Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz cskamacska #2341 üzenetére

    Nem, hanem ha már akció, akkor az AAA címeknél is legyen akció (akció azt jelenti, hogy olcsóbban meg tudom venni, mintha bemennék a boltba. Az nem akció, hogy a boltban 5K, itt 10K, de most akciósan csak 6,6K). Teljesen egyet értek a RUSE dologgal, pont erről beszéltem. Vannak régi AAA-s címek (Pl. az említett Doom 3, Far Cry, meg ilyenek), amik megérdemelnék, hogy ne 10-20 eurós áron legyenek. Ha mondjuk 5 eurodó/db áron lenne, akkor lehet, hogy sokkal többen vennék, mert klasszikus. 20 euro-ért a Doom 3 az *********-nak legyen klasszikus. És mint pl. látszik, a New Vegast csesztek leakciózni (pedig itthon a boltban 6K, náluk meg 13K, tehát nem vagyunk rászorulva, de akkor is pofátlanság). Sorolhatnám azokat a játékokat, amiket irreálisan drágán adnak. Ami persze szívük joga, csak akkor ne ezeket a "bigyókat" akciózzák, hanem igenis csináljanak normális akciókat. (CoD 5 - 11K-ért????, Trackmani 9K? F1 2010 13K?).

    És nem arról van szó, hogy olyanok vannak, amik enegm nem érdekelnek, hanem sajnos olyanok vannak, amik szerintem a többséget nem éreklik. Pl.: engem (már) nem érdekelt a Kane and Lynch 2, de szerintem az teljesen korrekt volt 2,5K-ért, vagy a múltkori Batman 2K-ért, esetleg a Metro 2033 3K-ért. Ezek jó játékok, jó áron. De ezek a mind az akciósorozatban voltak.

    Speciel ha nem akcióznak, az is az ő dolguk, felháborodni nincs jogom/unk, véleményem viszont lehet. :) És szerintem az utóbbi Midweek és Weekend akciók egy forintot nem érnek. (Leakciózzák a béna pókeres játékukat 4 euróról 1,5 euróra? Ez most komoly? Ez nem akció...ez vicc. Ráadásul állandóan azt a sz@rt tolják az arcunkba, amikor a kutyának nem kell. Nem a poker játékokkal van a bajom, csak ez egy elég gagyi kiadás. Mondjuk a Governor of Poker 2 - Premium Edition esetleg lehetn 20 euro helyett 5, és akkor már azt mondanám korrekt, mert az egy jó pókeres játék.

    "Röviden" ennyi, én reménykedek, ahogy az előttem szóló is, hogy tudják hozni a tavalyi szintet, nekem az a "minőség" bőven megfelel, nem kell, jobb...

    Szerk.: elküldöd priviben a STEAM ID-d? Felvennélek cimbilistára...

    ProEvoFan: ha nem gond, Te is... :R

    [ Szerkesztve ]

    Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

Új hozzászólás Aktív témák