- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
Extremdigita
tag
válasz Phoenix #1449 üzenetére
Szia!
Ebben az árban egy jó választás, jelenleg ennyiért nem kapsz ilyen paraméterekkel gépet, és valóban, a manuális beállításokkal tudsz ismerkedni, mindenesetre ha komolyan gondolod a fotózást akkor elképzelhető hogy 1 év mulva ''kinövöd'', ha van lehetőséged akkor gyüjtögess még!
AcidCanon EOS 5D mark II+24-70 2.8L, Canon 70-200/2.8 L, , 50/1.7 yashika
-
fecoka
aktív tag
válasz Extremdigita #1450 üzenetére
Elnézésedet kérem, de már 2 hete csak teszteket és véleményeket olvasgatok.
Nos nem akarom leszólni a Canon érdemeit de nem vagyok biztos abban, hogy minden esetben kiemelkedőt nyújt.
Az általad említett A520 as még csak távolról sem egy kategória pl a Fuji F10 el.
A külföldi oldalakon talán nem véletlenül a Canon SD500 (Ixus700) al hasonlítják össze és bizony a Fuji veri képminőségben.
Ne essünk bele abba a hibába mint az autóknál, hogy csak a német autó a jó autó az összes többi meg vacak.
A Canon gépek nagyon jól konfigurálhatók de sajna különösen az olcsóbbak eléggé mossák a képet vagy nagyon zajosak lesznek a fotók.
A profi kameráknál is valahogy úgy van, hogy nemcsak a felbontás számít, hanem ennél is fontosabb, mennyire kicsi vagy nagy a képérzékelő mérete.
Nos ebben is az Ixus700 al van egyszinten tehát a választásnak úgy kéne kinéznie, hogy Ixus 700 vagy F10 ?
Ebben az esetben viszont a kb 20.000 forintos árelőny azt hiszem a Fuji mellett szól. -
bohoj
csendes tag
Sziasztok!
Arról szeretnélek megkérdezni titeket,hogy amatőr fotózáshoz kezdő gépnek melyiket ajánlanátok jobban a kettő közül:
Fuji Finepix E 550
Panasonic LZ-1
Vagy esetleg mit tudnátok ajánlani ebben az árkategóriában ami jobb ezeknél erre a célra.
Már annyi gépet megnéztem,annyi véleményt és ellenvéleményt láttam és hallottam,hogy tisztára elbizonytalanodtam.
Remélem tudtok nekem segíteni.
Kösziohoj -
Extremdigita
tag
Szia!
No igen, abban igazad van, hogy nem indokoltam, íme a pótlás:
Sony:
Sonyról azt kell tudni hogy saját ccd-it rakja a készülékbe, és bizony mély fájdalommal tudatom, hogy biza igen sok a képzajuk, ráadásul így tudom jellemezni a sony gépeket:
2 eset van:
tud nagyon jó képeket csinálni (véletlenül eltalálja a beállításokat )
és retteneteseket (nem találja el, így sikerülnek az AF nélküli képek nagy többsége, hú de jó, tudok iso 400 at, gyorsan állítsuk be - mondja az elektronika- és beállítja), ezen gépeket inkább amatőröknek ajánlott, akik nem feltétlen a minőséget keresik.
Fuji: sajnos ebben a kategóriában maximum az E szériát tudom dicsérni, a többi készüléke inkább egy tesztpados beta verzios gép, avagy hogyan lehet a ccd-ből minnél többet kihozni....de sajna ez is a kép rovására megy, nézzük meg az új fuji módjait, PL ANTIBLUR...nem akarunk bemozdult képeket??Nem baj, emeljük fel az ISO-t az egekig...és ez jót tesz???NEM, dehogy!
Egyszóval: NEM ajánlom
Canon??: Nem kisérletez, hanem legyárt!!!, és A szériában verhetetlen tudás és minőség jellemzi, mondhatnám hogy ennyi ember nem tévedhet ha ezt választotta...na de igen, jellegében nem F10 és W5, ez igaz...de mindenki döntse el mivel lenne buldog!
Ahogy mondani szokták olcsó húsnak híg a leve!
Acid
[Szerkesztve]Canon EOS 5D mark II+24-70 2.8L, Canon 70-200/2.8 L, , 50/1.7 yashika
-
iwu
addikt
hi!
mi a telszámotok???
egész délelőtt híwom a 4520090/91-t, de senki nem vesz fel
lényeg , kéne 1 s5500, 256xdvel.fuji jövő héten, már vásároltunk nálatok régebben is amúgy.
Üdw: iwuajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
őstag
Heló, ezek közül melyiket ajánljátok? Az áruk ezeknek kb. egyforma.
--FUJI Finepix A350 Zoom
--KonicaMinolta DiMage E500
--Kodak CX 7530
Ha valaki tud ilyen árban hasonló paraméterekkel rendelkező gépet azt is írhatja! -
Extremdigita
tag
Szia!
Sajna S5500 elfogyott, és nagyon nagyon úgy néz ki a helyzet hogy nem lesz többet!
Amit még tehetsz:
- leadsz egy rendelést rá a webshopban és reménykedsz, hátha beesik még belőle,vagy...
- választasz hasonlót, így ami szóba jöhet az még az olympus C-765 ös készülék, vagy minolta Z3...ebből olympus van még jelen pillanatban!
-
Extremdigita
tag
Szia!
Véleményem szerinta fuji semmivel sem ad többet a magasabb árért csak Mp ben, de valjuk be ez felesleges lehet, én a panasonicra voksolnék inkább, leica 6x optica, sztem jó elektronikai háttérrel, bár hogy negatív is legyen, sztem nem valami kimunkált házzal!
-
Terapeuta
őstag
Sziasztok!
Minolta A200-hoz szeretnék egy normális lencse védő-kupakot (49mm).
Továbbá szeretnék egy normális akksit is, ami normális pénzért van és sokáig bírja (IS állandóan megy, a 700mAh-es nikon jó ha 80-100 képet csinál...jó lenne, ha inkább 250-300 kép is menne...ha van ilyen)
Megmondanátok van-e, ill. kb. mennyiért ?
Köszönettel: TpEgyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
Extremdigita
tag
válasz Terapeuta #1463 üzenetére
Szia!
obi sapi kb 1000 ft ért van kínálatunkban, a soligort már láttam, a másikat nem, de a visegrádi u. boltunkban megkuksizhatod, minolta váz sapkának hívják majd! Akksi, 6500 ért delkin lenne ha lenne, de most nincs-NP-800 nak hívjál, ajánlom a weben való megrendelést! Stabot meg nagyobb fényviszonyok esetén kapcsold ki mert zabálja az akksit...ez csak egy jótanács lenne!
-
bohoj
csendes tag
válasz Extremdigita #1462 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Megfogadom a tanácsodat.
Üdvohoj -
Terapeuta
őstag
válasz Extremdigita #1464 üzenetére
Köszi. A stabi sajna muszáj. Az NP-800-nál nincs strapásabb aksi ???
Köszönettel: TpEgyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
.::cHeKkk::.
tag
Érdekelne h a sima: Nikon D70s -hoz van valmilyen objektív?
A teve egy olyan ló amit a Microsoft tervezett.
-
tag
még az érdekelne h Canon BG-E3 -hoz jár aksi vagy az ár csak a markolatot tartalmazza
A teve egy olyan ló amit a Microsoft tervezett.
-
fecoka
aktív tag
Szeretném megkérdezni, hogy a Fuji Finepix F11 kb mikor kerül forgalomba itthon ? (esetleg körülbelüli ár ?)
-
nagyúr
Berakom ide is egy friss levelem nektek:
''Csak gratulálni szeretnék Önöknek abból az alkalomból, hogy a depo-n betettek a
ASUS N6800GT 2TD 256MB
256MB Memória / PCI-Express 16X
cikk alá egy olyan terméket, ami AGP-s, és pont fele ekkora memóriával rendelkezik. Majdnem megrendeltem. Még jó, hogy figyelek az Önök informatikusa helyett is.''
De most komolyan: Miért kell ezt így csinálni? Miért nem kell észrevenni, hogy ez baromira nem odavaló?Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
iwu
addikt
válasz Extremdigita #1460 üzenetére
hali!
a c-765 van raktáron?
táska+256Mb memo+gép mennyi lenne?
a weblapotokon raktárban jelzésű két gépre is azt mondták telón, hogy nincs...
ÜdW!ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
őstag
válasz Extremdigita #1461 üzenetére
Ehem. Es akkor a Fuji E510 -rol mi a velemenyed? Mert elvileg ez az E500 utodja, es kozel ugyanannyiba kerul.
-
Extremdigita
tag
válasz .::cHeKkk::. #1467 üzenetére
Szia!
Valamilyen található a www.edigital.hu oldalon....megvallom kérdésed nem egészen érthető!
-
Extremdigita
tag
válasz .::cHeKkk::. #1468 üzenetére
Csak a markolat, 2 féle akksi elosztás közdarabbal!
-
Extremdigita
tag
válasz Jim Tonic #1470 üzenetére
Mondhatnám azt is hogy nem reagálok...de tudod mit??Csak annyit, hogy van kb 20000 termékünk...TE TUDNÁD FIGYELNI EZT PERCNYI PONTOSSÁGGAL??Mert ha igen és ezt garantáltan tudod akkor gyere, felveszünk a céghez!
A kollégák meg időközben próbálják ezeket javítani...mindenesetre nem értem miért kell felháborodni ezen.....egy észrevétel sokkal kulturáltabb lett volna!
-
Terapeuta
őstag
válasz Extremdigita #1474 üzenetére
Te jó ég, milyen lehet a többi......nézem, a 700mA-es az delkin. Köszönöm.
Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...
-
Legolas
senior tag
válasz Extremdigita #1482 üzenetére
Szia!
Melyik gepet ajanlanad hobby fotozasra, amatornek, a 35-50 ezer forintos arkategoriaban?Asus K8N, A64 3000+, 2* 512 Mb PC3200 Infineon, HIS RADEON X800 Pro, Hyundai B91D, NEC 3571
-
micro
addikt
Sziasztok.
Sony HC19-hez lehet kulon toltot venni nalatok?
Ha igen mennyiert?Klaviatúra, képernyő, EGÉR!, meg az a doboz, tudod a gép LELKE..
-
Grathex
csendes tag
Helló!
Ultrazoom-os (min. 10x optikai) és 4-5 Megapixeles fényképezőgépet szeretnék vásárolni. (Plusz néha makróznék is és talán jól jönne a képstabilizátor is....)
A következő típusokat találtam, amik úgy-ahogy beleférnek ebbe kategóriába:
- Panasonic DMC-FZ5
- Konica Minolta Dimage Z3
- Konica Minolta Dimage Z5
- Fujifilm Finepix S5600
- Kodak EasyShare P850
Természetesen teszteket is keresgéltem már és utánaolvastam, bár ezek alapján talán a Panasonic jönne ki győztesen (kivéve a filmrögzítés paramétereivel), ettől függetlenül tanácsot szereték kérni, hogy melyik típust hoznátok ki győztesen a tapasztalaitok alapján.
Illetve ha tudtok alternatívát, azt is szívesen fogadnám...
Előre is köszi !Grathex
-
fecoka
aktív tag
Légyszi mondjátok meg a valós adatot.
A Canon A 610 CCD mekkora méretü, mert sok helyen 1/2,5'' más lapokon meg 1/1,8'' ? -
Doki16
addikt
Helló lenne az edigitalhoz egy kérdésem Vasárnap rendeltünk egy gépet azt kb. mikorra hozzátok ki?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
tag
Tudnátok teszképeket mutatni valahol a neten a következő obihoz?ű
Sigma Canon 70-300
Sigma Canon 55-200
Csak azt szeretném megtudni, hogy mekkora különbség ''közelítésben'' bizonyos távolságokból
Kössz előre is!A teve egy olyan ló amit a Microsoft tervezett.
-
Extremdigita
tag
válasz .::cHeKkk::. #1488 üzenetére
Szia!
Az utolsó mondatod....hmmmm...szóval erre nem nagyon lehet válaszolni....mindenesetre rossz megközelítésben így néz ki a dolog...adott egy canon átlag 1.62 x tényezővel, igy az 55-200 as lesz neked ekvivalens 320 mm vége, a 70-300 és ugye 450mm lesz...sőt ha tovább akarom borzolni a rossz megközelítést akkor egy zoom os kompakt géphez képest így néz ki a zoom átfogás 320/88=3,6x ...dehát ugye ez egy hülyeség......
Amúgy az 55-200 sztem egy iszonyu gagyi példány, 0 rajzolata van, és ezen kívül néha mintha tejfölben tunkolnál...a 70-300 ennek ellenére egy igazi zsivány optika, főleg a sigma APO macrosa.....NA AZT NAGYON ajánlom!
-
-
Krinyó01
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van nekem egy Canon PoweShot A510 gépem.
Excel SD 256MB kártya van hozzá, és ha sokat fényképezek akkor egy idő lassabban menteni a képeket. Sőt, ha vakuval fényképezek, akkor a mentési idő lassabb, mintha vaku nélkül fényképeznék.
Valahol olvastam a neten, hogy létezik olyan kütyü (a neve most nem jut eszembe) amivel negatívokat lehet digitalizálni digitális fényképezőgéppel. Ilyet Ti árultok, ás ha igen mennyiért? Vagy ha nem, akkor hol lehet ilyet kapni?
Előre is köszi a választ! -
fecoka
aktív tag
Csak annyit kérdeznék, hogy Fuji F10 és Canon A610 közül melyik van raktáron ?
-
szijartg
őstag
notebook-ot is árultok?
vagy az másik extreme bolt? -
Kewin21
tag
válasz Extremdigita #1492 üzenetére
Az FZ4 is ugyanolyan jól össze van rakva?
-
balu0819
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy az ultrazoom-os kategóriában melyik gépet érdemes megvenni?
Igazából a Canon S2 IS-én gondolkozom!
Igazából még csak amatőr vagyok, és összesen két géppel hozott össze a sors, egy Olympusal, és a mostani Canon a400-al!
De megvallom őszintén, nagy szükségem lenne sokszor a zoom-ra, ami mindkét gépnél max. 3x-os.
Plussz szeretnék már kicsit komolyabb gépet.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest