Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz tibcsi0407 #3505 üzenetére

    "De nem kizárt, hogy az i40-nél pont ezért jön elő az akkuprobléma a videóban, mert a kevés hely miatt nem elégséges a hűtése."
    Ah, kizartnak tartom, hogy ne tudnak megoldani. Kap majd egy rancfelvarrast, ahol a kerdest nem a penzugyon dontik el, hanem mashol, nem szexualizaljak meg az utolso fillert is, es kap valami erosebb klimat, es/vagy valami tesla-ehoz hasonlo rendszert, ami mindig ugy es oda vezeti a levegot, ahova kell, esetleg csavarnak egyet a szoftveren aztan jo lesz az.

    "Nekem a Tesla tudása tetszik, de nem kellene. Alapvetően németautó-párti vagyok, jobban bejön külsőre a BMW design most, mint a Mercedes például, de a koreaiak brutálisan jönnek felfelé."
    Nemreg vegre elesben is kiprobaltam a model3-at, egy 2021-es long range modellt. Elismerem, hogy jelenleg ugy mindent egybeveve ez a leginkabb hasznalhato elektromos auto, de oszinten szolva az van, hogy az aranak a felet se adnam erte. Egyszeruen olyan helyeken latok olyan sporolast, ami szamomra nem elfogadhato. A kormany "bore" pl konkretan olyan szinten silany, hogy rendesen rossz volt fogni. Valahol a regi daewoo matiz muanyagkormanya es az ujabb suzukik borkormanya kozott van az erzes. Nem lenne ezzel semmi gond, ha a felebe kerulne a kocsi. De igy, pont azon a ponton, ahol mindig fogod, ennyire gagyi anyagnak lenni. Blargh. Nem kene. Ezen felul idegesitenek a latvanyos sporolasok, mint pl a hatso ultraigenytelen kartamasz/pohartarto is, egyszeruen az ilyen dolgok ennyiert nekem mar nem fernek bele. Mindezek ellenere is ugy gondolom, hogy osszessegeben a legjobb elektromos auto, ha valaki mindenre IS akarja hasznalni, csak az a baj, hogy a legjobb elektromos auto meg mindig nem jelenti azt, hogy amugy, mint auto, plane ar-ertek aranyban, jo.

    i3-at meg nem probaltam, de az amugy pont erdekelne egy kor erejeig. Design nagyon nem jon be, emiatt magamnak nem is vennek, de akkor is kivancsi vagyok ra, nagyon megelozte a korat az a kis gyosz, ott nagyot alakitott a BMW.

    ui.: Amugy alapvetoen japan parti vagyok, de ha most kene kocsit venni, szerintem az uj phev c merci lenne a szivem valasztottja. Nagyon tetszik, jelenleg az a terv, hogy kivarok par evet (nagyon uj konstrukcio), addig marad a benzinzabalo, aztan meglatjuk a tapasztalatokat, mennyire megbizhato, mennyire jo a valosagban, vannak-e a mercire ujabban sajnos jellemzo zorejek/nyikorgasok a belterben, stb, aztan meglatjuk. Papiron iszonyatosan tetszik a gep, formaja is bejon, par dolog van, ami zavar (sok zongoralakk, erintofelulet a kormanyon, stb), de ezeket kiveve egyelore minden szempontot figyelembe veve nagyon nyer. Drukkolok, hogy ne deruljon ki rola semmi durva tipushiba, es megvan a kovetkezo kocsim szerintem. :K

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák