Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dobolan

    senior tag

    válasz SystemRoot #1232 üzenetére

    Igen 10-es a karakterem.

    Én elfogadom a "legyen magasabb szintű a karaktered, úgy tudod legyőzni" elvet, de az szerintem egy kicsit sánta dolog a játékban, hogy szintnövekedéssel loot-ol erősebb cuccokat, vagy még ennél is rosszabb, hogy ugyanaz a tárgy magasabb szinten erősebb (pl. umbra kard).

    Ez nem igazán szerepjátékos dolog. Sokkal jobb lett volna inkább azt beletenni, hogy a magasabb szintű, erősebb tárgyak használatát szint, skill vagy attrib korláthoz kellett volna kötni. Így mondjuk értelme sem lenne megölni ubrá-t nagyon hamar, mert esetleg nem tudnád használni a felszerelését.

    Én a főküldetést akkor kezdtem csinálni, mikor végigvittem a harcos és a mágus céhet, az arénát, meg közben rengeteg mellékküldetést.
    Mundane ring-je nem csak Mankar Kamoran-nak van? Mert ha igen, akkor arrol is lemondhatok most már. :( :DDD

    Umbrát én csaltam ki a "házából", vagyis hogy menekültem előle, de a vízbe lökés nem jutott eszembe, meg úgy emlékszem, hogy ott nincs is a közelben meredek rész, csak part nem? Megfulladni biztosan nem fog, Mannimarco sem fulladt meg, le kellett verni. Ubra meg szerintem ugyanolyan erős vízben is, mint szárazon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák