- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pandras83
senior tag
válasz temes69 #4549 üzenetére
az az érzésem, hogy téged még nem tört be az Elden Ring el kell felejteni, hogy takarítva haladsz a térképen, ez tényleg nem ubi game.
ezek (is) hasznosak a sok kérdőjel ellen:
ign basic tips
gamepod
early discoveries YT
Weapons to Get First
Recommended levels by location (spoiler alert +10)
és persze a MAP, amit appként érdemes telón is használniadd át üdvözletem a puhabundájú Rúnamacinak (Earthbore Cave). az egyik legkedvesebb figura a játék korai óráiból
Cyberfuck Patchrunner
-
temes69
aktív tag
válasz pandras83 #4554 üzenetére
Tegnap leütöttem egy trollt, de nem az égből ugrálót, a tengerpart felé botlottam bele egybe. Igazából meglepődtem, mert elsőre sikerült megölnöm. Nagyon felbuzdultam erre, és neki is mentem az aranylovagnak aki úgy lecsapott, hogy csak néztem Szal a mindent kitakarítok verziót elhagytam
Köszi a tippeket, a map-ról tudtam, de azt nem, hogy telóra is van. Ez hasznos lesz
Amúgy észrvettem egy érdekességet. Amikor játszom a kutyám mindig ott van mellettem a kanapén és nézi vagy éppen alszik. Viszont ha az elden ringgel játszok lemegy a kanapéról és vissza sem bírom hívni addig amíg fut a játék -
pandras83
senior tag
válasz temes69 #4558 üzenetére
Járd végig a térkép alapján Limgrave és Weeping Peninsula katakombáit és bányáit. Mindegyik végén lesz egy bossfight, ez a lehető legjobb felkészülés Margitra és a Stormveil kastélyra. Illetve keress rá, hogy lehet hamarabb eljutni a Roundtable Holdba.
Cyberfuck Patchrunner
-
siposz
aktív tag
Oké, ez fájt:
https://www.reddit.com/r/Eldenring/comments/v30qgu/meet_the_glintstones/
-
pandras83
senior tag
tis but a scratch ruha mod a nexuson. kár hogy a karokat nem csinálta meg full feketébe
Cyberfuck Patchrunner
-
addikt
Boldog névnapot Margit!
Go Gunners!
-
pandras83
senior tag
kedvencem a kovács, őt gyakran végighallgatom
[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
Döglött Róka
veterán
Agyverzest kapok a repetitiv szovegektol. Attol nem lesz valami immerziv, hogy ugyanazt elmondja minden egyes alkalommal, csak bena.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
siposz
aktív tag
Nah nyavajogtam itt, hogy túl gyakori a checkpoint, meg hogy nyilt terepen könnyű eljutni bárhová, hát most megkaptam.
Úgy eltévedtem Leyndellben mint amikor először menten le a Nyugati aluljáróba.
-
pandras83
senior tag
a 10-15 percenkénti fagyásokra van valakinek valami tippje? steames a game, új patch lent, nvidia driver friss, overlayek mindenhol kikapcsolva. mindenki a steames file ellenőrzést írja, nektek használt?
Cyberfuck Patchrunner
-
Brenor
aktív tag
A 6 ending közül melyik jött be nektek a legjobban? Lore ügyileg melyiket érzitek a leghelyesebbnek? Első karakteremmel Rannis endinget választottam, és nem tudom mennyire helyes döntés volt segíteni neki, gondolok itt a fekete kések éjszakájára, Godwynra. Másodikra az egyik elden lord befejezést fogom választani, csak még nem döntöttem el melyiket.
-
_drk
addikt
Szerintem ez a legnagyobb gyengepontja a játéknak.
Játszok 200 órát, aztán kapok egy 5mp-s endinget aminek semmi értelme nincs. Nincs hatással semmire, nem tudunk meg semmit, nincs csavar, csattanó.
Mintha nem is lenne....
Meg amúgy nincs is mert vagy Newgame+ amiben minden ugyan az, vagy ha csak folytatod ott sincs semmi változás.
Pedig az őrült befejezéssel mekkora lenne ha mindenki megőrül. -
Bad Pritt
félisten
Számomra a sima Elden Lord endinggel az sántított nagyon, hogy ugye az Elden Lord a félisteni királynő férje és segítője, de ennél a befejezésnél nincs királynő, mégis Elden Lordként utalnak rá. Ez kb. mintha a Trónok harcában valaki úgy lenne Hand of the King, hogy nincs se király, se királynő...
Én Ranniét éreztem a legérdekesebbnek, fuck the system alapon, de az tuti, hogy a kánon ending a sima Elden Lorddá válás lesz.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
PETEE78
senior tag
válasz pandras83 #4572 üzenetére
Nekem csak az Eldden Beast boss fight 2. fázisnál tört darabokra a kép, esett 1-re az FPS, aztán fájlok ellenőrzése megoldotta a problémát.A NIOH-nál volt hasonló problémám, mint amit írtál. Akkor a biosban kellett állítgatni, de mit arra már nem emlékszem.
[ Szerkesztve ]
You are being revived
-
Kai_Rong
senior tag
To be fair, az endingek szerintem a Souls játékok leggyengébb pontjai. Ez szerintem egyébként kéz a kézben jár a fragmentált történetvezérléssel. Tudom tudom, papíron mindenki azért játszik ezekkel a játékokkal, hogy az utolsó item descriptiont is elolvassa és meglegyen a sztoriban a whoa élménye, csak gyakorlatban nem ezt látom
A Sekiro endingje már csak ezért is vitte a pálmát a From játékok közül (bár annak ugye konkrét sztorija van, szóval nem egy kategória).PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
BOBAKILL
őstag
válasz Bad Pritt #4577 üzenetére
Ez azért lehet mert az Elden Lord az csak egy cím. Az nem ugyanaz mint a király segítője a Trónok Harcában, amit ugye a király vagy királynő ad hanem gyakorlatilag egy kiérdemelt rang. Nekem legalábbis ez jött le.
Marika (aki ugye Radagon is egyben) alkalmas volt rá hogy az erőt használja, de királynő csak az emberek között volt. Valójában csak a bábja volt a felsőbb akaratnak vagy erőnek. Vagy ilyesmi. Az meg nem tetszett nekik hogy szétbaszarintotta az elden ringet ami nyilván nem egy ujjra húzható gyűrű hanem olyasmi mint ami Radagon testében is van amikor harcolunk vele. Szerintem mi is egyfajta bábok leszünk az elden ring endingnél. Ranniénál nem. Ott más akarat bábjai leszünk.
Ezek mind csak spekulációk, lehet full baromságokat írtam nem tudom. -
Bad Pritt
félisten
válasz BOBAKILL #4583 üzenetére
Azért hoztam amúgy a Trónok harcás példát, mert teljesen ugyanaz a lényege és működése, GRRM egy az egyben kopizta, annyi különbséggel, hogy itt romantikus viszony is járt a hivatalos kapcsolat mellé. Az Elden Lord, mint cím, az istenek által kijelölt uralkodó párjának, azaz a mi időnkben Marika férjének járt, Godfrey volt az első, Radagon a második. Placidusaxról volt még leírás, hogy bőven Marikáék meg a fa előtt Elden Lord volt, de ezt nem igazán bontotta ki a játék (vagy csak én nem találtam más nyomot).
Gyakorlatilag az Age of the Stars az igazi Elden Lord ending, mert annál a szcenáriónál Ranni átveszi Marika helyét és minket fogad párjának, szóval ott tényleg lore szerinti Elden Lord leszünk. Az acsi szerinti Elden Lord endingnél meg sokkal inkább félisteni/isteni szintre emelkedünk azzal, hogy mi csüccsenünk Marika helyére.Ez nyilván csak szőrszálhasogatás részemről, ha nem röppenne fel az acsi, senki nem is tudná, mi a neve ezeknek a befejezéseknek és őszintén szólva senkit nem is érdekelne. Levadásztuk a dundi bálnát és örülünk a fejünknek.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
_drk
addikt
válasz Kai_Rong #4580 üzenetére
Itt az a baj, hogy annyival több infót kapunk, hogy többet el is várnánk. Megnéztem pár Lore videót. Még mindig nem tudom mi az az Elden Ring!
Marika fogságban volt, de Radagon nem, pedig ugyan az a személy. Mondjuk ő se jött ki a fából...
A Greater Will először azt mondta, hogy öljük csak le a félisteneket majd az se volt jó.
Annyit tudok, hogy a Greater Will-t elüldöztük, tehát Happy van, és mi most egy személyben lehetünk az uralkodók a Lands Between-en.
Ami tényleg Epic volt a Lore-ban, hogy Rannalat nem tudták legyőzni, ezért Marika átment pasiba és felszedte. Ez az EPIC WIN!
A végén se értettem, hogy Godfrey elvileg meghalt, de csak megjelent.Dark Souls-ban meg volt a tűz azt annyi!
-
Bad Pritt
félisten
Godfrey-t száműzték csak, nem halt meg.
Ami nincs nagyon megmagyarázva (a Radagon-Marika egységen túl), hogy Godrickhoz hogy került Great Rune, mikor ő csak valami sokadlagos leszármazottja Godwynnak, aki meg meghalt az egész gyűrűtörés előtt, szóval tuti nem kapott semmilyen darabot.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
_drk
addikt
válasz Bad Pritt #4586 üzenetére
Szerintem Godwyn-é van nála. Graftinggal beolvasztotta.
A Two Finger elvileg a Greater Will-é és őt még pont mondta, hogy öljük meg.Ez a Radagon -Marika dolog meg szerintem kamu.
Mégpedig onnan gondolom, hogy ő nekik utána hogy lett gyerek?
Alapból kellett neki Godfrey, aki harcol neki. Mondjuk ez már érdekes, mert ha ő a Vessel, elvileg csak csettingetni kellett volna, de csak a fában volt, nem csinál semmit.
Lett 3 gyerek akiből 2-őt tudunk hogy eltorzultak.
Godwynról semmit, csak pont ő okozta a kataklizmát. Ő amennyit láttunk belőle egészséges volt.
Nem sikerült Rannala-ékat legyőzni, pedig a sárkányokat legyűrték.
Ekkor jelent meg Radagon akiről semmit nem tudunk, úgy hogy ő a Fő Boss!
Majd neki Rannalaval lett 3 gyerekük, akik egészségesek.
Majd lelépet és megint lett 2 gyerek akik torzak.
Malenia-t tudnám a Rot Istenhez kötni. Miquela-ról semmit nem tudunk, csak annyi, hogy elrabolta Mogh aki elvileg pure Greater Will leszármazott, mégis a Blood istenhez ragaszkodik, és szerelmes a féltestvérébe...Szerintem Rannala a Moon istenség Vesselje volt. A 2 külön Vessel meg egészséges gyerekeket nemzett. De pont ezért nem is sikerült őket legyőzni, mert egy másik külső istenség védte őket. Rannala után már Ranni vette ezt a szerepet.
Hogy Radagonnak utána hogy lett 2 másik gyereke az a nagy kérdés.
Még ami érdekes, hogy Marika konkrétan halott mire odaérünk, de Radagon is darabokban van. Egy Rune Arc-al fel van feszítve de egy piros "karó"-val át van szúrva. (Jézus Reference )
-
Bad Pritt
félisten
Biztos, hogy Godwyné, nekem igazából a timeline-nal, meg a magyarázat hiányával van bajom. Godwyn és Ranni halála a törés előtt történt valamivel, szóval jó lett volna, ha a játék kicsit normálisabban elmondja, hogy pl. Godrické mi is pontosan. Ranniéról nem is tudunk semmit, már ha egyáltalán van neki, sehol semmi nem említi... Ezek azok a dolgok, amiken változtatni kéne, mert ez egy sokrétűbb lore már és az ilyen nagyon ködös és érthetetlen leírások miatt csorbul az élmény, már ha valaki fogékony rá.
Ezt a Radagon és Marika dolgot senki sem érti teljesen, hogy is működött, de láthatóan sokaknak felkeltette az érdeklődését. Amúgy ezt: Még ami érdekes, hogy Marika konkrétan halott mire odaérünk, de Radagon is darabokban van.
Ezt szerintem félreérted, Marika van felfeszítve (szőke haj, női arc és idomok), majd mikor leesik és a kezébe veszi a kalapácsot, akkor változik át Radagonná (férfias vonások és arc, vörös haj). Teljesen rájátszanak erre a két személy egy testben toposzra, csak ködösen magyaráznak róla.
Én úgy értelmeztem amúgy, hogy nem egyből jöttek rá arra, hogy ők egy, hanem fokozatosan, előbb vonzalom alakult ki köztük, Godfrey off, megszülettek az új gyerekek, majd ezután jött a következő stádium, mikor rájöttek, hogy ők amúgy egy személy, vagy lélek, vagy lény, vagy bármi. De ebbe még Vaatinak is beletört a bicskája, abszolút nem ad értelmes támpontot a játék hozzá.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
BOBAKILL
őstag
[link]
Egy kis háttértörténet a karkaterekről, magyarul. Sok új infó volt nekem benne. -
_drk
addikt
Nem, mert a többiben konkrétan nem kapunk semmit. Van egy kis mellé beszélés és item description, azt annyi. De ott a játékfelépítés is olyan, hogy magyarázd meg magadnak, hogy ez most mi a fuck.
Itt nagyon sok mindent kapunk, Gideon például elmesél rengeteg minden, még több mindent össze gyűjthetsz, tehát van egy kerek képed, hogy mivan, csak éppen rohadtul hiányos.
Inkább úgy hasonlítanám össze, hogy a DS-ekbe nem is akartak sztorit rakni, de mégis bele került valamennyi.
Ezzel szemben az Elden Ring meg ad sztorit csak éppen rohadtúl hiányos. Pedig, ha már mondanak A-t akkor kéne B-t is mondani.Vatiinak magyarázó videóját tök easy volt összerakni egy pontig, utána meg semmi nincs
-
Synaptic
senior tag
Aki egér/billentyűvel tolja , adjon már legyen szíves valami ötletet arra a problémára , hogy a target lock ne mászkáljon el másik mobra . Agyf@szt kapok mikor gyepálok valakit és egy szomszédos birkára ugrik a lock. /A game options -ban minden off -on van.
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
Bad Pritt
félisten
válasz Döglött Róka #4596 üzenetére
És? DS-nek is volt kánon vége.
-
vorosmarti
senior tag
válasz Synaptic #4593 üzenetére
Aki egér/billentyűvel tolja , adjon már legyen szíves valami ötletet arra a problémára , hogy a target lock ne mászkáljon el másik mobra . Agyf@szt kapok mikor gyepálok valakit és egy szomszédos birkára ugrik a lock. /A game options -ban minden off -on van.
Sztem ezzel nem lehet mit tenni. Nekem is minden ki van kapcsolva, de vannak helyek, ahol magától rá-lock-ol egy random ellenfélre. Esetleg az uj 1.05-ös patch javithatta.
-
Bad Pritt
félisten
válasz vorosmarti #4598 üzenetére
De nem lehet billentyűkiosztást variálni? És akkor mondjuk az E-re vagy bármire rakni az ütés gombot, és akkor harc közben nem kéne az egérhez nyúlni, vagy a lock on target váltást billentyűre cserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest