- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtrms
aktív tag
válasz thebigK #10197 üzenetére
Én is szoktam hamis 9-essel játszani, az a másik alakzat jött még be.
Akkor kipróbálom majd ezt a Bundes csapatot is. Vidalt meg mindenféleképp CDM-nek hagyom mert egy gyilkológép, de amellett technikás is annyira hogy kihozza a labdákat egyedül és még lőni is tud. Én azért játszom egy CDM-es felállásokkal mert jobb szeretem hátulról irányitani a játékot és a CDM az irányitóm a CAM helyett.
és a 2 CM pozició működik nálam CAM/CM-ként. azért szoktam oda visszavont csatárokat is betenni (pl.ooney-t). És ott ha van rá lehetőség akkor jobban szeretem, ha egy kicsit agresszivabb játékosok vannak, hogy már ott lehessen szerelni és ne engedjék a kontrát.
A szélsőket is ezért szeretem, ha erősebb játékosok mert akkor az LW/RW és a 2 CM kitesz egy védelmi vonalat úgy hogy még a két hátsó szélső védőm is felfut. De ha mégis lekontráznak akkor a CDM visszahúzódik (mert be van állitva hogy hátul maradjon) középső védőnek. Amig azok feltartják, addigra a két szélső védőm is visszaér (ezért kellenek gyorsak) és a két szélső támadóm is hátra fut segiteni, addig meg a 2 CM kifut valamennyire a két szélre.
Szóval elég furcsán játszom na mindegy.Amúgy Müllerrel semmi bajom. Szimpatikus játékos, szóval teszek vele egy próbát.
Meg a másik heppem még, hogy csak olyanokkal játszom akiket a valóságban is vagy szeretek, vagy legalább nem utálok
Most még elgondolkodtam egy full német csapaton is. Azzal kapcsolatban nincs esetleg tapasztalatod?Pl egy Kroos, Schweini, Özil középpálya.
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost