Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheNewDawn

    addikt

    Ha már STEAM, akkor néhány best buy ajánlat onnan. ( Azon kívül, hogy Xcom 2 továbbra is 4 euró most, van ahol még olcsóbb pár tized centtel, illetve Xcom 2 Collection is Indiegalán meg Gamesbilleten is HL ár körül van, azaz 16$ ami kb 13€. )

    ORI AND THE WILL OF THE WISPS 9,89€
    Tudom, egyszer volt már ennyi, meg gamepasson is van, de ez számomra tavaly kb év játéka volt, és úgy gondolom simán megérdemelnek ennyit a fejlesztők.

    A másik game a The Return of Obra Dinn akart lenni, de ilyet még nem láttam, tegnap leárazták 35% al, pár perce meg visszavonták a leárazást wtf.... Nagyon különleges hajón játszódó nyomozójáték, ügyességtől függően kb 10 és 20 óra között van amíg valaki mindent felderít, tényleg még teljes áron is meggondolandó, de azért ez.... szemétség.

    Végül: STRANGE BRIGADE 5€
    Na ez még nekem sincs meg, valszeg nem is lesz, de akit érdekel akár barátokkal közösen is egy egész hangulatos és tök jó grafikával megáldott kis hentelés, annak ennyiért nem rossz.

    Aztán van még FANTASY GENERAL 2 17.6€
    ért, de ez már tényleg nagyon rétegjáték, körökre osztott stratégia, én még emlékszem gyerekkoromból az első részre, jó sokat csapattuk ált suliban a töri és fantasy rajongó osztálytársakkal, a panzer generallal egyetemben, aztán pár évvel később jött a Heroes széria :)

Új hozzászólás Aktív témák