Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gab.gergely

    tag

    Srácok, lehet, hogy unalmas lesz, amit írok, de casual Fifa-addiktoknak(FUT) még érdekes is lehet.

    Röviden annyit, hogy online résszel sosem jutottam sokáig, lehet csak a router beállításokhoz vagyok lusta, de azt a kevés időt,amit játékra tudok pazarolni nem akartam a lagg miatt konstans anyázva eltölteni(plusz mindig elpchztak :) ). Tudom a játék nagyobbik fele erről szól, de (sztem)idén az offline résszel is érdemes foglalkozni.

    Szóval a 14 és a 16 után azt kell, hogy mondjam, a várt szokásos minimális fejlesztés/újdonság helyett sokkal többet kaptam és nyilván nem a grafikára meg az aktuális bombasztikus újdonságra(Hunter) gondolok,hanem a játékmenetre. Ha valaki szinte nulláról kezdi, nagyon szépen követhető a fejlődése, az elején a semi-pro is kihívás lehet(persze nem akkor, ha 50 pakkot veszel a játék mellé), aztán folyamatosan, mintha egy story-mód lenne tanulsz bele az egészbe, annyival ÉLVEZETESEBB lett, szinte már gyanús, hogy irányított, de a lényeg:
    Szerintem idén megéri megvenni. Elsősorban azért, mert Single-player-ben is ad akkora élményt, mintha az első Fifád lenne, ha meg valakinek a piac okozta az addikciót, azt az SBC most hatványozni fogja.

    Ja és tessék kocsmázni is, nem mindig csak a TOTW-en parázni! :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák