Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dtrms

aktív tag

válasz thebigK #10197 üzenetére

Én is szoktam hamis 9-essel játszani, az a másik alakzat jött még be.
    Akkor kipróbálom majd ezt a Bundes csapatot is. Vidalt meg mindenféleképp CDM-nek hagyom mert egy gyilkológép, de amellett technikás is annyira hogy kihozza a labdákat egyedül és még lőni is tud. Én azért játszom egy CDM-es felállásokkal mert jobb szeretem hátulról irányitani a játékot és a CDM az irányitóm a CAM helyett.
    és a 2 CM pozició működik nálam CAM/CM-ként. azért szoktam oda visszavont csatárokat is betenni (pl.:Rooney-t). És ott ha van rá lehetőség akkor jobban szeretem, ha egy kicsit agresszivabb játékosok vannak, hogy már ott lehessen szerelni és ne engedjék a kontrát.
    A szélsőket is ezért szeretem, ha erősebb játékosok mert akkor az LW/RW és a 2 CM kitesz egy védelmi vonalat úgy hogy még a két hátsó szélső védőm is felfut. De ha mégis lekontráznak akkor a CDM visszahúzódik (mert be van állitva hogy hátul maradjon) középső védőnek. Amig azok feltartják, addigra a két szélső védőm is visszaér (ezért kellenek gyorsak) és a két szélső támadóm is hátra fut segiteni, addig meg a 2 CM kifut valamennyire a két szélre.
    Szóval elég furcsán játszom :D na mindegy.

Amúgy Müllerrel semmi bajom. Szimpatikus játékos, szóval teszek vele egy próbát.

Meg a másik heppem még, hogy csak olyanokkal játszom akiket a valóságban is vagy szeretek, vagy legalább nem utálok :D
    Most még elgondolkodtam egy full német csapaton is. Azzal kapcsolatban nincs esetleg tapasztalatod?Pl egy Kroos, Schweini, Özil középpálya.

Új hozzászólás Aktív témák