Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pit07

    csendes tag

    válasz kokoaliga #1552 üzenetére

    Az Asetto szép, a fizika nagyon brutális nagyon valósághű és még szerintem a gépeken jobban fut mint a másik kettő pedig 0.9es bétánál jár ha jól tudom.A kérdés menyire lehet majd modolni és mit okoz majd az átlag felhasználó gépéken a dolog. Jah meg a versenyek külön ablakban indulnak.Multija az Asetto-nak már van elvileg jól működik,csak kicsit hiányolom az olyan beállításokat ami az rfactorba benne van vezetési segítségek részletesebben,meg a hétvégék beállításai(időjárás,edzések több részletre, áttekerése,át ugrása,de majd szerintem bővülni fog,inkább a fizikára összpontosítottak.
    rfactor 2 véleményem szerint el van maradva a másik kettőtől picit, a fizika ott is van,viszont nagyon optimalizálatlan nagy gépigény mellé rengeteg bug társul hozzá ami elég szembe tűnő hibák,amit javítgatnak,de nem vettem meg így csak a crackelt verzióról tudok beszélni ami 382esnél tart a megvásárolt verzió(full verzió) idáig 798tart, van demo de azt még nem próbáltam,az időjárás változás az bexarás a gumi fizika nagyon ott van és a jól megszokott HUD-amiből többet is kapunk az nagyon jó.De összességében sok hibája van amit kikell javítaniuk (pl.felrepül néha az autó ha pár cm-re megközelítesz valakit és hozzá se érsz meg hasonlók) és Optimalizálni mindenképp,mert így nagy HDR-el egy jól összerakott mod pályákkal nagyon megfogja dolgoztatni a gépeket az átlag felhasználót legalább is biztos.
    "A Project Cars egy közösségi finanszírozásból összehozott versenyszimulátor, mely az autóversenyzés teljes spektrumát lefedi" Project Cars-t már nem lehet megszerezni és nem tudtam kipróbálni(lehetett jelentkezni a betara) csak videók illetve fórumok-on lehet róla olvasgatni,de az biztos Talán az egyik legszebb grafikájú Szimulator lesz ami PC-re megjelenik ott is már közel járnak a végleges verzióhoz és az időjárás ott is ütős lesz az aszfalt hőmérsékletektől a levegőig a felgumizódástól minden számítani fog a verseny 7végéken. Nagyon kidolgozott precíz projektről van szó amit elég régóta fejlesztgetnek úgy volt Xbox 360,PS3-ra is jön aztán adig-adig halazgatták míg úgy döntöttek,hogy NEXTgen konzolokra (XBOX ONE,PS4,WII-U) hozzák inkább.ami jelenleg az összes PC gép fölött jár,gépigénye ennek is lesz nem kicsi,ebből lehet következtetni hogy nem lesz piskóta gépileg még PC-n se,de majd meglátjuk. De viszont ennél fontosabb a fizika és a multi része,mert anélkül tudjuk semmit se ér egy szimulator,de "állítólag minden idők leg realisztikusabb projektjéről van szó" na erre kiváncsiak leszünk.
    Annak örülők hogy ráálltak egymás rivalizálására és ebből mi csak jól jöhetünk ki(reméljük.,kopp,kopp,kopp) és hogy végre van 3,4 nextgen szimulator amiből majd kisül valami. :)

    [ Szerkesztve ]

    Mclaren Mercedes

Új hozzászólás Aktív témák