- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Hogyan lehet beállítani hogy egyes emberek ne találjanak vagy ne is tudjanak bejelölni ?
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Fészen van olyan lehetőség, hogy a komplett üzenőfal tartalom törlése?
Tehát visszamenőlegesen is mindent törölni az üzenőfalról."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Apollyon
Korrektor
Rámész az adatlapjára, és a profilképe és a friends hasáb alatt ahol ottvan hogy Unfriend,
Report/block this person <- és ez kell neked.
Utóbbit kipróbáltam már, ha ismerősöd akkor eltűnik onnan, és ha rádkeres, vagy te ő rá akkor csak annyit fog(sz) kapni hogy "This content is unavaliable".
(Én angolul használom)#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv!
Korábban volt egy lehetőség, amivel eltudtam tüntetni egy adott ember bejegyzéseit mindet, és egyenként is lehetett, a bejegyzés mellett volt egy "x" azzal, de most, hogy “javítottak” a facbookon már nem lehet megtalálni ezt a beállítást, esetleg valami ötlet, hogy hol lehet ez a beállítás?
Előre is kösz!
-
krizmo_
Topikgazda
válasz mukibuci #1611 üzenetére
Jah, ez rendben is van, csak a facebook ma délelőttig ezt a "feature"-t remekül rejtegette. (Legalábbis előlem) Tegnap is hide-oltam egy postot, akkor nem történt semmi csak simán, az eltüntetett post-nál összetolta a falat...ezért is kérdeztem rá, mert gyanús volt, hogy hirtelen hiányzik.
A lényeg, hogy most már működik.[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
Üdv,
van olyan akinek nem jönnek be az üzenetek? egy napra nem tudom megnézni hova lehet ilyenkor írnia hol tesznek is valamit? mert k.rva sok fontos üzenetem lenneNokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
AMD Power
titán
Nem tudja valaki ,hogy hol tudom törölni magam a FB-ról?
-
aram01
nagyúr
válasz zsolesz010 #1618 üzenetére
honnan szedtek ilyen infókat?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
zsolesz010
senior tag
Valamikor az ősidőkben szükségem volt rá, neten megkerestem, azóta terjesztem itt is az igét.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
nagyúr
A szemetek, de kirakni nem merik...
-
AMD Power
titán
-
samfishR
senior tag
ez is 2hétig deaktivál, aztán törlődik az acc, ha addig nem lépsz be.
-
aram01
nagyúr
válasz zsolesz010 #1620 üzenetére
olyat nem tudsz ahol "gyűjtik" a régi cseteléseimet? az biztos hogy nem törlik ki.nekem meg egy csomó fontos infóm van beragadva
-
zsolesz010
senior tag
válasz samfishR #1623 üzenetére
A fórumtárs kérdése az volt, hogyan tudja magát törölni. A válasz a hétköznapi halandók számára elérhető jelenleg egyedüli lehetőséget tartalmazta, ami működik is.
(#1625) aram01 A chat résszel anno összesen nem töltöttem el negyed órát. A korábban megszokott kliensek után idegesítően primitív,
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
törölt tag
Egyébiránt csúszott valami hiba a gépezetbe utóbbi időben fb-on. Egy csomó embernél
"vadidegenek" számára láthatóvá vált az üzenőfal, illetve az albumaik.
Pedig épp az ellenkezőjét hangoztatták facebook-kal kapcsolatban, hogy nagyobb gonddal fogják ezentúl kezelni a személyes adatainkat.(Ennek persze megvan az előnye is leskelődőknek, jómagam nem örülök neki pár ismerősnél fellelhető kép miatt.)
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
válasz #56474624 #1627 üzenetére
Facebook hiba/sima felfüggesztés lett kezdeményezve/más nézegeti a fiókod a törlés előtti türelmi időszakban.
-
törölt tag
válasz zsolesz010 #1630 üzenetére
Hát ez egy "kamu" reg volt direkt a törlés miatt, arról pedig kaptam volna email-t, ha valaki más belépett volna (ami eleve nem valószínű) a két hét alatt ezzel a kamu reggel. Marad a facebook hiba. Mindjárt teszek egy újabb próbát.
(#1629) mukibuci:
Igen, sok embernél ez a helyzet. De másoknál látszik valamennyi, pl. ismerősök írtak a falára, holott eddig nem látszott.
[ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
válasz #56474624 #1631 üzenetére
Nem lepődnék meg azon, ha az ilyen 2 percre létrehozott, jellemzően megnézem-a-szomszéd-lányt (nyilván jóval ritkábban megnézem-a-törlési-funkciót) fiókokat valamilyen "véletlen" hiba folytán nem tudná törölni a rendszer. Potenciális visszatérő, pénztermelő lehet a frissen regelt tag.
Eddig 2 fiók törléséhez volt személyesen közöm, mára mindkettő elérhetetlen.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
aram01
nagyúr
válasz zsolesz010 #1632 üzenetére
Potenciális visszatérő, pénztermelő lehet a frissen regelt tag. nem inkább a régebbi tagra vonatkozik ez?
-
törölt tag
Egyébként itt a hír:
[link]Az alapbeállítás természetesen most is a "publikus" lesz, ezt kell majd módosítani augusztus 25-től.
Azért ezt is jól kitalálták. Ha valakinek az ismerőse véletlen nem téved a gép elé az elkövetkezendő időben, akkor az eddig rejtett képek most mindenkinek hozzáférhetővé válnak. Ehhez is csak gratulálni tudok!
-
zsolesz010
senior tag
Arról volt szó, hogy valaki 2 percre beregel, hogy meglesse a lányt, akit akar, vagy kipróbáljon valami funkciót, majd elindít egy végleges törlést. Ha a törlés sikerül, nem leszel többé potenciális visszatérő, legalábbis azzal a fiókkal biztosan nem.
A régebbi tag (pláne, ha aktív is) már javában "termeli" a pénzt szimplán a felhasználószámot (reklámok magasabb áron való eladhatóságát) növelve, vagy gagyi játékokba befizetett, elsőre jelentéktelennek tűnő összegekkel is, meg a jó ég tudja, mi mindent tudnak még kihozni a sok százmilliós létszámból és az összegyűjtött elképzelhetetlen mennyiségű személyes információból.- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
aram01
nagyúr
válasz zsolesz010 #1636 üzenetére
hát nem tudom,egyre neccesebb ez a face,lassan kellemtelenségből problémává kezdi kinőni magát ez az egész
-
MODERÁTOR
válasz #56474624 #1631 üzenetére
viszont létrehoztam egy szuper kis csoportot az ismerőseimből és mindenhol úgy van beállítva a láthatóság, hogy friends except ez a csoport. Ez tökéletesen működött eddig, se a képeim, sem pedig a falamat nem látták. Most megnézve azonban ez fogadott:
Tehát ismeretlenek nem látnak semmit, ez a csoport azonban néhány dolgot lát, de nem mindent
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz #56474624 #1639 üzenetére
Nem Csak vannak olyan "ismerőseim", akikkel nem szeretném megosztani, hogy mikor megyek wcre
Nagyjából 4 féle fb felhasználó van a csoportosításom szerint (google+ bekaphatja a köreivel):
-aki nem jelöl be,
-aki bejelöl, azonban függőben hagyom a jelölést
-aki az ismerősöm, de ebbe a letiltott csoportba kerül
-és a rendes ismerősökNem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Klemens
őstag
Valaki a 1603-ra esetleg?
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
-
zsolesz010
senior tag
válasz Klemens #1642 üzenetére
A fészen nincs, de ez alapján pl. Firefox és iMacros kombóval elvileg megkönnyítheted a dolgot.
Szerk.: Hehe, talán még jobb [link]
[ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
válasz zsolesz010 #1645 üzenetére
Ba cy lus: zsolesz010 megadta a megoldást, remélem működik is, de mivel nem nekem kell így ezt még jeleneleg nem tudom.
zsolesz010: Köszönöm, remélem működni is fog!
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Grande Ale
őstag
A státusz üzeneteknél nekem nem jeleníti meg az új verziót, ahol a várost is mutatja. Miért?
-
kunsztler1
csendes tag
Sziasztok!!!!
Nem ide tartozik de segítséget szeretnék kérni tőletek facebook-ra beszeretnék lépni nem enged be azt írja felfüggesztették a profilomat ideglenesen (Nem tudom miért nem csináltam semmit) ez már 2-napja.Írtam nekik de semmi választ nem kaptam.Tudtok abba segíteni ,hogy hátha van a facebook support-ja írni de nem találok olyan email címet ami az övéké.Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
-
kunsztler1
csendes tag
Hi,
Thank you for your report. Please reply to this email to verify that you are the owner of the Facebook account that you referenced in your inquiry. Also, please briefly describe the issue you are experiencing.
Note that this security step must be completed before we can assist you further.
In the meantime, do not create another account using this or any other email address. Doing so may increase the time needed to resolve this issue.
We apologize for any inconvenience this may cause.
Thanks,
The Facebook Team
Lefordítaná valaki sajna nem nagyon tudok angolul!Előre is köszike
-
varga911
senior tag
Hello mindenki,
Van egy friend list-em, és meg szeretném csinálni, hogy bizonyos postokat ne láthassanak a falamon.
Az audience selectorban rámegyek hogy custom, azonban ott hiába kezdem el írni a lista nevét a hide this from mezőbe, nem jelenik meg a lista, csak emberek.
Mit csinálok rosszul? A helpben is ezt olvastam, valamit tuti benézek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest