- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz pappkarcsi #29905 üzenetére
Ezt én sem tartanám annak de visszatérő, igaz nagyobb volumenben lehet nem sima Marketplace-es cuccok.
Valami ki kell találniuk, mert ez a "tanuló algoritmus" (nyilván az "MI" vagy "AI" erősen túlzó kifejezés lenne) egy nagy rakás gőzölgő ló potyadék. Persze értem őket, hiszen szeretnének SPÓROLNI de az eredmény káosz, frusztráció stb.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Most csak azért parázok mert egy nővel kezdtem el ismerkedni 2 napja de ha nem látja a profilomat hiheti,hogy letiltottam mondjuk legalább állítólag a messengerben másoknál az üzentek látszanak csak éppen hibát ír ki ha írnának nekem.Aztán,hogy mikor adják vissza a belépési jogomat 24 órát írtak de már 10 perc is sok.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz krizmo_ #29915 üzenetére
Hát nem tudom kinek lehettem útban,mert már simán 10 éve facebook tag vagyok és sosem volt még ilyen problémám.Hát elmesélem neki ha csak ahogy írtam nem érti félre de a legnagyobb gond az,hogy csak fecebookon ismerem mivel ő írt rám anno.Mondjuk gondolom az üzenetek érintetlenül maradnak a messengerben.
-
Pityu.
nagyúr
A facebooknak nem lehet valahol írni vagy ilyesmi?Mert már sík ideg vagyok ezzel a letiltás dologgal.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Pityu. #29919 üzenetére
Pont ez a legnagyobb gond, hogy mivel nincs elég ember ezért a kb. 2 milliárd Facebook profil problémáit egyszerűen nem győzik. Magyar nyelven még vékonyabb a segítési lehetőség, legalábbis gyanítom.
Ezt érdemes elolvasni:
[link] persze itt a lopásról van szó, de a lényeg, hogy EMBER általi segítséghez jutni ha problémád van így lehet, a végén vannak leírva a módszerek. -
Pityu.
nagyúr
válasz Cs1csó #29920 üzenetére
Nem gondoltam ekkora szar szervezetlen a világ egyik legnagyobb közösségi oldala.
Köszi a linket.
Ahogy elnézem ez leginkább facebookon üzlettel foglalkozó embereknek van..Tiltson ez a fos de ne pont a legrosszabbkor[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Visszakaptam a privát oldalam!
Viszont teljesen üres, se egy ismerős se régi poszt ,semmi.
És így a üzleti oldalam sincs hozzákapcsolva!
Az csak úgy lóg a levegőben!Mit tudok csinálni?
-
Pityu.
nagyúr
Ezt már most tényleg nem értem a fiókom le van tiltva de a telefon jelzi az értesítéseket,mikor próbálok belépni kiírja,hogy nem tudja az appon a magyar nyelvet beállítani és beállítom angolra aztán megint jön a szöveg,hogy a fiókja le van tiltva.De akkor,hogy jönnek ár az értesítések?
-
amdboy
senior tag
Hát srácok én lassan feladom. Az okmányaim feltöltése után már egy hete ezt írja; Nem tudjuk újra ellenőrizni a fiókod letiltására vonatkozó döntést.
A koronavírus-világjárvány (Covid19) miatt kevesebb munkatárs áll a rendelkezésünkre a bejelentések ellenőrzésére, emiatt ezt a döntést egyelőre nem tudjuk újra ellenőrizni.Én megértem, hogy nincs sok munkatárs. Viszont az újraellenőrzés 30 napig kérhető aztán fuccs az accountnak.
Igazából azt nem értem, hogy kibannolnak egy accountot, akit bannolnak csinál egy újat és megy tovább a móka. Ha meg nem jogosan lett tiltva mint pl most én, és ahogy olvasom sokan mások is, azok meg szívnak.
Igazából már azt is jeleztem, hogy vélhetően feltörték a fiókot csak, hogy valaki felfigyeljen rám. De erre sincs reakció. Ergó sz@rnak mindenki fejére. Azért ezt nem kicsit frusztráló. -
Gsx-rr
veterán
válasz krizmo_ #29925 üzenetére
En rendeltetesszeruen hasznaltam.
Nalam nem ingyenes, mivel tobb milliot koltottem el hirdetesekre.
Az oldalam mar bizonyitottan elloptak, mert mikor visszakaptam a bejelentkezesnel kiirta a nevem es azt az email cimet amire at lett valtoztatva az enyem.
Az uzleti oldalam majd 40.000 kovetovel log a levegobe es van egy lenullazott privat oldalam amirol 10 evnyi anyag tunt elNe mond,hogy nem vicc nincs kihez fordulni
-
jaffa 2843
Ármester
Sziasztok!
Létezik arra megoldás, hogy a messengerern ne jelenjenek meg olyan kontaktok, akik nincsenek a barátlistámon és semmiféle interakcióm nem volt velük? Gyakorlatilag vadidegeneket látok a messenger listán aktívnak, stb...
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
krizmo_
Topikgazda
válasz jaffa 2843 #29933 üzenetére
Üdv,
Eddig ez nem volt jellemző, remélhetőleg átmentei bugról van szó, mert eltüntetni nem lehet őket...
-
kidnou
őstag
Most nálam is ez van. Pár emberre ránéztem ki lehet az, mindegyiknél vannak közös ismerősünk. Remélhetőleg hamar visszaáll a normálisra
-
Pityu.
nagyúr
Bárcsak nálam is menne a messenger... nem érdekelne még ha idegeneket is látnék.
-
Pityu.
nagyúr
Az mitől van amúgy,hogy telefonon meg android emulátoron be vagyok jelentkezve a facebookra és még így zárolt fiókkal is kapom az értesítéseket?Egyébként mikor indítom a facebook appot akkor hirtelen egy pillanatra az üzenő falamat dobja be aztán vált át a letiltási szövegre.
[ Szerkesztve ]
-
NeoPampalini
senior tag
Nálam jó, mind asztalin, mind mobilon, sehol sincsenek idegenek. Ez biztos olyasmi, mint nemrég a boldog-boldogtalan által írogatott "boldog szülinapot" posztok tömkelege.
-
pappkarcsi
senior tag
válasz Gsx-rr #29928 üzenetére
Gsx-rr
Melyik felületen sikerült elérni őket? Mert nekünk eddig az appeal részre mindig ugyanaz a válasz jött vissza, hogy nincs elég ember.Időközben csináltam egy uj fb profilt magamnak, kb 1 hetes, és most azt is lezuzták, írják, hogy szerintük ugyanaz vagyok, mint a törölt profilom. megnyomtam a gombot, hogy nem az vagyok. ID-t kér. feltöltöttem. most azt irja, hogy lehet megnézik, lehet nem.
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
krizmo_
Topikgazda
válasz pappkarcsi #29939 üzenetére
Mivel mindenkinek 1 fiókja lehet ez nem meglepő, kivéve, ha a Facebook törölte, mert akkor 1 sem... Hacsak nem ügyes...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz NeoPampalini #29938 üzenetére
Gépen nálam se jön elő, csak a Lite-ban.
-
hedgehog01
tag
Sziasztok! Elnezest az ekezetek hianyaert, nem Mo-rol irok.
A mobilos FB ertesitesekkel kapcsolatban szeretnek segitseget kerni. Evek ota nem kapok egyetlen push ertesitest sem semmifelke aktivitassal kapcsolatban. A messenger ertesitesek jonnek. Eddig nem zavart, viszont a munkahelyemen a cegen beluli kommunikacio egyik eszkoze a Workplace, ami a Facebook "ceges" valtozata. A fonokom itt publikalja a beosztasokat, illetve az esetleges extra muszak igenyeket. A Workplace es a Facebook nagyjabol ugyanazzal a motorral mukodik, ugyanazok a beallitasok erhetok el a mobilos alkalmazasokban.
Egy szo mint szaz, minden lehetseges ertesites be van pipalva, semmi sincs nemitva, a telefonon is minden engedelyezve van (mukodes a hatterben, internet-eleres, egyik sincs altatva, stb), megsem kapok egyetlen ertesitest sem. Az uj telefonom egy Samsung S20 FE, korabban egy Redmi Note 7 volt. Mindketton ugyanazok a beallitasok, 0 ertesites. Amint belepek az alkalmazasokba, termeszetesen latok minden ertesitest.
Barkinek barmi javaslat, hogy mit lehetne csekkolni/beallitani/letiltani/atkapcsolni?
Koszi szepen elore is! -
Gsx-rr
veterán
válasz pappkarcsi #29939 üzenetére
Az elfelejtett jelszonal kerte azonositsam magam.
Elkuldtem a jogsim
Nalam egyertelmu feltortek a fiokom.
Hogy az aki feltorte az valamit felrakott es azert tiltottak vagy mi tortent azt nem tudom.
Probalkozok meg valamit tenni -
pappkarcsi
senior tag
Ez az üzenet jön ugye vissza, durva, hogy megannyi ember tweetel ugyanezzel a problémával kapcsolatosan dec 29-30 óta folyamatosan..
https://twitter.com/Meta/status/1291377664788320257?lang=en
ez meg 1-2 hónapos tweet de 10 ezren írtak csak a tiltás miatt ...
[ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
amdboy
senior tag
válasz pappkarcsi #29946 üzenetére
Engem is pont 29.-én tiltottak ès úgy nèz ki vègleg a semmi miatt.
-
Cs1csó
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest