Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

válasz Citroware #10056 üzenetére

Üdv Kolléga. Gondolom ez csak saját vélemény, vagy nem tudom, hogy mennyire vagy tájékozott a napi csapat hírekkel, nyilatkozatokkal, sajtó tájékoztatókkal, újság cikkekkel és átigazolási szakértők híreivel, mert amit írsz, az nincs összhangban a csapat napi ügyeivel.

1. Vidal elengedése több dologból fakad. Térd problémák, teljesítmény romlás, nyári ittas vezetés, utolsó év, amikor magasabb összegért eladható volt.
    2. Tévez tavaly télen kérte már a távozását a klub vezetésnél, teljes titokban, ha nem engedik el, akkor is ment volna. Haza akart menni. A közösséget nem akarták kockáztatni, ezért ingyen (fillérekért, kölcsön játékosokért, akik még papíron is alig érnek valamit) engedte el a klub. Mert el akart menni. Nem örültem, de teljesen racionális döntés volt. Ugyanakkor nyáron a Juventus második igazolása, egyből Sami után Dybala volt, az elmúlt évek legnagyobb tételében Juventus szinten, gyakorlatilag egy fiatal argentin játékossal egyből pótolták a veteránt. Jó döntésnek látszik, már most dupla áron vinnék, ha engedné a csapat.
    3. Az eredményesség mellett a pénzügyi bevételek is nőnek a csapatnál, kiváló a tendencia. A klub ez mellett folyamatosan dolgozik, hogy újabb címeket nyerjen. Az a helyzet, hogy a csapattal még inkább kell számolni európai szinten, hosszú távon.
    4. Utánpótlás bázis építés Torinóban (continassa projekt), folyamatos megfigyelő bázis bővítés, minőségi igazolások.

(Az, hogy a Seria A-nál van feljebb is, arra inkább nem mondok semmit.)

Sorolhatnék még rengeteg példát, de ezekből is egyértelműen látszik, hogy megkérdőjelezhetetlen a csapat akarása és fejlődése.

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

• Z'Z"

őstag

válasz Citroware #10056 üzenetére

Pirlot kihagytad. :K
    Azt, hogy a Serie A-nál bőven van feljebb is, azért enyhe túlzásnak tartom.
    Az elmúlt évek nagy átigazolásait nézve nem hinném, hogy egy (orosz) Premjer Liga, Süper Liga, vagy pl. MLS olyan nagy előrelépés lenne egy játékosnak. A nagy BPL, Bundesliga vagy a Ligue 1 meg miért lenne feljebb, mint az olasz?
    A BBVA ligában meg ott van a Barcelona, Real Madrid és az Atlético Madrid
    Szóval itt sincs nagy választék.

MdewC:
    Ha Moratat dupla áron vinné a Reál szerintem érdemes elgondolkodniuk.
    Pogba szerintem most ér a legtöbbet, viszont egy gyenge EB szereplés könnyen visszavehet az árából.
    Függetlenül attól, hogy a válogatott hazai környezetben játszik, illetve az egyik leggyengébb csoportot kapta.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák