Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VikMorroHun

    senior tag

    válasz Gave #8550 üzenetére

    Lehet próbálkozni ezzel, meg ezzel.

    Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

  • Gave

    addikt

    válasz VikMorroHun #8551 üzenetére

    Köszi, ezeket megtaláltam, de rengeteg bugot adnak a játékhoz. Szerettem volna jobban megérteni, hogy mi a konkrét különbség TES és FO4 között, de nem sok hivatalos infót találtam róla. Ennyit kb eddig:

    Amit nem igazán értek még, hogy ha az iPresentInterval vissza osztja az updateket engine szinten akkor kb ugyan ott vagyok töltés időben,- nem? Ha viszont beállítom 0-ra akkor szétesik a fizika, ahogyan a cikk írja..?

    [ Szerkesztve ]

  • Gave

    addikt

    Tegnap végig értem a fősztorin, csináltam mellette kisebb mellék küldetést is, plusz Far Harbor nagy részét a "békés" kifejlettel (Child of Atom kihagyva, a szektázós része nem érdekelt :D ). 75 óra / Level 41

    Összességében szerintem okés a sztori, a játékmenet pedig akár zseniális is lehetne. Amit nagyon hiányoltam az a választási lehetőségek, szerintem ez egy szerepjáték esetében nagyon fontos lenne.

    - Pl: A Railway "békés semlegesítése", amielőtt elértem a sztori töréspontjához alapvetően jóban voltam velük, úgy mentem ki tőlük, hogy jó arc vagyok. Itt jó lett volna egy kerülő dialog mindkét társulat oldalán. Legalábbis a karakterem 10 CHA és egyéb perkjei és tettei alapján vártam volna, ahelyett, hogy simán betámad mindenki mindenkit.

    - Institute, szintén vártam volna egy köztes megoldást, pl eltávolítani a vezetőt, rábeszélni őket, hogy nyissanak egy normális járatot és a Synth projekt helyett inkább a restoratív BoS projektekhez álljanak be. Ez lett volna szerintem a "gold medal" befejezés, ahol végülis az egész Commonwealth jól járt ( kivéve a mesterséges emberek.).

    - Minutemen vonalon jó lett volna, ha van valami recruiting/training és helyettem védik a településeket. Így, hogy csak a főnököt dolgoztatják nem poén :D

    Játékmenetben kicsit sok a töltényszivacs, de ez főleg azért volt mert nagyon későn kezdtem el pakolni a 20% dmg perkeket, szerintem ezek túlzások és egy 10%/perk és kevesebb HP jobb lett volna, de ez már ízlés kérdése. Plusz ott van, hogy a crit és sneak bónusz nagy, de ritkán jelent meg 2-es szerencsével és PArmorban besprintelve a jelenetek közepébe :DDD

    A túlélés nem volt gond, de talán azért mert a quest power armorok és a bőséges fusion core miatt szinte alig voltam ruhában, 1-2 helyen az úszás miatt vettem csak le, illetve persze amikor javítani kellett.

    A loot cipelés részére lehetett volna valami jó megoldás talán.

    Ami még talán kicsit kirívóan furcsa volt, hogy az autók mindenhol robbannak pár lövéstől, ez azért nem tetszett mert sok helyen az lett volna a természetes fedezék.

    Összességében jó, hogy bepótoltam ezt. Az áttöltést nagyon sajnálom, ha az nem lenne ilyen lassú (vagy bugos) szerintem valamikor mennék vele még egy kört, crafting és DLC nélkül szerintem 50 órában megállt volna.

  • Warton

    őstag

    válasz Gave #8553 üzenetére

    Minutemen: elvileg városlakókat tudsz védelemre rendelni. Építesz egy guard posztot és beleraksz valakit. Annyi, hogy kell nekik fegyvert adni, hogy hatékonyabbak legyenek. Plusz ott vannak a turrettek. De egyébként ja, elég idegesítő ez a játékelem egy idő után, főleg akkor ha sok settlemented van. Egy idő után már nem foglalkoztam ezekkel.

    Loot cipelés: a settlementek raktárládájába belehet pakolni azt, ami épp nem kell. Illetve lehet építeni saját házat, ahol a lootot ki lehet állítani.

  • podtibi

    senior tag

    válasz Gave #8553 üzenetére

    Mod és modok. Az át töltéshez is mod kell. Gyakorlatilag ilyen hulladék megoldásokat kell elvégezni. De én 200órám elvesztése után elég alacsonyra vittem a kedvem mindahhoz hogy egyáltalán újra neki kezdjek a játéknak. Igyis kínszenvedés volt az a 200 óra, úgy hogy nem is modoltam még akkor.

    Ezt inkább rád bízom.

  • podtibi

    senior tag

    válasz Gave #8553 üzenetére

    Rakjál csak sebzésre,lopakodásra,zárnyitásra és hackelésre. Szó szerint. Gyakorlatilag kimaxolod a sebzést és mindent kinyírsz, ugyanis nincs ai, de még a párbeszédeknek és a karaktereknek sincs túlzottan súlya. Úgy tudsz nehezíteni a játékon legjobban ha elkezded túlélőben és hack és zárnyitáson kívül nem atsz semmire sem. Esetleg kimaxolod a csillagkokat 10-re, a többi már elvenné a játék értelmét. Mindent adj el ami nem kel és gyüjts acélt, abból csinálj szöges csapdát ezerrel és így a szinted is bőven megnő. Szerencsénél pedig maxold ki 5x-ig az tapasztalat növelés, annál tovább ne, mert az csak ront már a fejlődésen. A nuka world red rocet-től utazz vissza mindig a lapát bolthoz és folyamatosan ölhetsz ellenfeleket, úgy hogy máshova nem is kell utaznod. Persze ehhez el kell jutnod a nuka world-be.

    [ Szerkesztve ]

    Ezt inkább rád bízom.

  • VikMorroHun

    senior tag

    válasz Gave #8552 üzenetére

    Akkor lesz gond a fizikával, ha 120 FPS fölé megy a játék. Ez az Obliviontól kezdve így van minden Creation Engine, és előzményei, meg a Havok fizikai motor miatt. Megoldás: 60 FPS-re kell korlátozni a játékot. Töltőképernyőnél viszont célszerű a fenti modokkal együtt korlátlan képfrissítést alkalmazni. Kivéve, ha fekete töltőképernyő van, mert akkor valamiért nem szükséges, alapból gyors a töltés.

    Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

  • Gave

    addikt

    válasz VikMorroHun #8558 üzenetére

    Okés értem, emlegettek valami next gen verziót ami majd nagyobb frissítésen megy, akkor lehet megkapja majd a Starfieldes fejlesztéseket, a legjobbakat remélem, mert szerintem sok jó dolog van a játékban.

    Jorus: érdekes lesz szerintem, meg az is, hogy meddig él majd, manapság szeretik kilőni a jó sorozatokat, nehogy még minőségi elvárásaink legyenek a végén :D .

    Pl Jericho egész jó sorozat volt szerintem 2006-2008, de nem futott sokáig sajnos.

  • podtibi

    senior tag

    válasz Jorus #8559 üzenetére

    Azóta az előzetese is megtalálható, de ha az alapján valóban inkább a karakterekről lesz szó, mintsem a világ atmoszférájáról-hangulatáról, akkor inkább kihagyom.

    Ezt inkább rád bízom.

  • Gave

    addikt

    Időnként azért 60 FPS fixen is előfordul egy-két érdekesség. :D

    A bárpultot asszem kicsit alul méreteztem:

  • podtibi

    senior tag

    De ha nem használsz modot, akkor nem túl gyors a játék neked? Bár a 60hz-es monitornál gond nem lehet.

    Ezt inkább rád bízom.

  • podtibi

    senior tag

    válasz Gave #8562 üzenetére

    Engem ami igazán zavar, hogy nincs igazán súlya a játéknak, értelme a párbeszédeknek.

    Ezt inkább rád bízom.

  • cibere11

    tag

    Sziasztok!
    Ha megveszem series s-re a fallout 4-et.Magyar nyelvet tudok varázsolni hozzá?Magyar mod van azt olvastam.Köszönöm

    HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13

  • cheatergs

    senior tag

    Sziasztok!

    VGA-t cseréltem, driver maradt, launcherben ultrára húztam a grafot, majd kiderült, h a játék nem tölt be több modot, de nem jelzi.

    F4SE-vel indítok; Vortex szerint minden oké, disable->enabled újra, deploy, uúgy észrevétlenül inaktív több mod.

    A bugos launcheren kívül lehet más baja (ingame mod menüre sosem kattintok)?
    Reinstall nélkül meg lehet menteni a save game-et?

    Mindig minden mindegy

  • jocee777

    csendes tag

    válasz cheatergs #8568 üzenetére

    Üdv!
    Van egy mod betöltés ellenőrző progi: The Load Order Optimisation Tool (https://loot.github.io/) Próbáld ki hátha segít a hibakeresésben. Bár azt nem tudom, hogy a F4SE-vel való indítást figyelembe veszi vagy csak a normál indítást ellenőrzi.

    Eskü nagyon adja a sok meglepődő arc ahogy felszínre hatol a felismerés, hogy a villamossinen egy villamos jön!

  • cheatergs

    senior tag

    válasz jocee777 #8569 üzenetére

    Ez bele van építve a Vortexbe (Sort List by LOOT), de most külön letöltöttem, és uaz az eredmény.

    A Launcheren kívül másra nem tudok gondolni, de idáig sosem volt gondom vele, amikor változtattam graf beállítást (Launcher settings->f4se).
    Létezik, hogy a játék VGA-hoz rendel hozzá modokat? Vmi .ini turkálás kellene?

    Mindig minden mindegy

  • VikMorroHun

    senior tag

    válasz cheatergs #8568 üzenetére

    Nem értem teljesen a problémát, nem is hallottam még ilyenről, de VGA csere után esetleg hasznos lehet törölni az .iniket a Dokumentumok mappából, hátha segít. Biztonsági mentést azért készíts róluk.

    Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

  • cheatergs

    senior tag

    válasz VikMorroHun #8571 üzenetére

    El is feledkeztem erről.

    Szokásos Bethesda-minőség. A Launcher zavart be, és minden indításnál a main menübe érve felülbírálta a Vortex és F4se által betöltött modokat, többet nem engedve aktiválni.

    A megoldás, h a Custom.inibe kell beírni ezt:
    [Archive]
    bInvalidateOlderFiles=1
    sResourceDataDirsFinal=

    Állítólag kikerüli/letiltja az ingame mod managert.

    Mindig minden mindegy

  • SaGa59

    őstag

    válasz cheatergs #8572 üzenetére

    Ha f4se-t használsz, akkor eleve nem a launcherrel kell indítani, hanem az f4seloader.exe-vel. Különben nem látszanak azok a modok, amik az f4se-re támaszkodnak.
    Ez nem a bethesda hibája. Amit a custom.in.-be írtál, nem ezt javítja, hanem azt, hogy az erőforrás fájlok közül mindig a legfrisebbett használja a program, ha több is van belőlük, pl a különböző bsa fájlokban és/vagy "loose" fájlként, kicsomagolva.
    Az f4se felrakása után a launcherre többé semmi szükség, ha felbontást akarsz állítani, sokkal egyszerűbb az ini fájlokban módosítani. A modokat sem a launcherben kell engedélyzeni, arra van a Vortex.

    [ Szerkesztve ]

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

  • danih

    addikt

    Tud valaki ajánlani jobb karakter modelleket?
    Van ez a CBBE de ez nekem custom alapnak tűnik amire lehet hegeszteni - én olyat keresek ami a játékban lévő modelleket cseréli nagyobb polygon-számúra/szebbre - ha van ilyen (régebbi Beth játékokhoz volt). Nem akarok hozzáadni új karaktereket

    [ Szerkesztve ]

  • VikMorroHun

    senior tag

    válasz danih #8574 üzenetére

    Itt nézz szét, de szerintem a CBBE okkal "kapott" 11,1 millió letöltést...

    SaGa59:
    Így már értem, hogy miről volt szó a minap. :)
    Nem gondoltam, hogy a gyári indító menüt használja.

    [ Szerkesztve ]

    Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

  • VikMorroHun

    senior tag

    válasz cheatergs #8572 üzenetére

    Ha időnként felbontást akarsz változtatni, ajánlott a BethINI
    használata. Meg kb. mindenféle ini szerkesztéshez is.

    Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

  • cheatergs

    senior tag

    válasz VikMorroHun #8576 üzenetére

    Kösz, érdekes, bár nem müxik a gépemen.

    Mindig minden mindegy

  • hubai38

    aktív tag

    Sziasztok találtam elég sok Sim Settlements módot, tapasztalat melyiket érdemes letölteni? Kell hozzá valami segéd program, a játék menübe vannak a módok címszó alatt.

  • VikMorroHun

    senior tag

    válasz hubai38 #8578 üzenetére

    Javasolt egy mod kezelő program, pl. Vortex telepítése és beállítása. Aztán használhatod a keresőt, megnézheted az értékeléseket, játékosok visszajelzéseit stb.

    Persze, használhatod a játék menüben levőt is, technikailag azok is modok. :)

    Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

  • vas doboz

    újonc

    sziasztok.
    tud nekem valaki segiteni abban hogy a uss constitution küldetést kitöl kapom meg?

  • Šolaire

    veterán

    Sziasztok most kezdtem bele, le volt árazva hatalmas játék kicsavaroghatom magam benne eddig tetszik nagyon :)

    “Praise The Sun” \[T]/

  • spirit007

    senior tag

    Sziasztok!
    A BoS oldalt választottam, és a polgárőrök segítségével számoltam fel az Intézetet.
    Szóval az intézetnek kakukk, és úgy néz ki elfogytak a küldetések.
    Itt a vége?
    Maradt a BoS, Vasút, polgárőrök.
    (korábban volt egy BoS küldetés amiben a Vasútat kellett volna kicsinálni, de azt nem vállaltam)
    Azért kérdem mert így a "végére" kedvem lenne levegőbe repíteni az atomokkal kibélelt prime libety gépszörnyet és Prydwen-t :DDD

  • batman91

    őstag

    válasz spirit007 #8583 üzenetére

    Igen, hivatalosan ez a játék vége. Ha a Prydwen-t akarod leszedni az égről akkor az Institute oldalára kell állnod. Ha van korábbi mentésed amikor még először mész az Institute bázisára akkor onnan megcsinálhatod ezt a tervedet. Csak nekik kell dolgozni onnantól kezdve.

    "A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan

  • 4264adam

    veterán

    Újra kedvet kaptam a Fallout 4-hez folytatva az lvl 68 szinten. De ha már 4070 Super, akkor megnéztem és kitanultam a legtöbb Mod telepítést.

    105 aktív Mod és 60db Offline

  • VikMorroHun

    senior tag

    Szépek. Modlista esetleg? :)

    Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

  • 4264adam

    veterán

    válasz VikMorroHun #8589 üzenetére

    :R

    Vortexből tudok exportálni listát?
    jövőhétvégén tudok listával jelentkezni, még ha egyesével is kell ide begépelni de megteszem :)

  • 4264adam

    veterán

    válasz 4264adam #8590 üzenetére

    Elegánsabb linken át: [link]

    [Mod] 10mm SMG-46195-1-4-1595487956 [Filename] 10mm SMG-46195-1-4-1595487956.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/46195/
    [Mod] 2k-33107-1 [Filename] 2k-33107-1.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/33107/
    [Mod] 3) 4estGimp - Rifles Rebirth 4 Replacers-61338--94-1674510140 [Filename] 3) 4estGimp - Rifles Rebirth 4 Replacers-61338--94-1674510140.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/61338/
    [Mod] AK74M - Assault Rifle v3.5-21466-3-5 [Filename] AK74M - Assault Rifle v3.5-21466-3-5.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/21466/
    [Mod] AQUILA ENG-30687-1-2-1-1576173618 [Filename] AQUILA ENG-30687-1-2-1-1576173618.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/30687/
    [Mod] AR-51 Retexture 4096 Texture-15556-1-0 [Filename] AR-51 Retexture 4096 Texture-15556-1-0.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/15556/
    [Mod] Accelerator v5-27127-5-1563893934 [Filename] Accelerator v5-27127-5-1563893934.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/27127/
    [Mod] Addres Library-47327-1-10-163-0-1599728753 [Filename] Addres Library-47327-1-10-163-0-1599728753.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/47327/
    [Mod] Adjustable_Wrench - 4K - Clean - Replacer-76814-1-0-1702901916 [Filename] Adjustable_Wrench - 4K - Clean - Replacer-76814-1-0-1702901916.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/76814/
    [Mod] All Weapons HD 4K Full-8556-V1-5-1676691968 [Filename] All Weapons HD 4K Full-8556-V1-5-1676691968.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/8556/
    [Mod] All-in-One Pack-5013-0-6 [Filename] All-in-One Pack-5013-0-6.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/5013/
    [Mod] Ammo Retexture-5418-1-7 [Filename] Ammo Retexture-5418-1-7.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/5418/
    [Mod] Antique Gauss - 2K-55288-1-1-1635852426 [Filename] Antique Gauss - 2K-55288-1-1-1635852426.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/55288/
    [Mod] Armor and Weapon Keywords Community Resource v8.6.0-6091-v8-6-0-1578253623 [Filename] Armor and Weapon Keywords Community Resource v8.6.0-6091-v8-6-0-1578253623.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/6091/
    [Mod] Armorsmith Extended v4.6-2228-v4-6-1550963207 [Filename] Armorsmith Extended v4.6-2228-v4-6-1550963207.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/2228/
    [Mod] BA2 - Mega Zombie Pack - FallEvil-77713-0-1-1705710528 [Filename] BA2 - Mega Zombie Pack - FallEvil-77713-0-1-1705710528.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/77713/
    [Mod] Beretta M9-FS v1.0.2 (ESL)-34589-1-0-2 [Filename] Beretta M9-FS v1.0.2 (ESL)-34589-1-0-2.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/34589/
    [Mod] Better Computer Terminals-2154-1-0 [Filename] Better Computer Terminals-2154-1-0.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/2154/
    [Mod] Better Locational Damage-3815-7-6-6-1691939160 [Filename] Better Locational Damage-3815-7-6-6-1691939160.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/3815/
    [Mod] Bozar-28478-1-2 [Filename] Bozar-28478-1-2.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/28478/
    [Mod] Brighter Settlement Lights v1.2.1-2494-1-2 [Filename] Brighter Settlement Lights v1.2.1-2494-1-2.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/2494/
    [Mod] Bullet Counted Reload - v.2.00-41178-2-00-1622713974 [Filename] Bullet Counted Reload - v.2.00-41178-2-00-1622713974.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/41178/
    [Mod] Commonwealth LOD - for 4k-71745-1-3-1687115295 [Filename] Commonwealth LOD - for 4k-71745-1-3-1687115295.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/71745/
    [Mod] Concrete Retaining Walls Replacer-65720-1-0-1674023229 [Filename] Concrete Retaining Walls Replacer-65720-1-0-1674023229.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] Crows and Creatures Collection 1.6-13488-V1-6-1625340654 [Filename] Crows and Creatures Collection 1.6-13488-V1-6-1625340654.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/13488/
    [Mod] CruiseShipWreck-46159-1-0-1594226667 [Filename] CruiseShipWreck-46159-1-0-1594226667.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/46159/
    [Mod] D.E.C.A.Y 2.2-2500-2-2 [Filename] D.E.C.A.Y 2.2-2500-2-2.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/2500/
    [Mod] DKS-501 Sniper Rifle 1.5-15909-1-5 [Filename] DKS-501 Sniper Rifle 1.5-15909-1-5.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/15909/
    [Mod] DLCCoast - Textures-65720-1-0-1667445243 [Filename] DLCCoast - Textures-65720-1-0-1667445243.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] DLCNukaWorld - Textures-65720-1-0-1667449297 [Filename] DLCNukaWorld - Textures-65720-1-0-1667449297.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] DLCRobot - Textures-65720-1-0-1667450039 [Filename] DLCRobot - Textures-65720-1-0-1667450039.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] DLCworkshop01 - Textures-65720-1-0-1667450181 [Filename] DLCworkshop01 - Textures-65720-1-0-1667450181.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] DLCworkshop02 - Textures-65720-1-0-1667450680 [Filename] DLCworkshop02 - Textures-65720-1-0-1667450680.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] DLCworkshop03 - Textures-65720-1-0-1667451101 [Filename] DLCworkshop03 - Textures-65720-1-0-1667451101.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] Deathwings V 1.00-31846-1-00 [Filename] Deathwings V 1.00-31846-1-00.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/31846/
    [Mod] Desert Eagle-10011-2-1 [Filename] Desert Eagle-10011-2-1.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/10011/
    [Mod] Diamond City Enhanced 2.0 Flora Revisited -12005-V2-0 [Filename] Diamond City Enhanced 2.0 Flora Revisited -12005-V2-0.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/12005/
    [Mod] Disk Cache Enabler-74841-1-0-1695168773 [Filename] Disk Cache Enabler-74841-1-0-1695168773.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/74841/
    [Mod] Dogs can grab player-30866-3-0-0-1689845175 [Filename] Dogs can grab player-30866-3-0-0-1689845175.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/30866/
    [Mod] EBT_Basic v101-212-1-01 [Filename] EBT_Basic v101-212-1-01.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/212/
    [Mod] EM 2 Rifle No.9 Mk1-43474-1-0-1581672924 [Filename] EM 2 Rifle No.9 Mk1-43474-1-0-1581672924.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/43474/
    [Mod] Easy Hacking-266-1-0 [Filename] Easy Hacking-266-1-0.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/266/
    [Mod] Enhanced Lights and FX-13596-1-0 [Filename] Enhanced Lights and FX-13596-1-0.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/13596/
    [Mod] Extended Dialogue Interface 1.3.6-27216-1-3-6-1575706721 [Filename] Extended Dialogue Interface 1.3.6-27216-1-3-6-1575706721.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/27216/
    [Mod] FACTOR ENG (LITE)-32908-1-3-1-1577287820 [Filename] FACTOR ENG (LITE)-32908-1-3-1-1577287820.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/32908/
    [Mod] FGEP - The Definitive Edition-57181-1-7-1-1702160779 [Filename] FGEP - The Definitive Edition-57181-1-7-1-1702160779.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/57181/
    [Mod] FO4 HD Overhaul HD 2k - LOD Textures-65720-1-0-1667494006 [Filename] FO4 HD Overhaul HD 2k - LOD Textures-65720-1-0-1667494006.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] FTO Pip-Boy All in one-449-2-3 [Filename] FTO Pip-Boy All in one-449-2-3.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/449/
    [Mod] FTO Power Armors UHD 4K Power Armor FRAME-3344-1-3 [Filename] FTO Power Armors UHD 4K Power Armor FRAME-3344-1-3.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/3344/
    [Mod] FTO Power Armors UHD 4K T-45-3344-1-3 [Filename] FTO Power Armors UHD 4K T-45-3344-1-3.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/3344/
    [Mod] FTO Power Armors UHD 4K T-60-3344-1-3 [Filename] FTO Power Armors UHD 4K T-60-3344-1-3.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/3344/
    [Mod] FallEvil - Complete Edition Version 2.1-57881-2-1-1645335622 [Filename] FallEvil - Complete Edition Version 2.1-57881-2-1-1645335622.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/57881/
    [Mod] FallEvil - Zombie Dogs REvisited Main File-57413-1-01-1642464868 [Filename] FallEvil - Zombie Dogs REvisited Main File-57413-1-01-1642464868.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/57413/
    [Mod] FallEvil - Zombie Mega Pack Main File-59293-1-2-1663969670 [Filename] FallEvil - Zombie Mega Pack Main File-59293-1-2-1663969670.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/59293/
    [Mod] Fallout 4 - Point Lookout-60330-1-1652278869 [Filename] Fallout 4 - Point Lookout-60330-1-1652278869.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/60330/
    [Mod] Fallout 4 Script Extender (F4SE)-42147-0-6-23-1665656782 [Filename] Fallout 4 Script Extender (F4SE)-42147-0-6-23-1665656782.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/42147/
    [Mod] Fallout4 - Textures1-65720-1-01-1673891808 [Filename] Fallout4 - Textures1-65720-1-01-1673891808.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] Fallout4 - Textures2-65720-1-01-1673898555 [Filename] Fallout4 - Textures2-65720-1-01-1673898555.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] Fallout4 - Textures3-65720-1-0-1667475143 [Filename] Fallout4 - Textures3-65720-1-0-1667475143.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] Fallout4 - Textures4-65720-1-0-1667481367 [Filename] Fallout4 - Textures4-65720-1-0-1667481367.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] Fallout4 - Textures5-65720-1-0-1667487170 [Filename] Fallout4 - Textures5-65720-1-0-1667487170.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] Fallout4 - Textures6-65720-1-0-1667490800 [Filename] Fallout4 - Textures6-65720-1-0-1667490800.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] Fallout4 - Textures7-65720-1-0-1667491416 [Filename] Fallout4 - Textures7-65720-1-0-1667491416.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] Fallout4 - Textures8-65720-1-0-1667492054 [Filename] Fallout4 - Textures8-65720-1-0-1667492054.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] Fallout4 - Textures9-65720-1-0-1667493347 [Filename] Fallout4 - Textures9-65720-1-0-1667493347.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] Faster Terminal Displays (20x) Creation Kit Version-937-3-0 [Filename] Faster Terminal Displays (20x) Creation Kit Version-937-3-0.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/937/
    [Mod] Faster Workbench Exit-70013--1-3-1680141051 [Filename] Faster Workbench Exit-70013--1-3-1680141051.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/70013/
    [Mod] Feral Ghoul Bite Skills-46097-1-4-0-1694424474 [Filename] Feral Ghoul Bite Skills-46097-1-4-0-1694424474.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/46097/
    [Mod] GibsofGlory3F-20163-3F [Filename] GibsofGlory3F-20163-3F.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/20163/
    [Mod] Glock 19x Pistol-44404-1-0-1614533027 [Filename] Glock 19x Pistol-44404-1-0-1614533027.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/44404/
    [Mod] Glock P80-17233-1-0 [Filename] Glock P80-17233-1-0.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/17233/
    [Mod] Grasslands-Healthy-11267-1-1 [Filename] Grasslands-Healthy-11267-1-1.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/11267/
    [Mod] Gun For Hire - Main File-58431-v1-1-8-1693056994 [Filename] Gun For Hire - Main File-58431-v1-1-8-1693056994.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/58431/
    [Mod] HK G11 K2-36894-1-2-1547496447 [Filename] HK G11 K2-36894-1-2-1547496447.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/36894/
    [Mod] HK G3 Family 1.4-42624-1-4-1578823269 [Filename] HK G3 Family 1.4-42624-1-4-1578823269.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/42624/
    [Mod] HUDFramework 1.0f-20309-1-0f [Filename] HUDFramework 1.0f-20309-1-0f.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/20309/
    [Mod] Hair Color Fix-65720-1-0-1667493699 [Filename] Hair Color Fix-65720-1-0-1667493699.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] High FPS Physics Fix-44798-0-8-6-1656849140 [Filename] High FPS Physics Fix-44798-0-8-6-1656849140.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/44798/
    [Mod] Hunting Revolver and Ranger Sequoia (Far Harbor version)-37535-1-02hotfix-1550944726 [Filename] Hunting Revolver and Ranger Sequoia (Far Harbor version)-37535-1-02hotfix-1550944726.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/37535/
    [Mod] Hunting Shotgun 2k-22516-1-2-1 [Filename] Hunting Shotgun 2k-22516-1-2-1.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/22516/
    [Mod] Immersive Mouth and Teeth - 6.0-903-6-0-1547555098 [Filename] Immersive Mouth and Teeth - 6.0-903-6-0-1547555098.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/903/
    [Mod] Light Support Weapon (Eng)-29910-1-2-1633774395 [Filename] Light Support Weapon (Eng)-29910-1-2-1633774395.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/29910/
    [Mod] Longer Power Lines 3x-2241-1-1 [Filename] Longer Power Lines 3x-2241-1-1.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/2241/
    [Mod] Lowered Weapons 1.1-522-1-0 [Filename] Lowered Weapons 1.1-522-1-0.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/522/
    [Mod] Luxor's Summer Pine Trees Edition-66230-2-1-1679919951 [Filename] Luxor's Summer Pine Trees Edition-66230-2-1-1679919951.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/66230/
    [Mod] M1014 v5.2-15414-5-2 [Filename] M1014 v5.2-15414-5-2.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/15414/
    [Mod] M1911A1-10406-2-1 [Filename] M1911A1-10406-2-1.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/10406/
    [Mod] M2 - 4K-55488-1-0-1636026406 [Filename] M2 - 4K-55488-1-0-1636026406.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/55488/
    [Mod] M82a3 Beta version.-9433-1-00b [Filename] M82a3 Beta version.-9433-1-00b.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/9433/
    [Mod] MK14 EBR - Main Files-10099-1-7 [Filename] MK14 EBR - Main Files-10099-1-7.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/10099/
    [Mod] MK18 CQBR-42000-1-0-5-1702644898 [Filename] MK18 CQBR-42000-1-0-5-1702644898.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/42000/
    [Mod] MWM4 - M4A1-45174-1-0-1589959589 [Filename] MWM4 - M4A1-45174-1-0-1589959589.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/45174/
    [Mod] McMillan CS5 Base v2.0-27739-2-0 [Filename] McMillan CS5 Base v2.0-27739-2-0.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/27739/
    [Mod] Mod Configuration Menu 1.39-21497-1-39-1575706632 [Filename] Mod Configuration Menu 1.39-21497-1-39-1575706632.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/21497/
    [Mod] More Feral Ghouls. A Zombie Mod-43441-3-5-1668501184 [Filename] More Feral Ghouls. A Zombie Mod-43441-3-5-1668501184.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/43441/
    [Mod] More Spawns Scripted-11621-0-86 [Filename] More Spawns Scripted-11621-0-86.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/11621/
    [Mod] MoreEnemies0831-30765-V0831-1617634120 [Filename] MoreEnemies0831-30765-V0831-1617634120.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/30765/
    [Mod] Mossberg 500-46120-1-0-1594223342 [Filename] Mossberg 500-46120-1-0-1594223342.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/46120/
    [Mod] Museum of Freedom Banner Fix-65720-1-0-1667900845 [Filename] Museum of Freedom Banner Fix-65720-1-0-1667900845.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/65720/
    [Mod] Mysterious Magnum V1.03-6124-1-03 [Filename] Mysterious Magnum V1.03-6124-1-03.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/6124/
    [Mod] NXGEN - Nice Bush-49356-1-11-1610870890 [Filename] NXGEN - Nice Bush-49356-1-11-1610870890.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/49356/
    [Mod] RU556 - Assault Rifle v3.0-22536-3-0-1545654254 [Filename] RU556 - Assault Rifle v3.0-22536-3-0-1545654254.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/22536/
    [Mod] Rangemaster Remaster 1.43 Complete-41727-1-43-1640210640 [Filename] Rangemaster Remaster 1.43 Complete-41727-1-43-1640210640.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/41727/
    [Mod] Ranger Sequoia Standalone Mods-9154-1-1 [Filename] Ranger Sequoia Standalone Mods-9154-1-1.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/9154/
    [Mod] Realistic Death Physics - ALL DLC version.-4371-1-2 [Filename] Realistic Death Physics - ALL DLC version.-4371-1-2.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/4371/
    [Mod] Realistic Weapon Sounds V7-1034-7 [Filename] Realistic Weapon Sounds V7-1034-7.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1034/
    [Mod] Realistic-5149-1-0 [Filename] Realistic-5149-1-0.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/5149/
    [Mod] Retextured Chems 2 - Ephla's Unique Chems-18867-0-6 [Filename] Retextured Chems 2 - Ephla's Unique Chems-18867-0-6.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/18867/
    [Mod] Rifles Rebirth Main File (ESP version) v1.0a-61325-1-0a-1656439308 [Filename] Rifles Rebirth Main File (ESP version) v1.0a-61325-1-0a-1656439308.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/61325/
    [Mod] RobCo Patcher-69798-3-6-0-1703774242 [Filename] RobCo Patcher-69798-3-6-0-1703774242.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/69798/
    [Mod] SCAR-H Final-18726-1-06 [Filename] SCAR-H Final-18726-1-06.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/18726/
    [Mod] SIG MCX - 2K-52697-1-0-1625105768 [Filename] SIG MCX - 2K-52697-1-0-1625105768.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/52697/
    [Mod] SKKQuickPlayerRespec_006-38621-006-1616923345 [Filename] SKKQuickPlayerRespec_006-38621-006-1616923345.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/38621/
    [Mod] SPECIAL Wedding Rings 1.6-5346-1-6 [Filename] SPECIAL Wedding Rings 1.6-5346-1-6.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/5346/
    [Mod] See Through Scopes 2.5.3-9476-2-5-3-1672411665 [Filename] See Through Scopes 2.5.3-9476-2-5-3-1672411665.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/9476/
    [Mod] Service Rifle-32361-0-96 [Filename] Service Rifle-32361-0-96.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/32361/
    [Mod] Shell Rain-870-1-2 [Filename] Shell Rain-870-1-2.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/870/
    [Mod] Sim Settlements 2 - All Chapters Pack-73394-3-2-2-1706829523 [Filename] Sim Settlements 2 - All Chapters Pack-73394-3-2-2-1706829523.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/73394/
    [Mod] SpecialVaultSuits_1.0.zip-6450-1-0 [Filename] SpecialVaultSuits_1.0.zip-6450-1-0.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/6450/
    [Mod] Springfield Armory M1A-41999-1-0-1579088521 [Filename] Springfield Armory M1A-41999-1-0-1579088521.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/41999/
    [Mod] SuperMutantRedux 2.5-SD-DLC-11853-2-5-1540490103 [Filename] SuperMutantRedux 2.5-SD-DLC-11853-2-5-1540490103.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/11853/
    [Mod] Survival SPECIAL Bug Remover-44317-1-0-1586330096 [Filename] Survival SPECIAL Bug Remover-44317-1-0-1586330096.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/44317/
    [Mod] The M14 V1.0-9667-1-0 [Filename] The M14 V1.0-9667-1-0.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/9667/
    [Mod] The M2216 V1.1-8807-1-1 [Filename] The M2216 V1.1-8807-1-1.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/8807/
    [Mod] True Storms 1.4.2-4472-1-4-2-1674962307 [Filename] True Storms 1.4.2-4472-1-4-2-1674962307.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/4472/
    [Mod] TrueGrass v0-3-23469-0-3 [Filename] TrueGrass v0-3-23469-0-3.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/23469/
    [Mod] Ultimate Window Overhaul (Main Version)-43458-1-4-4-1689465115 [Filename] Ultimate Window Overhaul (Main Version)-43458-1-4-4-1689465115.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/43458/
    [Mod] Unofficial Fallout 4 Patch-4598-2-1-5-1679096028 [Filename] Unofficial Fallout 4 Patch-4598-2-1-5-1679096028.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/4598/
    [Mod] Very Zen FGEP Textures 4k-73365-2-0-1705510252 [Filename] Very Zen FGEP Textures 4k-73365-2-0-1705510252.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/73365/
    [Mod] Visible Galaxy - Stars Sold Seperately-19127-1-0 [Filename] Visible Galaxy - Stars Sold Seperately-19127-1-0.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/19127/
    [Mod] Visible Weapons 1.3-10317-1-3 [Filename] Visible Weapons 1.3-10317-1-3.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/10317/
    [Mod] Visual Reload-15118-1-9a [Filename] Visual Reload-15118-1-9a.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/15118/
    [Mod] Vivid Fallout - Armor Workbench 4k-70366-1-0-1680979836 [Filename] Vivid Fallout - Armor Workbench 4k-70366-1-0-1680979836.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/70366/
    [Mod] Vivid Fallout - Complex Parallax Rocks - Main Textures in HD - Loose Files-67793-1-4-1674161838 [Filename] Vivid Fallout - Complex Parallax Rocks - Main Textures in HD - Loose Files-67793-1-4-1674161838.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/67793/
    [Mod] Vivid Fallout - Landscapes - Complex Parallax Occlusion - BS2 archive - 2k-4k-67857-1-6-1679780969 [Filename] Vivid Fallout - Landscapes - Complex Parallax Occlusion - BS2 archive - 2k-4k-67857-1-6-1679780969.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/67857/
    [Mod] Vivid Fallout - Roads and Bridges - 2k-18331-1-3 [Filename] Vivid Fallout - Roads and Bridges - 2k-18331-1-3.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/18331/
    [Mod] Vivid Fallout - Thicket Excavation Quarry 4k BS2-70316-1-1-1681122481 [Filename] Vivid Fallout - Thicket Excavation Quarry 4k BS2-70316-1-1-1681122481.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/70316/
    [Mod] Vivid Fallout - Trees - 4k-8742-1-1 [Filename] Vivid Fallout - Trees - 4k-8742-1-1.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/8742/
    [Mod] WM Chinese Assault Rifle - Standalone 1.4 (BA2)-13283-1-4 [Filename] WM Chinese Assault Rifle - Standalone 1.4 (BA2)-13283-1-4.zip [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/13283/
    [Mod] Widow Shotgun - Fixed Barrel attachments-19619-1-1 [Filename] Widow Shotgun - Fixed Barrel attachments-19619-1-1.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/19619/
    [Mod] Workshop Framework-35004-2-0-11-1616167957 [Filename] Workshop Framework-35004-2-0-11-1616167957.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/35004/
    [Mod] Workshop Framework-35004-2-3-18a-1703677281 [Filename] Workshop Framework-35004-2-3-18a-1703677281.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/35004/
    [Mod] pipboy2headlamp-2255-0-000001 [Filename] pipboy2headlamp-2255-0-000001.rar [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/2255/
    [Mod] xVividFallout - AllinOne - 4k-25714-1-9-1686489406 [Filename] xVividFallout - AllinOne - 4k-25714-1-9-1686489406.7z [state] installed [link] https://www.nexusmods.com/fallout4/mods/25714/

    144 mod és ezek nincsenek használva:

    kb 3 mod van ami egymásra épülve problémába tud ütközni, de egyszerű átalakitással megoldható, aki kiakarja próbálni ezeket keressem meg P.Ü.-ben is segítek ha letöltötte őket.

    A sorrendem:
    8db 4K felbontású Vortex texture pack és utána minden más

    [ Szerkesztve ]

  • VikMorroHun

    senior tag

    válasz 4264adam #8591 üzenetére

    Kedvem lenne ebből is készíteni egy gyűjteményt. Csak nincs rá 2-3 napom (vagy több).

    Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

  • 4264adam

    veterán

    válasz VikMorroHun #8592 üzenetére

    Én úgy szoktam csinálni, hogy elinditom mindet letölteni és reggelre megvan. Sajnos tudom sok, maga a 4K texture van összesen 20GB

  • 4264adam

    veterán


    218db aktív Mod van jelenleg és a performance javult is. Annyira megtetszett, hogy kezdtem is újra a játékot, szerintem ez nekem már a 7x végigjátszásom lesz.

  • Jorus

    nagyúr

    válasz 4264adam #8594 üzenetére

    Ez a buja növényzet nem csapja agyon a PA-fílinget és a loret?

    ''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

  • 4264adam

    veterán

    válasz Jorus #8595 üzenetére

    Egyéni preferenciában jobban bejön így a játék, ha a Post Apocalypt feeling kellene akkor a stalker modokat és állandó radiation színvilágot használnám kötelező Metro-s légzőmaszkkal és cserélendő filterekkel.

    Viszont a "loret" szót nem ismerem, ott mire értetted? :U

    Azóta már ott tartok, hogy 360db aktív mod és a teljesitmény nem csökkent, igaz ezt segíti a RTX 4070 Super szolgálat.

    [ Szerkesztve ]

  • Jorus

    nagyúr

    válasz 4264adam #8596 üzenetére

    Loret, mint háttértörténetet, világleírást értem.

    ''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

  • 4264adam

    veterán

    válasz Jorus #8597 üzenetére

    Ugyanazt mint amit írtam.

    Lehet megpróbálkozom idővel a New Vegas Modolásával is kíváncsi vagyok ott hova jutottak a modderek.

  • Kis Tigris

    tag

    Sziasztok. Kemény 4 euróért most vettem meg a Fallout 4-et (régebben szemeztem vele, de mindig jött egy "jobb").

    Kérdésem az lenne: melyek azok a MOD-ok, amiket mindenképp érdemes feltenni rá, valamint melyek amiket ajánlatos?

    Nem akarom szétmoddolni, hisz a gépnek is bírnia kell utána (AMD Ryzen5 3300Mhz, 16Gb RAM, Ati Radeon 570 Gaming 4Gb)

    Valamilyen előregyártott Mod pack létezik rá, amely a sok/több mód egyidejű felrakását megkönnyíti?

    Válaszokat előre is köszönöm :)

  • Lendova

    őstag

    válasz Kis Tigris #8599 üzenetére

    Vannak mod pack-ek, pld. a Nexus-on is elérhető több is itt: [link]
    De ajánlani nem lehet egyiket sem vaktában. Nem tudni, hogy neked mire van igényed, mi tetszik vanilla állapotban és mi nem.
    Az FO 4 Essentials-t és a FallUI series-t viszont mindeképp nézd meg, hogy azokban mik vannak, nem nagyon lehet mellé lőni azokkal, akármi is az igényed.
    Itt megjegyzem, hogy én 1 Nexus-os mod pack-et se próbáltam, mert jellemzően túl sok olyat raknak ezekbe, ami nekem a Fallout-ba nem fér bele. Pld. a modern fegyverek.

    Ha nem sokalsz be olyan modokból, aminek kell a CPU, akkor nem lesz nagyon gondod a teljesítménnyel.

    Pulowski! Nuclear Protection On A Budget!

Új hozzászólás Aktív témák