Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz SystemRoot #3281 üzenetére

    Így jár, aki nem látogatja rendszeresen a topicot. :P
    Tesztoldalamon a letöltéseknél ott vannak, mert komoly munkával összeszedtem a legkülönböző oldalakról minden kötelező, ill. ajánlott modot, hogy ne kelljen mindenkinek annyit szívnia, mint nekem. Főleg, amikor egy segítőkész fórumtárs rendszeresen elfelejti a linkeket közölni a modokra ácsingózó kollégákkal. :DDD
    Most csak ez a sigil customization új, az nincs fent a többi között, de TESNexuson megvan.
    Amúgy még a betöltési sorrendet is feltettem, mert páran már-már külön karaktert indítottak telepítésre, a la Bonus mission pack. :))
    Így csak egy kattintás az oldalamra (+1 a Letöltésekhez), és nem kell neten keresgélni, topicban visszalapozgatni, újra és újra megkérdezgetni, stb. Ja, és az upgrade-elt, meg 3-féle változatban is megjelent modokat 1-1 csomagba tettem (pl. NE is egyben van már a feljavított kiegészítőkkel, vagy éppen az Illumination Within, amelynek csak egy alig megtalálható, biszbasz kis patch kell, hogy ne barmolja el a megjelenítést, stb.), így nem kell olvasgatni a readme-ket, hogy mit hova másoljon az ember, hanem csak kipakolni a Data mappába. Már ahol lehetett, mert BT-modban pl. válogatnia kell az embernek, mit használ.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák