- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Nyomtató topik
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát ha már a Battlefield van terítéken.
Battlefield Vietnamban is elsősorban amerikai oldal volt felszereltség szempontjából élethűen megcsinálva. Vietnámi légierő az nem igen vitézkedett.
Aztán most itt vannak a Battlefield 2,3,4 ezeknél is azért (is) kellett fiktív oldallal megdobni a sztorit, mert a nem NATO egységeknek, mondjuk ki táliboknak, nemhogy repülőjük, drónjuk, műholdjuk, helikopterük, tankjuk nincs, de még olyan emberük sem aki ezekkel bánni tudna. Ha a való életből merítettek volna akkor az egyik oldalon EOD-ket lehetne pakolászni, meg RPG-zni, AK-zni... fantasztikus balance lenne...
[ Szerkesztve ]
-
_stick_
őstag
Mit gondoltok a Plague Inc. Evolved kaphat többet 33%-nál?
Mióta megjelent korai hozzáféréssel (azóta is abban van) azóta nem volt leakciózva, summer sale óta kapott -10%-ot, illetve ma 33%-ot. Én úgy érzem meg fog állni itt a kedvezmény. -
Crytek
nagyúr
Eddig putri ez a sale.Most már a Dishonored Gotyra is rátehetnék a -66/-75%-os plecsnit.
Next PC Upgrade: 2022
-
Csapoati
nagyúr
válasz genndy #71810 üzenetére
Lecsúszhat róla, mert ahogy tűnik most, -33% lesz a maximum leárazás. Ha nem kerül be az encore-ba, akkor marad a -10%, annyiért meg drága.
_stick_: Jól gondold meg amúgy, mert mobilon ugyan lekötött pár napig a játék, de szerintem PC-n ez kevés főleg ennyiért. Én tuti csak bundleben leszek hajlandó pénzt adni érte (mobilon megvettem a fizetős változatot).
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
tomsolo
addikt
GameFly Digital-on Mass Effect 3: £2.54
(15%kuponnal - JUN15OFF v. UKJUN15OFF)Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Shifty01
aktív tag
Nfs World ajándék kódMondjuk én nem jatszom mar csak kaptam kódot.)
F6VN-J2FV-JHXY-JZNW[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Halo Spartant nem tud valaki szerezni 1 TF2 kulcsért?
-
ruti
Közösségépítő
amazonról vettem egy FC3 Deluxe DLC bundle-t uPlay-re,
de sikertelen aktiválást dob.még sose volt gondom amazonos vásárlással, nagy bátran már dobtam is egy hibajegyet nekik,
valakinek volt már ilyen esete? mit fognak reagálni, mit néznek?Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
i2k
őstag
válasz BigBlue69 #71760 üzenetére
Arkennys, Lackki, BigBlue69:
Köszönöm a válaszokat. Okosabb lettem.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
BasketWink
tag
remélem mindenki a payday 2 leárazásra szavazott szavazott ^^
-
sultansmith
senior tag
-
po1son
addikt
-
sultansmith
senior tag
válasz BasketWink #71827 üzenetére
Nagyon kicsi rá az esély.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
zone
őstag
Summer Sale-en kívül is vannak akciók és új indie csomagok
AvP Classic 2000 £0.75
Majestic bundle $2.49
Overcast: Walden and the Werewolf
QuestRun
Dead Bits
Subject 9
Lightfish
Doomed’n Damned
1Quest
Undead LegionsShiny Loot 5
min. $1:
Hero of the Kingdom
Faerie Solitaire
The Oil Blue$3 és felette:
Rogue’s Tale
Sweezy Gunner
AGON – The Lost Sword of ToledoDebut 14 bundle jelenleg $4.02
- Monster Truck Destruction
- Sushi Bar Express
- Aquadelic GT
- The Moon Sliver
- Steam and MetaI
- Virus Jigglin’ Fever
- Football Director[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
BasketWink
tag
győzött a co-op ^^
-
po1son
addikt
99%, hogy nem fog kapni. Eddig 66% volt rá a legtöbb steamen.
TF2OP-én 2 TF2 kulcsért fog menni egy copy.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Crytek
nagyúr
Remember Me kaphatna már végre -75%-ot! Azt is meg lehetne venni akkor 7 euroért vagy TF2 kulcsokért talán olcsóbban.
Ugyanez a Resi 6-ra is igaz.Ezek most mennyi TF2 kulcsért mennek?
-
Hokunda
senior tag
Ha valaki 4 packot vesz payday2ből írjon rám pls, egyre vevő lennék!
-
albert8
veterán
Payday2 4 packból egy copy mennyi szerintetek? Valaki tervez venni?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
Kareszovics
addikt
Megint 50%-os a Bio Inf SP... 10 EUR-t pedig nagyon sajnálom rá...
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Dyingsoul
veterán
válasz Hokunda #71839 üzenetére
Hétvégén is azonnal megérkezik a paypalos utalás?
Aki vevő még Payday 2 - 4 packre szóljon és vesszük! Én nem fogok itt jobbra balra kereskedni, csak 1 packban vagyok benne mert nekem a játék kell, úgyhogy ez egy egyszeri ajánlat![ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
atomeec
senior tag
Nem engedi megvenni az AVP-t. Azt írja Fraud...Paypal rendben van, lehet az a baja, hogy magyar címet adok meg, de nem ott vagyok? Még próbálkozom, ennyit megérne, szerettem anno. Amúgy köszi az infót
Hagyjuk, nem akarja az igazat. Bulgáriát nem is tudok választani országnak
[ Szerkesztve ]
-
sultansmith
senior tag
válasz Dyingsoul #71841 üzenetére
igen, azonnal érkezik, épp most vettem meg.
Kareszovics: lesz az még több is, nyugi.
atomeec: Könnyen lehet, de ezzel a steamnek van baja, nem a paypalnak. Módosítsd a lakhelyedet. Nekem is állandóan bizonygatnom kell, hogy nem vagyok amerikai.[ Szerkesztve ]
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
szami777
addikt
Talán valakit érdekel.
Az assassins creed játékok a 3-ig bezárólag jelenleg -75%.on vannak steamen.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
bullseye
addikt
válasz cskamacska #71844 üzenetére
Hát, annyi előnye van, hogy 1 db ember, és elég érthetően elmagyarázza mi tetszik vagy nem tetszik neki, szemben a Metán időnként tomboló idiótákkal, akiket elég nehéz kiszűrni az értékelésből.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
VoidXs
nagyúr
válasz sultansmith #71849 üzenetére
Csak úgy kellene.
A többi együtt volt tíz.
A 4 min harminc.W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest