Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cooper911

    senior tag

    válasz Döglött Róka #27269 üzenetére

    Az a baj, hogy neked van egy elképzelésed a sci-fi ről. Meg Brabennek is. A kettőnek meg kb nincs metszéspontja. Lem (meg még mások is) elképzelt egy sci-fi világot és jó könyveket írt belőle. Braben is elképzelt egy világot és megalkotta Comodore-on. Amennyire azon lehetett. Aztán pár évtized múlva elkezdték a mai technikán megcsinálni. De ugyanazt amit akkor kitalált. Persze sokminden változott és még fog is.

    Lehetne a coriolis bejárata akkora mint az egyik odala, lehetne 10 féle múszerfal, lehetne vonalzó nélkül csak körzővel rajzolt hajókat berakni, lehetne gyufsádoboz méretú limpeteket berakni meg még millió dolgot. De az már nem Elite lenne, hanem Jóskapista űrlövöldéje.

    Ez olyan mint amikor egy 70es években csinált scifit nézel. Űrutazás meg hibernálás, meg lézer közben meg akkora CRT monitorok vannak mint egy ház. Röhelyes, de ezzel nem kell foglalkozni, mert amikor kitalálták akkor még fogalmuk sem volt hogy lesz LED technológia. Aztán ha egy ilyen scifinek jön a folytatása akkor hasraesik mindenki a CGI-től de a film végén csak néz maga elé, hogy ez mi a pék volt.

    Sok dologban igazad van, sok dolgon lehetne változtatni, de egy részén kár lenne, mert akkor az Elite veszne el, egy részén meg majd úgy is fognak változtatni, ez látható ha visszatekintünk az eddigi fejlődésre. A pénzel tuti nincs gondjuk, de szerintem nem akarnak ezer embert felvenni, mert akkor már átláthatatlan lenne az egész és esetleg egy SC féle "majdmindenfrankóleszámmajdegyszerám" igérgetés hegy lenne. Tuti hogy az általad felirt problémák egy részére már többféle megoldás van és sok brainstorming volt róla. Kérdés, hogy min akarnak változtatni és majd melyik patchben.

    "beraknak egy utasszállítósdit, ami miben is különbözik a szimpla kamionozásnál"
    A rakomány nem háborodik fel, ha odacsapod a hajót, vagy ha nem látja a lófej ködöt :D

    [Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

Új hozzászólás Aktív témák