- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #21948 üzenetére
Coman és Roussillon szintén.
-
Nandinagy
addikt
Fura ez a mostani wl. 4-1 lett mára a vége. Az 1 vereségem szerintem biztos profi volt(PIM Maldini,TOTS CR,NEYMAR,TOTS VAN DIJK,FB MBAPPE,TOTS DE BRUYNE,TOTS ATAL stb... )
Bár megadom lehet csak Kristóf elkezdett psen is játszani
1-1 volt félidőben aztán neymar fejelt nekem 17 méterről 1 gólt aztán szétestem fejbenEriksen messze kiemelkedik a csapatból. Dembele is csak ő lefelé. Aki teheti ne csinálja meg Nevetségesen gyenge az a lap. Annyira gyenge fizikálisan, hogy ha kicsit gyorsabban fut mellette a védő a szellőtől már összeesik. A cyprien-allan duó is érzésre már nagyon kevés középre sajnos.A pozitivum, hogy hamar kilépnek az ellenfelek
[ Szerkesztve ]
-
-
Mrguba
őstag
DAVID LUIZ 77 stamina
Es ennyiert ezt tudja adni az EA -
-
Kristof_94
nagyúr
Első vereség júniusi account, 2 tizit kapott, ebből 1-t védtem, de végül a 2 perces hosszabbításra még 1,5 rákerült, így egy kapusról visszapattanó és védőkről lepattanó labdából gólt tudott lőni és így vitte 3-2-re. Éljen!
A másik meg, menjen a fenébe az EA, hogy 30 perc alatt nem tudok egy rohadt cam->cf módosítót venni, hogy kipróbálhassam Wijnaldumot.
-
Raunchy
tag
válasz Kristof_94 #21967 üzenetére
Ez a pozi módosító vadászat borzasztó szánalmas.
Miért nem tudják ennek is megemelni a max buyout-ot mint pl a shadow chem esetében? -
Tomi0703
addikt
Urak!
Ezt sikerult eddig osszehozni. [link] Mit lehetne rajta meg alakitani? Wijnaldumot kirakom szerintem (menne Fabinho melle), de akkor a nemet szekcio okafogyott lesz.
Igazabol meg van 2 88+ pakkom, amit jovo heten nyitnek. Jojjek vissza akkor a kerdesemmel?[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Nem érzem a nagy nyomást hogy csináljam Comant meg Roussiliont. Mind a kettő úgy kellett mondjuk mint egy falat kenyér
Mondjuk nem túl bonyolult egyik se bár könnyebb lenne ha nem. Mendy lenne az egyetlen francia jatekosom. Na túlzok van egy Gignak az legalább st meg egyalkalmas loan Dembele
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #21975 üzenetére
Van bármi tétje? Szerintem érdemes már mindent kirakni, mi történhet? Szóval igen, Nyomjad Kristóf, hátha esik valami jó lap
XO: Gollami26
-
Edgar2621
őstag
válasz Zimmi91 #21978 üzenetére
Hagyott is nagyobb csomagokat jövő hét péntekre, hátha végre megszánja az EAsten. Nagyon szurkolok én is neki
Egyébként most kellene rosszalkodni, a topikgazda eltűnt teljesen. Szóval jöhetnek a kukis viccek és még Geradossz is visszatérhetne, na meg persze Szigma, ő nagyon fel tudná dobni az uborkaszezontXO: Gollami26
-
Woodslave
félisten
Van vmi hidden gem tots cdm? Néztem Ovvy videojat draftban használta Anselmot brazil kínai ligas asszem. Vagy ezek csak lufik mint Philips volt anno aztán senki nem használja nem véletlenül...
-
SeatLeon08
tag
Úgy felidegesített most délelőtt a játék, pedig nagyon nyugodt ember vagyok, sose csináltam ilyet. Ma eldobtam a kontrollert mérgemben.
Adott egy véleményem szerint kész csapat. TOTSF játékosok (Aguero, Vardy, Henderson, Robertson, Trent, ter Stegen) Summerheat 91 Fernandes, 90 icon makalele. Icon moments Koeman és Cannavaro. 94 de bruyne
Ellenfél sima gold werner 83 többi lap bl és sbc-s béna lapok a múltból. Egy se volt 87 felett. Csak az a Pope a kapuban...
Na mondom az elején, itt ki fogok kapni...De olyan szinten nyomtam a kapuhoz, hogy azt se tudta fiú vagy lány. Sorozatban jöttek a lövések, kapufa szerintem már el volt deformálódva. Kapus mindenre jól reagált, egyszerűen nem lehetett gólt szerezni. Erőből, helyezve, szöglet, higgyétek el mindent az ég világon fogott. Védelem is agilisabb volt az enyémeknél. Kit érdekel a 96os aguero, simán lefutja a gold valaki.
Aztán ahogy lenni szokott, ha egyik oldalon nem megy az alvó védőkről pont rossz helyre pattanó labdával Werner rúgott egyet.
Mondom, ilyen a világon nincs. Próbáltam összpontosítani, de innentől a játékosok még inkább nem akartak futni, labdát szerezni. Kaptam még egyet.Itt dobtam el az irányítót.
Minek kell fejleszteni egész évben, hogy egy alap csapat lóvá tegyen Div8-ban? -
Nandinagy
addikt
válasz Woodslave #21980 üzenetére
Úgy hallottam, hogy ha R9-re adsz egy backbonet akkor ő a legjobb cdm.
A sok gold lapot kellene lecserélni. Ha van időd az a roussilon.coman bal oldal jó lenne. Mendy meg eljátszik jobb szélen is amúgyis 5* weak. Akkor 451-be mehetne rm-be Kubo és a Fabinho-Wijnaldum tengely elé meg mondjuk SH Firmino Nyilván a 2 db 88+ után. Abból simán kijön.
Szerintem semmi értelme július 11.-én még 1 hetet várni packokkal mikor a játékot már kb. a lélegeztetőgépről is leveszik lassan Minél hamarabb lesz csapat annál többet tudsz velük játszani. Max akkor éri meg tartogatni ha Kristóf vagy és a te packodnak is a drop ratejében ott van, hogy 97+ lapra 95% esélyed van
-
BT86
tag
válasz Woodslave #21972 üzenetére
Meccs közben van amikor átrakom ST-be. Azt tervezem, ha sikerülne pozíció módosítót venni, akkor már kezdéskor ST lenne. Azért voltam kíváncsi ő is ott játszatja-e.
Nem vagyok oda ezért a meccs közben állítgatásért és elpazarolt cseréért, hogy jó legyen a chem.
Most kezdőben Kessié CDM, Eriksen CAM, Ilicic és Ibra ST. Ahhoz, hogy Kessié CAM, Eriksen és Ibra ST legyen, állítgatnom kell meccs közben és cserélnem egyet (plusz 5-ös chemmel kerül be az új CDM, Matuidi vagy Essien 10 helyett), ahhoz meg, hogy már ez legyen a kezdőcsapat full 10-es chemmel, csak ez az 1 pozíció módosító hiányzik. -
forras2
őstag
Nahm, mai napon én is megszabadultam a fifa20-tól
Azt még megemésztettem, hogy a Pope fényévekkel szarabb mint a sima gold De Gea. Azt elfogadtam, hogy 8-ból 8× kivédi a gold De Gea az Ibra lövését. Azt már viszont nem tudta a gyomrom bevenni, amikor támadtam, jobb szélen Mahrezzel, bepasszolom középre, kapus kifut, gondoltam Rashfordal gyors beemelem a kapus fölött, de ugye Rashford önálló ésszel van megáldva, és a védőnek becsúszva átemelés helyett piros lapot kap... Majd a második félidő elején ugyan ezt eljátszom Manéval...
Akkor hirtelen rádöbbentem, hogy ez diszkrimináció, és a játék szopatja a niggereket, és így ment a shift+delete -
Nandinagy
addikt
De ha Eriksent STbe akarod játszatni akkor Ilicic meg Ibra tuti, hogy kuka. Ők máshova biztos, hogy nem jók. Nálam azért ST Eriksen mert Ribery,Dembele,Vinicius támadó még és ő a leglassabb Bár megmondom őszintén ő a legjobb a 4 közül. Iszonyat gólerős.
Amúgy hawk van rajta. De igazából ilyen 94-95ös lapoknál már szinte tök mindegy mit raksz rá. -
BT86
tag
válasz LendvaiFeri1 #21987 üzenetére
Nálam is ez volt. Sokadjára beengedett, amikor a főmenüből előbb connecteltem, utána indítottam a FUT-ot.
-
Kristof_94
nagyúr
Tegnap este régóta az egyik legjobb kezdésem volt, 10/8. Most 19/11-el állok, 11 meccs van hátra, amiből 6 győzelem kellene. Nem tudom mi a fene van.
-
Aguinaga
őstag
válasz Kristof_94 #21991 üzenetére
Gyengülhetett a csapat, csak kinyitnám azt a pár 50k-s packot
PSN: OldSlowhand74
-
Kristof_94
nagyúr
-
Woodslave
félisten
Gyereket most nem érdekli. Gondoltam játszok wlt. Basszus alig tudtam ravenni magam milyen játék ez
Kettőt nyomtam egyik leszopatott ahogy kell. A másik pl főleg gold meg ss Mahrez. Na őt halisten levertem.
Hajnalban volt pár rivals meccs ahol qrvara ment mindenki éreztem a dinamikát nyertem is aztán mintha elvágták volna megy a kínlódás
[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
Megcsináltam pár SBC-t köztük ezt az 5db 88+-osat is.
Birthday van Dijk battyogott elő belőle.
Ez a lap még mindig 700k környéke boxon?
Eléggé meglepett.Amúgy nagyon fel van húzva a droprate. Megy a beetetés EA bácsitól a 21-re.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
Kristof_94
nagyúr
16 győzelemnél még van 2 meccsem, hátha... Eddig is voltak nehéz WL-ek, de ez túltesz mindegyiken.
A legutóbbi meccsen egy olyan emberrel sorsolt össze, akivel ma már játszottam és legyőzött, de most sikeresen visszavágtam.
Jövő héten nem leszek, így kimarad a WL. Utána viszont nagy fejlesztéseket fogok eszközölni. Címer, tifo, stadion téma "say no"-s lesz, meg beleviszek valami "BLM" szöveget is a csapatba, hátha segít egy kicsit az EA. -
Nandinagy
addikt
válasz Gaborz1 #21997 üzenetére
Beetetés? Annyi az egész hogy vagy 10 féle promóció lapjai +rengeteg if lap bekerült a játékba így nyilván sokkal nagyobb eséllyel nyitsz nagyot.
Ha valaki ez alapján azt hinné, hogy majd a 21-be is ilyeneket fog nyitni az el se kezdjen játszani
Bár én még mindig azon az oldalon vagyok aki így is képes rare players packból 80as játékost nyitni szóval...(#21998) Kristof_94
Amennyien játszanak pc-n csodálkozom, hogy csak 1 olyan volt akivel már játszottál
Szerinted ki helyett tegyem be Lenglet. Diego Carlos vagy Militao? kell 1 francia mert akkor ki tudom venni cyprient a kezdőből ami fél siker[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest