Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz Vertigo18 #36332 üzenetére

    Sok mindenből megveszem a legolcsóbbak valamelyikét, erre példa az előbb említett lombszívó, ha a jótállás lejárta után tönkremegy, akkor pechem van. Évente 3-4 alkalommal fogom használni, nem izgat, hogy szemmel láthatóan nagyon egyszerű a kivitele. Ugyanakor szakállvágóból az egyik legdrágábbat vettem, mert hetente használom, volt előtte három másik, mindig egyet léptem feljebb.
    Az olyan elemlámpák, amikről itt folyik a diskurzus, többnyire nem a mindennapos használatra vett tárgyak, hanem hobbiból, gyűjtőszenvedélyből, szerelemből akarjuk azokat birtokolni. Ekkor elfogadható szempont lehet a prémium minőség előbbre helyezése a világítási képességgel, praktikummal, módosíthatósággal szemben. Persze ezek nem zárják ki egymást.
    Egykezes taktikai késem, amit állandóan magamnál tartok, néha otthoni filmnézés közben forgatom, nyitogatom, a pengéjét (nem az élét) simogatom, szintén prémium darab, utolsó ára a Késmániában 68000 Ft volt. Nyilván nem annyiért vettem, elcsíptem egy USA-beli leárazást, 15-ből (180 alatti árfolyammal) itthon volt. Nehezen hiszem, hogy a Gearbest kínálatában szereplő 10-15 dollárosok ugyanazt az érzést váltanák ki belőlem, mint a Meyerco. Három éve nézegetem a Benchmade Torrent egykezest, 150 dollár a listaára, ha lemegy 100 alá, rendelek egyet.

    [ Szerkesztve ]

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák