Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz Pocok256 #94609 üzenetére

    Szerintem ide az offtopikba simán belefér :DDD , de elvileg a Nagy Program Promók Topikban, vagy a Win8 topikban lenne inkább a helye.
    Kici ócó Windóz téma érdekes, mert alapvetően vagy a kényelem megőrzése miatt vesz az ember ilyet(onlány auth talán egy leheletnyit gyorsabb mint aktivátorkodni virágboltban), és akkor bármilyen szirszar kód jó az arabok segge alól amit MÉG elfogad az MS rendszere, vagy a lelkedet nyugtatnád, hogy ha a BSA lakossági bejelentés alapján taktikai samukalapáccsal rád találja bontani a közfalat, akkor tudj felmutatni valami licensz félét, hogy megúszd a statáriális vagyonelkobzást a bíróság előtt. Nna ez esetben olyan megoldás kell, amit ŐK is elfogadnak.

    Huszonkevésezerért bármelyik számtech bolt Windows pultját felrúgod, öledbe fog esni OEM 64 bites Win8-8.1, számlával-garival ez a legszárazabb és biztonságosabb változat, régi dobozosként fog viselkedni, nincs már hardverhez kötve.
    A 8-20k körül elérhető használt dobozos és kisker OEM(azaz nem brand/céges, hanem a boltrugdosós) változatokkal elvileg nem lehet gond, ha mindene megvan és írtok róla adásvételit.
    Van 11k-ért Student változat, diákigazolvánnyal simán váltható, de hogy a szőlőzsírod kommandósbakancs álló-e, hogy ha kiderül a szomszéd gyerkőc kártyájával lett a fél háztömb oprendszere véve, az már kérdéses. :DDD

    Mostanában 10k körül nagy divat lett céges mennyiségi licenszes, és márkás gépről kapargatott Windowst seftelni, Schawo egész kis strasbourgi ideológiát gyártott a biznisze köré, ha lenne kedved fél év előzetes után megreklamálni a börtönkosztot, ez teljesen jó kiindulási alap. :))
    Aztán van a G2A féle eladóktól szekérről pottyant kulcsgenerált változat 6-10 ezer körül, ezzel már van sz@pás elég, de legalább rávezet razzia utáni történésekre. ;]

    Nos érdeklődésem után azt tudtam kihámozni, hogy a boltos direkt vagy lepapírozott boltos használt az teljesen legál, szó nem éri a ház elejét. A tanulói is simán, ha a háztartásban van a jogosult, esetleg közeli rokon, legyen valami alibi. Emlegetik hogy csak a kiváltáshoz kell a diák, ami működés alapján bizonyos, hogy kiállja-e a bakancspróbát már kétséges. A brand OEM géphez, a volume OEM intézményhez kötődik, az MS bérenc emberke két utcasarkon túl húzta a száját ezek máshol való használatával kapcsolatban, merészeknek és agorafóbiásoknak szeretettel.

    [ Szerkesztve ]

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák