- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richter36
őstag
Ezzel az erővel Pistabáttyám megmaradhatott volna a Win95-nél is hisz ő minek követné a fejlődést? Ő csak az egyszerű Pista bácsi akinek jó az amit elélöknek.
De szerintem kár ezen vitatkozni,mert mindenki olyan böngészőt használ amilyet akar és amilyet tud kezelni.tzimash: nem látod a tálcán az ikonokat "ember"
firefoxot használok csak megmutattam Zed harcostársnak,hogy megy az internet exploreren is
Tupac: ott a firefox ikonja a tálcán[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
-
Richter36
őstag
válasz tupacamaru #8655 üzenetére
Ja,tesvírem á profilodnáá tudod béállítáni
-
Mc Röff cpt
csendes tag
.
Amugy szépen felpezsdült ez a fórum
Én személy szerint IE7 et használok nekem nem jöt be a firefox.
Túlontúl kényelmes emberke vagyok ha valami mükszik és nekem jó akkor nem akarok még anyi idöt sem elveszteni abból a kevésböl ami van hogy uj böngészöt probálgasak
IE6 ról is csak azért váltottam mert sokszor behülyültHáborúzni mindenki tud békét kötni már sokkal nehezeb
-
Lajkó
őstag
válasz parabellum12 #8654 üzenetére
Ez egy kicsit off volt, de azért köcce a cinket. Emlékezni fogok rá.
-
tupacamaru
veterán
válasz Mc Röff cpt #8657 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Nekem tökéletesen megfelel.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Richter36
őstag
válasz tupacamaru #8659 üzenetére
gyááá! Az őstagnak milyen avatara van
-
tupacamaru
veterán
válasz Richter36 #8660 üzenetére
Ezt is megértem. De ahogy látom már neked sem sok van hátra addig.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Lajkó
őstag
válasz tupacamaru #8659 üzenetére
Pontosan én is így vagyok ezzel, azért példálódzok. Csak én egyel hamarabb ragadtam le.
-
tupacamaru
veterán
Lassan át lehetne neveztetni a topikot F.E.A.R Combat játékosok nem mindig baráti körére.
#8663 parabellum12: akkor inkább már ez: [link]
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz tupacamaru #8664 üzenetére
Hát lehet
-
Richter36
őstag
válasz Mc Röff cpt #8666 üzenetére
Nyugi! a csatatéren zajlik az élet
-
Lajkó
őstag
Bizony ám, de nem is akárhogy.
-
tupacamaru
veterán
válasz Richter36 #8667 üzenetére
Zajlott. Előszö Disconnect Server aztán FEARMP.exe hibával kivágott a szeró.
-
Lajkó
őstag
Csak azt tudnám, hogy honnét pottyannak ezek az ismeretlen nevű player-ek.
Akik persze mind PROk. -
GC-EvElyN-
senior tag
-
-
Richter36
őstag
válasz GC-EvElyN- #8675 üzenetére
Elképzelhető.Mindenesetre jól játszott az tény.
-
GC-EvElyN-
senior tag
Minden "mai" gyermek figyelmébe ajánlom:
Egy este, amikor anya a vacsorát főzte, 11 éves fia megjelent a konyhaajtóban, kezében egy cédulával. Furcsa, hivatalos arckifejezéssel nyújtotta át a cédulát az anyjának, aki megtörölte kezét a kötényében és elkezdte olvasni azt:
- a virágágyás kigyomlálásáért: 500 Ft
- a szobám rendberakásáért: 1000 Ft
- mert elmentem tejért: 100 Ft
- mert 3 délutánon át vigyáztam a kishúgomra: 1500 Ft
- mert kétszer ötöst kaptam az iskolában: 1000 Ft
- mert mindennap kiviszem a szemetet: 700 Ft
Összesen: 4800 Ft.
Anyja kedvesen ráemelte fiára tekintetét. Rengeteg emlék tolult fel benne.
Fogott egy tollat és egy másik cédulára ezeket írta:
- mert 9 hónapig hordtalak a szívem alatt: 0 Ft
- az összes átvirrasztott éjszakáért, amit a betegágyad mellett töltöttem: 0 Ft
- a sok-sok ringatásért, vigasztalásért: 0 Ft
- könnycseppjeid felszárításáért:0 Ft
- mindenért, amit nap, mint nap tanítottam neked:0 Ft
- minden reggeliért, ebédért, uzsonnáért, zsemléért, amit készítettem neked: 0 Ft
- az életemért, amit minden nap neked adok: 0 Ft.
Összesen: 0 Ft
Amikor befejezte, anya mosolyogva nyújtotta át a cetlit a fiúnak.A gyerek elolvasta és két nagy könnycsepp gördült ki a szeméből.
Szívére szorította a papírost és a saját számlájára ezt írtaIZETVEHali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
Lajkó
őstag
Ismét Frankó volt, bár most Tupát nem láttam sehol.
-
tupacamaru
veterán
BKS-en aprítottam az ellent. De aztán úgy belefagyott hogy nem reagált semmire.
-
Lajkó
őstag
válasz tupacamaru #8679 üzenetére
Szerintem valami nem frankó a BéKáS-on.
Nekem úgy tünt, mintha el lenne állítgatva a sebzés. A G2A2, és az unarmed szinte semmit sem ér, ezzel szöges ellentétben a Penetrátor 2-3 találat jó célzásnál, és annyi az ellennek. Úgyhogy nem is boldogultam szinte semennyire amíg Assault-al nyomultam, de a felismerés után ...Ui.: ANALKING elég hamar megpattant tegnap.
-
tupacamaru
veterán
Hát nem t'om hogy hozzá van-e nyúlva a sebzéshez? Én a G2A2-vel nyomtam szerintem úgy visz mint máskor. Már teljesen elszoktam a Penetrátortól. Még két-három UA-t is sikerült kiosztanom pedig nem nagyon szoktam használni.
-
magi20
senior tag
válasz tupacamaru #8682 üzenetére
én analat osztok:-)
nem eladó a vga-d?..---
Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat
-
Lajkó
őstag
válasz tupacamaru #8682 üzenetére
Akkor lehet hogy én lámultam , de nekem néha kevés volt 4-5 ütés is kevés volt ahhoz, hogy leterítsem az ellent. Pedig hallottam ahogy tolja magába a medkitteket.
magi20: neked holmi főzőcskézés fontosabb mint 'filézni' az ellent?
-
tupacamaru
veterán
Hát nagyon remélem hogy hamarosan eladó lesz.
-
K21_overlord
tag
Hellósztok
Van egy ilyen problémám:[link]
Ezt akkor csinálja ha punbusterre megyek.Ugy az első lövésnél vagy max 1 minen belül kidob.Nem cheatolok, nem hackolok, de akkor mért csinálja ezt?[ Szerkesztve ]
A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
-
tupacamaru
veterán
válasz K21_overlord #8687 üzenetére
Mielőtt kidob, előtte a jobb sarokban a játékban nem írja hogy túl régi a PB a gépeden??
Próbáld meg ezt, elég ha a C:\-re valót letöltöd, de előtte csinálj biztonsági másolatot. Van valami olyan megoldás is amit a gémbe kell beírni, de az nem jut az eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
K21_overlord
tag
válasz tupacamaru #8688 üzenetére
pill megnézem
A Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
-
K21_overlord
tag
Szuper müködik ugy veszem észre.
ThxA Föld IQ szintje állandó, csak az a baj, hogy egyre többen vagyunk rá.
-
tupacamaru
veterán
válasz K21_overlord #8690 üzenetére
Akkor jó.
-
Richter36
őstag
pb_security 0
-
GC-EvElyN-
senior tag
-
-
Richter36
őstag
válasz GC-EvElyN- #8693 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Másik Izrael című dokumentum filmet is.
-
Kr/\toS
senior tag
Szerintem ezt nem érdemes vitatni, az ilyen alibi videók inkább esnek a plágium kategóriába. Kár szépíteni, aki eleget olvasott már a dolgok után jól megmosolyogja az ilyet.
-
Lajkó
őstag
Nem is tudtam, hogy néhányan több klánban is nyomulnak egyszerre.
-
Lajkó
őstag
FK* nyugodjék békében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
- ADATA XPG Lancer RGB 16GB DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest