Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Sziasztok!

    Keresek egy filmet, sajnos nem emlékszem a színészekre, sem a kiadás pontos évére, sem a címére. :(

    Amire emlékszem:
    -Nem túlságosan régi (tuti, hogy 2010 utáni).
    -Akció vagy krimi lehet a műfaja.
    -Rátettek a filmre egy olyan filtert amitől tök retrós lett. A film is valami korábbi időben játszódik, tlaán hidegháborús időkben vagy picit később.
    -A történetre csak nagyjából emlékszem:
    Hekusok el akarnak kapni valami hatalmas alvilági személyt. Rávettek valakit, valami kisebb alvilági figurát, hogy bepoloskázzanak és az mindig sík ideg volt tőle. Volt valami motelos jelenet is, ahol nagyon parázott, hogy lebukik, de valahogy megúszta.
    -Angol szinkronnal láttam, magyar lehet nincs is hozzá.

    Aztán a vége felé volt valami pénzes ügy: Az FBI vagy CIA vagy kinek dolgozott állami pénzből x millió dollárt adott a bepoloskázott tagnak, akinek azzal kellett volna valami fegyvert vagy kokót venni vagy valami politikust megvesztegetni, nem emlékszem rá. A lényeg, hogy átvágta a szerveket és olyan ügyvédhez vagy kihez küldte el őket kicserélt táskával aki azt sem tudta miről van szó. A lényeg: átvágott mindenkit és lelépett egy nővel meg pénzzel pedig mindig sík ideg volt. A srác az átvágás mestere volt, a szerveket is átvágta de csak a film legvégén derült ki.

    Bocsi de ködösen és csak ennyire emlékszem belőle.

    Előre is köszönöm a segítségeket! :R

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák