Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dobolan

    senior tag

    válasz SystemRoot #1229 üzenetére

    Umbrát azt megöltem, de az közel sem volt olyan erős. Vagyis erős volt, de lehetett ellene harcolni, védekezni, meg elfutni, meg megütni és így tovább. Mannimarco nem volt igazán erős közelharcban, hanem a kilőtt tűzvarázslata a full életerőm 80%-át levitte, a többit meg lecsapta azonnal a 3 idézett teremtménye.

    És a röhej az, hogy ezt még el is fogadnám, mivel varázslóféle az ürge, nade azt, hogy folyamatosan csapkodom le a szolgáit, meg ugrálok el a varázslatai elől várva, hogy végre kifogyjon a mannából, és lassítson a dolgon.... hát 10 perces csata, meg "futkosás a labirintusában" móka után rájöttem, hogy ez így nem fog menni. Őkegyelme Oblivionból szívja a magickát, vagy olyan gyorsan töltődik neki, mint ahogy engem sebez egyetlen tűzlabdája.

    A megölési módját sem magam találtam ki, hanem olvastam valamilyen külföldi fórumon, mert egyszerűen alig hittem el, hogy ez ilyen erős legyen. Azt hittem valamiféle ooo bug. :DDD

    Az, hogy magasabb szinten könnyebbé válik, az meg elég tré dolog. Azt el tudnám fogadni, hogy alacsonyabb szinten nem tudom úgy sebezni őt, de azt, hogy ennyire sebez, annak ellenére, hogy direkt enchantoltam resisteket a cuccaimba a brutál varázslata ellen. Persze észre sem vettem a hatását. Hát nem tudom, de nekem ez elég erős volt.

    Ezzel szemben pl. az nagyon ötletes, hogy az ooo sok dungeon-t felerősít magasabb szintű teremtményekkel. Az nagyon tetszik benne. És pl. ott nincs ilyen. Pl. egy spectral warrior alacsony szinten is relatíve annyit sebez, mint később, csak nehezebb megütni, ezért könnyen le tud zúzni. De olyan azért nincs, hogy egy ütésből kinyiffant, mindegy hogy 25 vagy 85 a shield-em.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák