Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Urby66

    aktív tag

    válasz brd #19732 üzenetére

    Lehet nem az állomás scannel, hanem a fakabát. Mindegy én csak annyit tapasztaltam, hogy mindig kb. 5 km környékén történik meg a letapogatás.
    A leírtak alapján az lehet a baj, hogy hiába volt aktív a silent running sokat használtam a thrustereket, hogy ne kenődjek szét a falon. :DD
    Ha a játék következetes akkor a kollégák által leírtak alapján a következő történik:
    A silent running minden, a hajó belső rendszerei által termelt hőt bent tartja, tehát mindegy mennyire forró a hajó a szenzorok csak a kedves "eject, eject" mondóka utáni robbanást érzékelik.
    Amennyiben használom a manőverező fúvókákat akkor ez hőt generál ami kimutatható és ez alapján simán bemérnek.
    Ha már elkezdődött a scan, csak az állítja meg csak ha beérek az állomásra, elég távol kerülök, illetve ha belelövök abba aki scannel.
    Ami nem világos, hogy a főhajtómű által generált hő észlelhető vagy sem. Tehát ha csak minimum gázon megyek akkor nehezebb észrevenni mintha max gázon?

    orientcx: Látom a provokáció célba talált. Szóval kérlek nevezd meg a segédeidet akik jelenlétében az arcodba csapom a puha bőrből készült birodalmi pilótakesztyűm! :)

    Egyébként egy felfedező hajót akarok a sok internal modul miatt. Tudom, az ASP nagyobbat ugrik, de mivel mindenki azzal repked nem akarok beállni a sorba. :B
    Szóval ilyen lenne. Feltankolva 22-t ugrik. Véleményeket várok, mit változtassak esetleg. Köszi...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák