Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz FőDudu #20033 üzenetére

    Kösd fela gatyád. Bár kisebbel is jót lehet gyártani. Itt a külső felvételek sem egyszerűek. Gyorsan belenézve ki van ez találva. Nem mindig szeretem mondani, mert a technika azért fontos, kell, bárminek hamar ki tudod nőni a korlátait vagy az sem mindegy, hogy mennyi szopással csinálsz meg valamit. Nyilván 8 éves gyereknél más a szitu, de azért mikor Szipál Marci meglátta a gépemet akkor egyből nagy haverok lettünk (10 percre :-P), kis híján ócskavasnak hívta. A többi közt az is volt, ellenben Neki is ez a vas volt a szériája, használtan 30-50ezer forint, 1-1 jó objektív és nettó 40 perces fotózás 500 dollár, csókolom.

    Néha én is csodálkozom mit össze lehet rakni, aztán kevés fény, csillagfotózás, csiribirinél meg sokszor csak harapdálom a szám szélét, hogy rohadna meg...

    "Van két közép formátumú gépem, két Nikonom egy Fujim és két Hasselbladom meg egy Leicám, és én mégis ezt a kis Lumixot használom, immár öt éve. Így kezdi a beszélgetést Szipál Márton,"

    "Milyen géppel fotózol, milyen márkák fordultak meg a kezed alatt?

    Van Leica-m, két Hasselblad-om, két Nikon-om, de tudod, mivel fényképezek? Egy Lumix-al! Az a világ legjobb gépe! Nem tükörreflexes"

    Oszt ennyi (:- Bár nálam most a Sony/Oly felé megy a mérleg. Csak zsebbe nyúlós. Kicsit. Izééé, nagyon :-D Apicsába, kabbe :-D

Új hozzászólás Aktív témák