Hirdetés

Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Cola111 #21595 üzenetére

    Nekem is nagyon tetszett ez a Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans. És számomra is az jött át leginkább, ahogy az egyre mélyebbre süllyedő szerfüggőt alakítja Nicolas Cage. Lassan már illett volna kiírni a film végére, hogy "a forgatás során senkit sem kényszerítettünk notórius szerfogyasztásra". :DDD
    A gerincproblémáját is jól adta, ahogy ferde vállakkal bicegett előre görnyedve. De ami még ütős volt, azok a kék foltok az állkapcsa környékén (a stimulánsokra jellemző az állkapocsgörcs, illetve az érszűkítő hatás, így együtt okozhatnak ilyet).
    Enyhén már spoiler:
    A történetvezetés egyrészt jó, mert magába szippant, bár kissé sablonos és egyszerű, ahogy fokozatosan egyre mélyebbre süllyed, majd elkezdi összerakni a megoldást, hogy mindenből jól jöhessen ki a végére, ami többé kevésbé sikerül is. Ettől nekem már egy kicsit átcsapott rózsaszín szövésű, meseszerű happy-end várományos vonalra, de aztán a végkifejlet sem lett olyan rossz.
    Ezen túl számos emlékezetes jelenet volt benne, mint például a SPOILER:
    - Mikor a végén jönnek be hozzá az irodába készpénzköteggel, és elnézéseket kérni, aztán a szomszéd asztal mögött csak lesütött szemekkel pislog a fiatal rendőr.
    - Mikor a feka irodájában szarrá tolt aggyal nekiáll lefölözni a cuccot, és bejönnek a verőlegények, akik mit sem zavartatnák magukat, hogy hova érkeztek, míg halomba nem lövik őket. És akkor az a "Lőjétek le még egyszer! A lelke még táncol! Lőjetek már!" -> Ezen már fetrengtem a fotelben. :))
    - De még az sem volt rossz, mikor a 15k$-ját követelte a kocsiban fegyverrel hadonászva. Az nekem nagyon arra tendált, hogy a fehér porral teli zacskó láttán indult be, illetve vesztette el az eszét. :DDD

    Részemről 8.5/10

    (#21597) littlelion21 - Ezzel most jól megtréfáltál. A címéből ítélve azt hittem, valami Sci-fi, és tényleg érdeklődve vártam, ha már egy ilyen "arc" linkelte "reszketve". :C

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák