- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
-
bAtt001
addikt
válasz enginev3.0 #1300 üzenetére
ezeket én is utálom, leszoktak msn-ről ezért a hülye facebookban kell velük beszélni. legjobb lenne ha feladnák az egész facebookot, összes szervert lekapcsolnék mindenki átmenne g+ra és minden szép lenne
-
veterán
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Orlin
addikt
válasz enginev3.0 #1298 üzenetére
Hello!Azt meg hogyan lehet +csinálni chate.-en?
Jó lenne nekem is ilyen trükkKöszi!!!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
ongbak01
csendes tag
Sziasztok!
Please HELP!
Valahogy valahonnan elő lehet e halászni a facen a régebbi CHAT beszélgetéseket?!!
Fontos lenne -
gYaLo
őstag
Nektek se jön be a facebook ?
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
gYaLo
őstag
válasz enginev3.0 #1311 üzenetére
Most már megy nekem is, kezdtem megfeszülni..
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Ice!?
őstag
hi.
hogyan tudnám lecserélni a profilképem egy régebbire, anélkül, hogy újra feltölteném?
egyszerűen nem találom. -
Ice!?
őstag
tenksz mindkettőtöknek, gyalo módszerét nem próbáltam, de a másik verzió (katt a képre, aztán make profile picture) működött.
-
veterán
válasz enginev3.0 #1307 üzenetére
Köfi, ez ragyogó ötlet volt.
Végre tudom használni a chatet anélkül, h minden ki rámírna, akikkel nem akarok beszélni..Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Azt vettem ma észre. hogy a facebook-on fent van az összes telefonos névjegyem számokkal, minden. . Ez hogy történhetett? Mobilról be szoktam lépni opera minivel, azért szinkronizálódott fel az egész címtáram? Tudja valaki a választ? -
gYaLo
őstag
válasz Grande Ale #1319 üzenetére
Szerintem igen, annak köszönhető.
Biztos van valami opció, amivel ki lehet kapcsolni/törölni.
Ha belépsz gépről, akkor is látod vagy csak telefonon ?
Hol találtad meg a névjegyeket ?iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Daneeka
senior tag
Az mitől függ, hogy kinek postolja ki az "Attendingjeit" a News Feedre a Facebook? Nekem pl. nem szokta meg sok ismerősömét sem de van amikor meg látom a feedemen, hogy XY is attending Akármi.
(Bocs a sok angol szóért de nem magyarul használom az Facebookot.)
-
bAtt001
addikt
válasz Grande Ale #1322 üzenetére
ott nekem azok vannak akik megadták a saját számukat facebookon, bár nekem ki van kapcsolva a kontaktok szinkronizálása
-
samfishR
senior tag
válasz Grande Ale #1322 üzenetére
jobboldalt: If you would like to remove your mobile contacts from Facebook, you need to disable the feature on your mobile phone and visit this page.
-
bAtt001
addikt
válasz Grande Ale #1324 üzenetére
blackberry-n van az optionsban olyan beállítás hogy blackberry contatc application, egészen biztos hogy minden facebook alkalmazásban lennie kell ilyennek.
-
bandus
veterán
azt le tudom tiltani valahol, hogy senki se írhasson az üzenőfalamra?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
köszi srácok, sikerült
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
nagyúr
Üdv. Gondolom találkozott már más is olyannal, hogy LikeCombat.com-on írt hsz-t egy szavazáshoz és ha érkezett rá válasz már nem tudta megnézni. Nos az agyamra megy ez a dolog, nem lehet valahogy megoldani?
-
Fecogame
veterán
Hogyan lehet letörölni az adatlapomról azokat a lájkokat, amiknek az oldala már megszűnt?
(#1332) KaiotEch: Nálam is ugyanez van
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
bAtt001
addikt
na visszakaptam az online emberek számát is facebook chatnél, lassan helyreáll a rend
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok!Nekem facebook alkalmazás fejlesztéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy olyasmi legyen az FB elérhetőség mint pl a nemkutya oldala? Nekik van egy látványos oldaluk is, ami ugye egy alkalmazás. Ha én létrehozok a facebook developers alatt egy alkalmazást, attól még nem lesz külön üzenőfala, sőt hiába aktiv az alkalmazás, beírom keresőbe és nem hozza ki.
Wordpressel van összekötve, és érdekelne, hogyan lehetne úgy megcsinálni, mint a nemkutyánál is van.
-
Fecogame
veterán
Na, most totál szar az FB. Se státuszok, se üzenetek, se chat nincs.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
enginev3.0
félisten
Anonymus ki akarja csinálni facebookot, de gondolom IT-n lesz róla cikk, Youtube-on fent van az anonymus üzenete a facebooknak nov.5. dátummal
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
erikke17
őstag
válasz enginev3.0 #1339 üzenetére
LoL
Mostanság olvastam valahol hogy megszűnik FB? Vagy ez is csak olyan hülye legenda mint a régebbi?||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Prince#77
csendes tag
Sziasztok!
Azt belehet állítani, hogy ha bármilyen képet, videót, állapotot lájkolok, akkor azt ne jelezze ki az üzenőfalon? Mármint nem az én üzenőfalamon jelzi ki, hanem úgy "eleve" a főoldalon bárkinek. Azt pedig még soha nem vettem észre, hogy egyik ismerősöm lájkolta volna bárkinek is pl a képét vagy egy videóját, de nekem meg már többször is mondták és mutatták is ismerősök, hogy amit én lájkoltam azt nekik úgymond kijelezte. Ezt valahol átlehet állítani vagy ez "mivel magyarázható"?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Orlin
addikt
Téma szerint rendezi a posztokat a Facebook
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
MODERÁTOR
Azt meg tudom nézni valahol hogy kit jelöltem be ismerősnek és hogy ki nem igazolt még vissza?
20 éve a Prohardveren
-
illes14
tag
Már tegnap óta nagyon sok baj van a Facebookal szétesik, és néha be sem lehet lépni!
Több oldalon is arról beszélnek hogy feltörték a Facebookot, de ezt a Facbook cáfolja!
Anonymous hacker csoport akart Novemberben támadást indítani a Facbook ellen, de állítólag szakértök szerint ennek kivitelezése lehetetlen lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok