- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4d
tag
válasz zazenke #9736 üzenetére
Megnézném mennyire szabályozott az a 30 perc, ANSI szabvány szerint 10%-ig lecsökkent fényerőig mérik ezt az időt, úgyhogy ez így becsapós is lehet. Másik, hogy a fejtekergetős módváltás sem biztos hogy a legjobb. Nekem van PC20-am, jó lámpa, de simán elcserélném erre a kis Zebrára egy az egybe.
-
kowik
tag
4,2V fölé nem tölt, inkább 4,17V-ig tölt csak. Szerintem a mérési pontatlanság abból adódik, hogy a töltés közben 4,2V-ot ír ki de ez nem az akku feszültsége hanem a töltési feszültség. Amikor megáll a töltés akkor a töltő 4,2V-ot jelez az user meg csodálkozik, hogy az akku multiméterrel mérve csak 4,17V-ot mutat.
-
tbesze
tag
Nincs valakinek 26650-es lángnyelves TrustFire 5000-es 2 db. aksi, amit eladna nekem?
-
BaLee
addikt
dx.com-ról rendeltem. De nem szeretném eladni neked.
Baromi lassan jött meg, a kínai posta ült rajt csomót. Majdnem meg volt a 2 hónap.
Viszont sokkal ideálisabb a lámpába, nem kell bele szűkítőgyűrű a 18650ekhez (közepén alufóliával hogy végigérjen...) és jóval tovább bírja vele a lámpa. -
tbesze
tag
válasz belsodavid #9759 üzenetére
Már átment a vámon tegnap. Remélem a következő postai munkanapon itt lesz.
-
zoli03
őstag
Engem a mérete nem igazán érdekel. De így fel tudnék tölteni bármekkora Li-Ion akkut, nem kell később külön vennem 26650-hez töltőt. Meg tudnám tölteni nagyobb töltőárammal a 18650-et is, ha sürgős lenne. 26650-nél meg amúgy se lenne hátrány, ha nem 1A vagy az alatti töltőárammal tölteném.
[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
Értelek, mondjuk én csak 18650-re vagyok "ráállva" ,és nem is akarok össze-vissza mindenfélére beruházni. Így is van jópár kihasználatlan cellám. Nekem a ni-mh töltő csak távirányítóba,körforgóba,órába, stb való eneloopokhoz kell.
Többledes lámpából is T60cs és konkurenseire gyűjtök, azok meg hál isten szintén 18650-el mennek. -
d4d
tag
"Többledes lámpából is T60cs és konkurenseire gyűjtök, azok meg hál isten szintén 18650-el mennek."
hkeqnél még kedvezménnyel együtt is 220ért adják, most akciózza a Thrunite és van neutral..
http://www.thrunite-store.com/hot-deal/thrunite-tn30-flashlight.html -
ludsimon
veterán
Sziasztok!
2 db AA elemmel működő legerősebb lámpát keresem!
Van valami ilyesmi?
undefined
-
runner 125
nagyúr
válasz ludsimon #9768 üzenetére
Kérdés ugye a keret. Mennyit szánsz rá.
Nekem most jött meg (egyelőre postán van az ünnep miatt) a Fenix TK35 U2-m. Hasonlóan "legerősebb", minőségi lámpát kerestem kompakt méretben, nekem ezt ajánlották. Videók alapján is meggyőző a teljesítménye, kíváncsi leszek rá.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ludsimon
veterán
Ebbe 3 db AA megy bele és mennyi lumen lehet ez kb?
300 lumen?
runner 125:
Nem jó!
Nekem AA-val működő cucc kell 2 max 3-4 db AA-val.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Egyébként azért vetemedek ilyenre, vagyis, hogy AA-s lámpát keresek, mert:
13 USD töltő + 2 db 16500 12 usd = ennyiből már lazán veszek egy brutál erős lámpát!
Eneloop aksik megvannak hozzá, IPC-1L megvan, így egy tökéletes kis városi lámpát kapok.undefined
-
Fotozgato
tag
Na, Magyarországon van már a TR-J18 aksistól, töltőstől.
Küldemény információ:
2012.10.31 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs(http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes szerint) [link]
Okt. 12-én fizettem ki PayPalon.
Értesítés után a postán kell befizetnem az ÁFÁ-t, vagy aki kihozza annál, vagy utólag, hogy működik ez?Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
ludsimon
veterán
Jelenleg az XP-G R5 a legerősebb fajta az XM-L után kompakt méretben?
Még se azt veszem, mert hatalmas vastagságú és nem fogom tudni a kormányra felrögzíteni normálisan.
Ezzel szemezgetek.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
Köszönöm!
Más:
A mindenit mit találtam!
VAKUNAK használják már az XML- ledeket! Ez nagyon durva!!!korn:
Meg is venném, de nem találtam olyan univerzális tartót ami képes ilyen batár vastag 43 cm átmérőjű lámpát befogni.
Ha minden igaz osztottam szoroztam és ha meg tudja hajtani valóban az Eneloop 2400mA-al akkor az a 3xAA-s lámpa képes ~1000 lumenre !
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Fotozgato
tag
A múltkor megbeszéltük itt, hogy
€22 felett ÁFÁ-t kell fizetni, ami most 27%.
€150 felett VÁM-ot kell fizetni, ha nem az EU-ból jön a cucc.
A VÁM kb. 4-6% a számla lapján.
Ha nem hihető a számla, vagy nincs mellékelve, akkor a VÁM-os saccol, vagy utánanéz, hogy mennyibe kerülhetett.
Ez a hivatalos.A valóság lehet más is.
Persze ha lusta tökölni a VÁM-os, mert sok a csomag, sokkal nagyobb értékűek is befutottak, akkor ingyen átengedi.Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
ludsimon
veterán
válasz ludsimon #9771 üzenetére
Elképesztő brutális ez az Eneloop!
10 Ampert is képes 1V-on leadni!
[link]Nagyon megtetszett ez a lámpa amit írtatok, el is felejtettem ilyen király elemeim vannak.
Teszteket is találtam erről az UltraFire SH-3AA lámpáról:
So here I’m using freshly charged Sony CycleEnergy 2000mAh AAsAurora SH-3AA:
High 2.3A
Med 0.5A
Low 0.05ASame for the UltraFire SH-3AA
Jó kis lámpa, ha elkezd az Eneloop visszaesni is szerintem 1800mA körül egészen 10-15% kapacitásig tudja tartani, ami azt jelenti, hogy ~700 lument fog tudni leadni!
Van nekem elfekvőben egy XP-G R5 Cool ledem, illetve egy SSC P7-em is, mindkettő vadi új csak kipróbálva voltak!
Ha esetleg építene valaki, vagy keres ilyet akkor megegyezhetünk egy barátságos árban.Egyébként építők figyelmébe ajánlom !
VAN 2800mA-es 8x7135 IC-vel szerelt driver!!!Nem hiába, ott van bennem ez a 'kinek van nagyobb' lámpa mánia, meg ez az építési vágy is, csak hát nincs semmim csak ledem, ha meg dx-ről rendelek hozzá drivert, meg testet annyiba kerül mint ha vennék egy komplett kész lámpát, az meg nem éri meg.
undefined
-
tbesze
tag
Nahát, az új rendszernek köszi, lefokozódtam.
Na de majd belehúzok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest