Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz hoffman_ #2491 üzenetére

    Morag Bal egy kiszabadítandó bérgyilkos volt Merhunes kazamatáinak mélyén. Biztosan elkerülted. Én azóta is élvezem a rucijai előnyeit, meg két agyon enchantolt gyűrűt (meg akad még ott pár jó kis cucc, amelyeket vsz. szintén kihagytál).
    Tényleg, vazze, én sehogy nem tudok ilyen ász cuccokat enchantolni a max 1600-as lélekkövekkel (Azura sem bír többet). Illetve van egy töltött fekete lélekkövem, de sehol, semmire nem tudom használni.
    Köszi, csinálom a daedrákat. Összeszedtem újra 10 fekete csucsort, elmentem Mephalához, és "nem történt semmi". Valamiért 15 rémlik, de lehet, összekevertem a 15-ös szinttel. Sajna nincs a küldi leírásánál, mennyi kell.
    Ja, meg kell csinálni pár dolgot Oblin kívül is, szar ügy. Én sem szeretem, bár amikor csak így kóválygok, akkor ezt sem.
    Duplázos ládika az ENYÉM! (Az én drááágaszááágom... :D ) Nagy szar, csak eltűntetni tud. :W Az arkmágusé volt, megörököltem, amikor a nyomába léptem.
    Látod, csak nem álltam meg, hogy benézzek... ;)
    Jó lenne egy Systemroot-idéző varázslat (Summon Systemroot for 30 secs), csak megidézném itt, gyorsan megoldaná a problémámat, aztán játszhatnék tovább. :U
    Majd megnézem, mi mindent tud MB cucca és a gyűrűk (amelyek "nincsenek" Merhunes barlangjaiban ;] - mondjuk lehet, hogy nem voltak, de akkor honnan szedtem őket... :F :U ).
    Amúgy legalább egy Multicunkci Daedra Íjat (sebzés 12) tudtam csinálni az alábbi tulajdonságokkal:

    Tűz sebzés: 15
    Egészség gyengítés: 15
    Jég sebzés: 15
    Sokk sebzés: 15
    Páncél porlasztás: 10
    Frenzy: 25

    Csak, hogy jó legyen mindenre. ;] Annyi baja azért van, hogy a Frenzy valahogy nem jön elő, mert azok a nyomorultak, akik bekapják a nyilat, mindig megpusztulnak. ;] :F :U

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák