- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
Macskák felkeltettek 7-kor, így már 9-kor elmentem vásárolni alkatrészeket. Csülök pékné módra a terv....
Havaseső esik, 1-2 fok körül van a hőmérséklet, szóval ideális takarítós-javítgatós idő van. Kell lámpát cseréljek a konyhában, "kiégett" a LED-es plafonlámpa. Legközelebb olyat próbálok nézni, amiben cserélhető a világítótest, beépített cucc most levizsgázott...
Gyerekek szétvandalizálták az olvasólámpát a hálóban, azt is ki kell cseréljem. Pedig előtte megjavítottam a kapcsolóját, szóval meg lett hosszabbítva az élettartama. De most olyan csapást kapott, amit már nem tudott kiheverni.
Lehet megebédelek az IKEA-ban, olyat is régen csináltam már. Estére meg tudom főzni a csülköt, az egy sokórás művelet úgyis. Sört már betáraztam, van estére egy tripla karmelita például.
750 ml és 8,4%-os nektár
-
npera
őstag
-
npera
őstag
válasz A. Crowley #130306 üzenetére
Az odakeni a napot erősen. Utána pedig tejeskávéba mártogatott fahéjas tekercs?
-
zetor2000
őstag
válasz A. Crowley #130306 üzenetére
Jah... desszertnek meg egy szelet mandulatorta, vagy kettő.
Nyamm... meg egy ingyenkávé.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
zetor2000
őstag
válasz npera #130303 üzenetére
Ez jóféle, asszem már kóstoltam.
Aki a beállóm szokta kivenni srác, az hozott egyszer egy ilyesmi 6ost, de az asszem kisebb űrtartalmú volt.A csülköt meg nem is olyan régen kibeszéltük, és végül neked is sikerült, szóval most is menni fog. De ha eltolnád egy héttel, vagy csinálnál akkor is, akkor a húsvéti kaja is le lenne tudva. Még valami kalács kellene, torma, retek, tojás és világbéke.
Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
npera
őstag
válasz A. Crowley #130309 üzenetére
A "k" az "s", és mivel kött a hús, ezért dupla tével "köttbüllár" kábé.
Végül ezt ettem, csak raktam mellé mozzarellás paradicsomot és egy ráksalátás kis extrát is. Még így is olcsóbb volt az egész, mint a menza a cégnél....
-
npera
őstag
válasz Samott #130314 üzenetére
Ez kábé olyan, mint a svéd időpontfoglalás. Mivel a segélyesek mindenben előre vannak véve, ezért például ha fáj a fogad, akkor majd jövőre valamikor. Szóval marad a privát rendelő ilyenkor.
Ha ráérsz, akkor viszont tökéletes a közegészségügy, mivel tutira be tudod tervezni a 8 hónap múlva bekövetkező időpontot. Win-win, profit
-
eattila
őstag
válasz Grillo #130313 üzenetére
Ha váltót szeretnék majd cserélni, akkor csak a hátsó váltót kéne, amíg a mostanin a karoktól kezdve mindent.
Hidrós tárcsafék van rajta. Meg valamivel könnyebb. És mégiscsak trekMeg nem tudom. Ez ilyen kell....
[ Szerkesztve ]
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Sipi-
őstag
válasz npera #130317 üzenetére
Asszony foglalt a X. kerületi rendelőben időpontot. Csak a hónap utolsó előtti napján (vagy utolsó napján) lehet időpontot foglalni, máskor nem. Akkor egy nap alatt "elfogy" az összes időpont. A hónap többi napján azért vannak ott a telefont kezelő emberek, hogy megmondják a szerencsétlen betegnek, hogy majd 30/31-én lehet próbálkozni és akkor talán kap időpontot következő hónapra.
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
npera
őstag
válasz Sipi- #130322 üzenetére
Itt reggel 8:00-kor lehet telefonálni a helyi rendelőbe, aztán a gépnek bemondani az adatokat. És utána majd valamikor visszahívnak. Kábé megmondja a gép, hogy mikor, de te emberrel nem is tudsz beszélni.
8:05 után elfogynak az időpontok és akkor lehet másnap próbálkozni.
Szerencsére az adók kirívóan alacsonyak, így igazából nem várhat túl sokat az ember.... No... wait.....
-
npera
őstag
Felraktam a cuccot főni, most takarékon sutyorog. 2 óra 30-es timer fut
A múltkori hibámból tanulvan most 2 db csülköt vettem, mert megbírja a tepsi -
-igu-
addikt
válasz eattila #130304 üzenetére
Én bevittem az outit a szervizbe, hajtóműcsere, mindkét kerékben csapágycsere, aztán amikor minden megvan, jöhet egy jó kis bikefit. Profi segítséggel könnyebb optimalizálni (és sokkal drágább is).
Emberünk azt mondja, új láncot már ne rakjak a régi sorra, úgyhogy kezdődik a vadászat 10 sebességes Ultegra 6700 sorra, 12-30 fogszámmal (a régi 12-28 helyett). Azért kell a 30a végére, mert elöl 50/34-ről lépek 53/39-re - még igy is durva lesz, de majd beletanulok...[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
eattila
őstag
válasz -igu- #130325 üzenetére
Annyira ritka? Nekem most a Gepida az kb felülsz és mész. Majd kap egy pucolást a láncmeg a sor, mert már csak van benne majd 200km. A teló kicsit kottyan de az marginális.
A bikefit az jó, de ahogy látom mindenhol road-ra koncentrálnak benne. Az eddigi komforttal volt baj a bringádon?
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
-igu-
addikt
válasz eattila #130326 üzenetére
Nem ritka, de csak ebay-en leltem. Hasonló korú Dura Ace lenne tökéletes, de abból nem volt ekkora méret. Rendes boltban meg nem tartanak már ilyet...
A bal térdem nem szereti a 100+ km-es köröket, 2-3 napra kiütöttem magam nem egyszer.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
npera
őstag
Macskák nagyon kíváncsiak, hogy mi van kint. Néha kirakom őket picit szellőzködni, hogy gyakoroljanak. Egyelőre rémült nézegetés van befelé, meg panaszos nyávogás. Lehet, hogy a kombinált havaseső és erős szél nem segít a folyamatban, de nem adjuk fel. Fogunk még gyakorolni. Szorgos népünk győzni fog!
A két hős....
-
npera
őstag
Alakul a cucc, most indul a sütés...
-
Grillo
őstag
válasz npera #130329 üzenetére
Mehe. Nálunk a fél éves kiskandúr nagyon nézeget kifelé, még néha kimegy 5 méterre az ajtótól, aztán megijed, vagy behozom. Nincs még oltása, meg a golycikat úgyis le kell kapni. Aztán utána majd körülnézhet. Bár lehet akkor nem húzza sokáig, marad inkább benti. Szomszédnál a 14 éves britkék csak utálkozva kinéz a nyitott ajtón, aztán visszavonul a helyére.
Sógoréknál pár utcával lejjeb elfogyasztottak 2 év alatt 4-et. Sok az autó. -
npera
őstag
Közben elkészült a cucc. Elég jó lett. A bőre keményre sült, belül pedig gyakorlatilag elolvad....
-
-
-igu-
addikt
#dragaszagaink
eladtam a lelkem a vállalatnak - youtube premium account-ot nyitottam (szigorúan vpn alól), mert az appleTV youtube app-ja rettentően idegesítő mostanra a folyamatos reklámdömpinggel
nem vagyok rá büszke
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-
npera
őstag
válasz -igu- #130339 üzenetére
Én még kitartok. 69 SEK lenne a light account, amikor már nincs reklám elvileg. Tutira biztos vagyok benne, hogy ezt fogják majd emelni, meg beszivárogtatnak "könnyebb formátumú" reklámokat, mert máskülönben miért létezne a fullos premium account....
Kivárom vagy átugrom a reklámokat egyelőre, bár nekem is tele van a búrám velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest