Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szigma70

    addikt

    válasz LedyGyuszi #10781 üzenetére

    Nagy a baj sztem :K

    Más

    WL

    Eddigi leggyatrább WL szereplésem van folyamatban. Nem tudom mi az oka, a csapat 1 millával ér többet mint eddig, van ikon, drága csatár, az állandó gyenge láncszem én maradtam.
    Most a gameplay-t hagyjuk, mert az elméletileg mindenkinek, így az ellenfeleknek is ugyan olyan.
    A nagy büdös helyzet az, hogy 23 meccsből, 7, azaz hétszer kaptam ki többgólos elönyből.
    Ez visszatérő momentum a játékomban sajnos. Nem tudom ilyenkor mit cseszek el, de addig, amíg ezt nem tudom megoldani, hogy egy "megnyert" meccset lehozzak, addig nincs miről itt siránkozni.
    Van, hogy a 77,-percig megyek 2-0-ra, majd akkor kapok egy gólt, sebaj, ezt már fél lábbal kihúzom, de nem. Van, hogy a 93-ban jön az egyenlítés. Persze a hosszabításban már nyílt a meccs megint.
    Mindíg megállok 11 winnél. Tökmindegy mennyiből van meg, megállok. Ez egy elhatározás részemről, nekem ennyit ér meg a WL. Ez addig megy így, amíg nincs "verseny képes" csapatom. Most már elméletileg van, így a lehetőség adott lenne, de ezt a 2-0-ról kikapok dolgot meg kell oldanom.

    Próbálkoztam már a labdatartással, na az halál, tuti vereség. Próbáltam, hogy inkább letámadok, az sem ment.
    Ha nem változtatok semmin, talán ez a legjobb.
    Persze, van olyan, hogy fordít az ellen, sokszor én is. Nem ez bosszant. Hanem a módok. Mikor a 70. percig az ellen a térfelemre nem jut át, aztán jön a finis, és megváltozik minden. Lehet fogni ezt a hendire, a gameplayre, az EA-ra, a Jehova tanuira, az antikrisztusra, bármire, de nekem ez a keresztem.
    Ha csak a fele meccset hoznám így, az már gold, és akkor még lenne vagy 10-12 meccsem.

    Bocs ha uncsi volt :R

    Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

Új hozzászólás Aktív témák