Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz hoffman_ #5432 üzenetére

    Ne sírj, béke van! :) :R

    "az IW és BC Obli 4870 és az ezek nélküli Obli 4850 között több ~20 fps különbség van a javamra" - mondtad, azaz gyorsabbnak ítélted a 4850-et az említett modok nélkül.

    Mi az a CCC? :P Egyébként a Catalyst AI-t alacsonyra kell tenni, akkor működik a kényszerítés, de ezt már mondtam soxor, ahogy a fraps-nél is, hogy be kell állítani, hogy rögzítse a hangot (record sound), ill. a Windows jelforrást. Nálam "detect best sound input"-ra az van beállítva, hogy Realtek HD Audio Input (azaz véletlenül sem kimenet!), Sound inputnak meg default. Ha netán feltetted a HDMI Audio-t, az bezavarhat, illetve nálam a TV-tuner szokta elnémítani a hangot a CD-n és a sztereó keverőn.

    Mivel konvertálj? Hát ezt is írtam már soxor, hogy XCoder-rel. Lepucolod a CCC-t az anyjába, és szépen feltelepíted az ATT-t. Ha AVIVO codecs-eket telepítettél, akkor az XCoder menni fog, és szépen átkódolhatsz mindent DivX-be (vagy más formátumba) pár perc alatt. CCC-rel semmit nem állíthatsz, ezzel viszont rögzítheted/csökkentheted a felbontást (CCC aut. az utóbbi), állíthatod a minőséget, a darabolást, bármit. Ha volt már fent CCC (nyilván), akkor a finombeállításoknál kapcsold ki a CCC-compatible módot, máskülönben egybemossa az OGL és a D3D beállításokat!

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák