben eltérnek a klasszikus sorozattól, de azon kívül, hogy rendőrök kerültek a középpontba, nem sok minden változott. Azon is sokat vontam a szemöldököm, hogy a gyilkos, 2021-ben, minden nyom nélkül képes rendőröket elrabolni, itt (is) érzésem szerint a kevesebb jobb lett volna, mert kissé hiteltelenné vált.
    Chris Rock borzalmasan játszik, pedig régen bírtam a csávót, de ebben a filmben vagy nagyon üvölt, vagy pedig szúrós tekintettel néz előre.

    Ami valamelyest megmenti a filmet, az a képi világ, és persze Samuel L Jackson, de mindez csekély öröm az önnön csavarosságát folyton magyarázó, kapkodós, rosszul felépített sztoritól.

    Behind You: (2020)

    Két lánytesó anyjuk halála után annak nővéréhez kerülnek egy időre, azonban a házban rejtőzik valami borzalmas dolog.
    A Spiralhoz hasonlóan itt is ki kell emelnem a képi világot, ami részemről a horror filmeknél egy kötelező kiixelős pontja az értékelésnek, mert más jellegű filmekhez képest nagyobb ízben járul hozzá a hangulathoz. Ez itt fasza volt.
    Szeretem az egyszerű horrorokat, de csak abban az esetben, ha a téma kellően újszerű (Vaksötét), vagy ügyes eszközökkel mutatják be (REC). Nos a Behind You e téren már kevésbé érdekes, sablonokból építkezik, és egy pillanatra se tér le a már bejáratott útról.
    Nagyjából fél óra után már semmi félelmetes nincs benne.

    Elzárva a világ elől: (2016)

    Kate Beckinsale lenyűgözően szarul játszik ebben a valamiben. Mondjuk, ha nincs kiírva a neve, vszeg fel sem ismertem volna, akárcsak Helen Hunt-ot az I See You horrorban, bár az legalább fasza film volt. Ez nagyon nem az. Ez már nem is horror, inkább vmi dráma akar lenni, csak jumpscere-ekkel, de azt is filléresen szarul teszi...
    A sztori a Más világot juttatta eszembe, valamikor újra kéne néznem.

    [ Szerkesztve ]

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák