- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus X
tag
-
huskydog17
addikt
Red Faction -> -90% (0,99 euró)
Red Faction II -> -90% (0,99 euró)
Red Faction Guerrilla -> -90% (0,99 euró)
Red Faction: Armageddon -> -90% (1,99 euró)
Red Faction: Armageddon Path to War DLC -> -90% (0,49 euró)
Red Faction Armageddon Soundtrack -> -90% (0,99 euró)Red Faction Collection (az összes fenti cím együtt) -> -90% (4,99 euró)
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
i2k
őstag
Srácok
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
maddionmax
senior tag
GMG-s Metro LL Complete-ért érdemes szerintetek 10 fontot adni?
Mennyire jó a játék?
[ Szerkesztve ]
-
_stick_
őstag
válasz maddionmax #75408 üzenetére
Nekem nagyon tetszett, bejött a föld alatti hangulat, annyira, hogy most a könyvre vadászok.
Amúgy 1 hónap múlva jön a felújított redux változat, lehet érdemes lenne akkor már megvárni azt, bár ki tudja... -
szami777
addikt
válasz maddionmax #75408 üzenetére
sokallom, volt már fele ennyi is.
Gondolom gmg-s rewardból menne, de még így is sok, főleg hogy csak 50% van rajta“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
laceszgamer
addikt
válasz dante0425 #75412 üzenetére
5 Metro könyv?
Én a 2033-ról és a 2034-ről tudok, de kérlek segíts ki ha rosszul tudom. Ha tényleg van még másik részük is akkor holnap rohanok beszerezni.
Mióta a Last Light-ban láttam a borítóját a 2035-öt várom.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
_stick_
őstag
válasz laceszgamer #75413 üzenetére
ANDREJ GYJAKOV nevére keress rá.
-
zone
őstag
A dlh.net oldal leállt a terhelés miatt, most az Enclave helyett East India Company Gold Steam kulcsokat adnak a regisztrálóknak. Egyszer jutottam el a regisztrációs oldalig, de utána ismét lehalt az egész. Akinek van ideje, próbálkozhat.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
sultansmith
senior tag
Újra van óccsóság g2a-n
A diablo kieg 17 olyró.Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Heavyrain
őstag
válasz sultansmith #75416 üzenetére
Risen 3 Pre-Order -48%. Az szép így 2 héttel a megjelenés előtt!
-
echterion
nagyúr
válasz maddionmax #75419 üzenetére
Én csak az oldal betöltéséig jutottam el. De ha nem ad semmit, akkor nem is kínlódom vele.
-
Zamery
senior tag
Sacred 3 értékelések: [link]. Csak azt nem értem, miért a hatodik a Steam eladási listán?
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
laceszgamer
addikt
válasz Zamery #75422 üzenetére
Mire nem jó a reklám, ami ez esetben az elöző részek is, sokan azoknak a folytatását várták és vették meg... a demo meg már egy kőkori fogalom manapság.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
maddionmax
senior tag
válasz maddionmax #75421 üzenetére
Na feltöltötték a kulcsokat, szóval megint van East India Company Gold Steam kulcs.
-
laceszgamer
addikt
válasz maddionmax #75424 üzenetére
Már csak az oldalnak kéne életre kelnie. megy csak valami kegyetlen lassan.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
Ok a regelés megy csak a visszaigazoló e-mailban kapott link nem képes működni.
-
nagyúr
válasz Heavyrain #75417 üzenetére
CD galaxisban is majdnem annyi... ez a leértékelés csak "virtuális", mert a nyugati teljes árhoz van mérve a teljes helyi keleteurópai ár.
Jól csinálják a lengyelek az már egyszer biztos.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
echterion
nagyúr
-
bicajoskema
tag
Sziasztok
Hol lehet most a legolcsobban arma 2 őt Operation arrowheaddel vagy arma 2 complete editiont venni? Illetve egy napoleon total war game of the year editionért el lehet cserélni?
Köszi -
alratar
addikt
válasz bicajoskema #75432 üzenetére
Az Arma2 Complete énszerintem még mindig steamen a legolcsóbb.
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
bul07
nagyúr
Szerintetek itthonról aktiválható
Far Cry 3 £3.49( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Frod
addikt
válasz Zamery #75422 üzenetére
Egyáltalán nem tudom sajnálni őket. Persze anno a Sacred 1 jó hiánypótló volt, de nem is értettem amikor bejelentették a 3-at, - minek? - eleve nem is ugyanaz a stúdió csinálta.
Az meg, hogy a játékosok tömegével szórnak ki úgy 50€-t, hogy egy gameplay-t előtte lusták megnézni, de utána verik a billentyűzetet, hogy kérik vissza... Ez a fajta luxus itthon, józan ésszel felfoghatatlan.Do you see the white shadow?
-
tibi206
tag
Szombathelyi Tescoban 399ft volt a Mass Effect 3, gondolom a hasonló EA Classics játékok is de ebből is csak 1 darab volt már!
-
Executioner
aktív tag
3 darab Walking Dead képregény ingyen!
For a limited time, Skybound is teaming up with Humble Bundle to offer the first three issues of The Walking Dead absolutely free. Start your comic collection off the right way, with one of today's hottest titles.
[ Szerkesztve ]
Exec
-
KubanitoS
veterán
válasz Executioner #75442 üzenetére
Köszi, be is húztam!
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
szami777
addikt
melyik szövegre gondolsz?
még mindig ez van kint: "All out! There are no more keys left in this giveaway!"+ Hogy ON is legyek
GMG-n a tegnapi 10 fontos Metro Last Light Complete most 10 helyett már csak hat font.
[link][ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
nagyúr
-
Wolverine
félisten
Közben Summer Sale van a GamesPlaneten is.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
echterion
nagyúr
válasz Executioner #75442 üzenetére
Köszi, behúztam.
Más: WoW feltöltőkártyát honnan érdemes most venni? Vagy maradjak a blizz-féle havi feltöltésnél? Csak mert gondoltam, felnézek kicsit WoW-ozni, megnézni a Pandát, mielőtt kijön az új kieg. Most éppen lenne hozzá kedvem, így lassacskán években mérhető szünet után.
-
laceszgamer
addikt
válasz echterion #75448 üzenetére
Sok különbség nems zokott lenni árban, igazából csak akkor éri meg GC-t venni ha az ember goldért veszi, akkor jóformán ingyen tud játszani.
-
Wolverine
félisten
válasz laceszgamer #75449 üzenetére
És a goldért vett feltöltés illegális, mint tudjuk.
echterion: vannak, akik olcsón szállítanak WoW GC-t, és olcsóbban jössz ki, mmint a kártyás vásárlással.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest