Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz Dilikutya #139585 üzenetére

    Nagyon fontos, hogyha van a stílusban nevesebb, ne adja ég minőségibb darab, amiben több tartalom van jobban megoldva, látványosabb köntösben, etc., akkor arról essen szó... vagy ha nagyon hasonló stílus, akkor némi compare se árt. Vannak etalonok, nem árt őket ismerni, ha véleményezek, akkor se, ha nem a zsánerem.
    Az egyébként lehet, hogy nem váltok át emiatt más platformra (más meg lehet, hogy pont emiatt igen), de tudni róla, ismerni nem árt... sőt.

    RDR2 egy csodálatos játék, mivel lehoz a gamingről! :-D

    Nálam gaming impotenciát okozott 1 hónapig. Annyira érdektelenné tette számomra a gaminget, amilyen mélypontom még soha nem volt.
    Ellenben a sajtó mégis méltatta, hiszen R*, hiszen szép... nem igazán tudok róla, hogy létezne a bolygón olyan gamer média, ahol a rivjúer' le merte volna róla őszintén írni, hogy unta. Az a játék unalmas. Szó szerint kiesett az ölembe a controller egy vasárnap d.u.

    Repetitív, fárasztó, a karakterek jellegtelenek, az életük alakulása érdektelen, nincs hozzájuk kötődés, mert egyszerűen ez a rész nincs jól felépítve, az irányítása meg egy következetlen katyvasz.
    A főszereplő gondolom kemóra jár, mert szerencsétlen mintha haldokolva járna. A skippelhetetlen animok 50. alkalommal, a játékmechanizmusok érdektelensége, a fun factor szinte teljes hiánya, hogy minden küldetés hót' u.a. a sémára épül, ahol 5 percet lovagolsz, 10 percet lövöldözöl, 5 perc vissza és közben igazából semmi nem történik, csak folyik le az életed a lefolyóba és még csak jól sem érzed magad.

    Egyetlen teszter, soha, sehol nem merte leírni a valóságot: Az RDR 2 egy álomkór, de amúgy gyönyörű játék. Nagyon jó indulattal rá lehet tenni egy 5/10-et.

    Az összes birka (rivjúer') megy egymás után, vagy a kiadók fizetett kutyáit másolja. A gamer sajtóból egy idő után szabályosan menekültem, annyira kifordult tőle a belem. Köszi érte 3 betűs szeméthalom.

    Lollipop Chainsaw! Az megint egy csodálatos állat :-D

    Az egy dolog, hogy X360-on a külleme a futottak még kategóriában sepregetett, de a gameplay ott is egy Dengue-láz. Az a fő gond vele, hogy a csUdálatos Bikini SzaRmuráj Squad stílusát idézi, amely anti-etalon meg ugye a 0 és a semmi között van félúton.

    Maga a gameplay egyébként annyi, hogy egy életlen láncfűrésszel zombikat hentelsz, borzalmasan lineáris pályákon, script és QTE pornóban térdig gázolva, miközben Stubbs the Zombie-féle hónaljszagú poénokba botlasz néha, amiért folyamatosan te fogsz elnézést kérni a teremtőtől, hogy ezt ebben a dimenzióba beengedte. A gameplay túlságosan egyszerű, rettenetesen felszínes és maga a közeg is végtelenül klisés.

    Az helyzet, hogy - bár tudom jól, hogy Suda részéről ez az egész témaválasztás szándékos, ez direkt ilyen, de - amikor a "ZS" kategóriát parodizálod, akkor magad is ZS kategóriás leszel, mert a témában nincs semmi! Hát pont azért "ZS" kat. :-/
    Amúgy a Shadows of the Damnedben jól működtek az ötletei, de itt nem, mert egy klisés trash már maga az alap, aminek az újrajátszhatósága még az RDR2-nél is alacsonyabb. (Már ha van, aki újra át akarna élni ilyen rémeket...)

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák