Új hozzászólás Aktív témák
-
parabellum12
csendes tag
Sziasztok!
Indítottam egy szervert Faszkalap néven. Ha lesz időtök, nézzétek már meg, hogy lagos-e.
SW off, tk on, 8player. pb on
Csalók, hackerek esetén smcd: szerver
Nagyjából este 7-ig fog menni.
Majd írjátok már le, hogy milyen.
Pupil -
parabellum12
csendes tag
válasz Richter36 #8334 üzenetére
Én is köszönöm mindekinek, aki segtett tesztelni. Úgy vettem észre, hogy 8 főt simán visz a netem.
Külön öröm volt számomra, hogy Gonzo is becsatlakozott, a fene se tudja honnan tudta meg.
Sajnos nem volt felhőtlen a játék öröme pár percig, mert egy kedves játékos nem állta meg szó nélkül h kapott egy szép hedsátot, és utána sem hagyta abba. Ez pedig MRK sxhdx vagy kicsoda volt. Látom vannak itt cspattársai.
Adjátok át neki, hogy ez a játék nem végződik ahol ő van, de még csak nem is ott ahol mi. Kértem, hogy jöjjön 1v1 ra, persze az nem tetszett. Nem pazarolja az idejét....
Ez nem az MRK csapatnak szól, csak neki.
Holnap 17.00 körül indtom a szervert ezúttal 10 fővel. PB nem lesz rajta, Zed tudni fogj az smcd pass-t, szal lehet kidobálni az embereket... Ha lagos lesz, 7 környékén visszaveszem 8 főre. Kíváncsi vagyok.
Na jóéjt[ Szerkesztve ]
-
parabellum12
csendes tag
válasz Mc Röff cpt #8340 üzenetére
Köszi Imi, én is örültem a régi arcoknak, a shotid hangja viszont hiányzott.. Remélem jó gamék kerekednek ki a közeljövőben is
[ Szerkesztve ]
-
parabellum12
csendes tag
A szerver elindult, természetesen t3 ra van állítva.
pb off tk on sw off. run 1.4
A paramétereken ne állítsatok, pár embernek még átdobom az scmd pass-t priviben.
Köszi Zed h mindenre gondoltál és odaadtad Tupának -
parabellum12
csendes tag
válasz Richter36 #8353 üzenetére
Rendben, akkor marad a 8 fő. Délutánonként lesz szerver, persze csak ha igény is van rá. Holnap kivételesen csak 7 kor tudom indítani, mert 6ig melózok.
Akik tudják az scmd pass-t nyugodtan adják meg a szerver elhagyása után a megbízható társaknak, így lehet dobálni a szemetet.Köszi a játékot mindenkinek
Jaaa. Imi a gépeddel más gond lesz, bírnia kellene
[ Szerkesztve ]
-
parabellum12
csendes tag
Egy kis önreklám. Ezt a vidit pár éve csináltam [link]
-
parabellum12
csendes tag
Az "fk" szerver amiről írtál, nem tudom, hogy a Faszkalap szerverrel egyenlő-e. A Faszkalap volt, van és lesz. Hogy mikor és meddig az csakis attől függ, hogy meddig van rá igény.
Zed te is nagyon jól tudod, hogy a Faszkalap szerver miért szűnt meg. Nem azért, mert nyűg volt, hanem mert msnre való bejelentkezésemkor csak anyni volt az üzenet, hogy na van Fasz? Lesz Fasz? Lófasz, nem lesz Szóval lassan kötelességbe ment át a dolog, amúgy is szó volt már szerverbérletről.
Jut eszembe, most éppen van..Vagyis indítom -
parabellum12
csendes tag
Az 'istencsászár"ból tudom, hogy vagy te, vagy rétes volt rendkívül udvarias és kultúrált valamelyik nap a Faszkalap-on. Akármelyikőtök is volt player0, ezennel kihívom egy 1v1-ra, aminek bármi legyen is az eredménye, be lesz linkelve ide. Remélem, valaki biztosít egy pb-s szervert, ahol nem lesz 0 vag y1 es a pingem. Nehogy az a mondat hangozzon el hogy ilyen pinggel "istencsászár" lennék. Egyébként a player0 álnév alatt én is dumálnék, feltéve, ha az ismert nevemen nem merném megtenni.
Szóval ki is az a player0? Hol és mikor? -
parabellum12
csendes tag
Az lehet hogy nemcsak 2 ember ismeri, viszont elsősorban olyanok jönnek fel magyarok közül a Faszkalapra, akik olvassák ezt a fórumot. Namármost pár hete amikor megint elkezdtem játszani, jártam a magyar-on is és találkoztam MRKsokkal. Amikor az említett eset történt, biztos voltam benne, hogy az MRK-ból szólt be valaki.
Először scxhd-re(?) gondoltam, de persze rétes is felmerült. Ezzel a két játékossal voltak kellemetlen tapasztalataim. MOst is van tippem, és remélem az illető fog reagálni.
Köszi Kratos
Neked is Zed[ Szerkesztve ]
-
parabellum12
csendes tag
válasz Bioshock #8448 üzenetére
Ha dinamikus IP-d van, akor bajosan. AMúgy meg nem ér meg annyit ez az egész.
A szerveren amúgyminden játékos szívesen látott vendég addig, amíg nem csal, nem gliccsel, nem beszél hülyeségeket stb. Én nem fogok bemeni senkit sem helyrerakni, kirakni stb. Ezért tudja pár ember a scmd-t.A szerver nektek van, ha működik az önmoderáció, akkor annak csak örülök, nektek meg lesz egy plusz playground.
HA a dolog így nem működik, első körben lezárom a szervert, a jelszót csak én fogom tudni egyedül, aztán második körben megszüntetem mert senki nem használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest