- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #33148 üzenetére
Inkább zuhanyozni szeretek, mert az gyorsabb , nem is emlékszem, hogy mikor fürödtem utoljára.
Délután zúzzál egy kis COD4-et helyettem is
Na dobtam a szunyát...este leszek.
(#33149) Algieba...Ugorj be az Ipon-ba is, hogy intézz nekünk egy kis kedvezményt
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
[link] ebből rendeltem 3 db-ot!
Nézzétek me az Iponba mennyi az ára!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Kavicsusz
tag
Sziasztok!
Hazaértem a suliból, és egy 5-sel
Ston3 --->http://www.blizzard-clan.extra.hu/<---Ston3 :White Wolf:--->http://whitewolfclane.extra.hu/news.php
-
kavicssli
addikt
válasz Kavicsusz #33156 üzenetére
Cső tesó!
Gratula!
Fentebb linkeltem egy fülest!Olyat rendeltem most 3 darabot!
igaz hogy még nincs alaplapom de ez kell..."Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
<NewL>
addikt
huha még nekem is kell 1
nem rendelsz nekem is 1et? vagy nem adsz el?There's an app for that
-
kavicssli
addikt
Mi tudom én? Olcsó is tetszik is ja meg pénzem is van (még)
Hónap végén úgy érzem zsíroskenyeret fogok zabálni még ha alaplapot is veszek majd!(#33160) <NewL> Nem tudom! Ez még a jövő zenéje!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Én köszönöm a figyelmet ezennel lépek haza!Csocsika
-
*HaYha*
aktív tag
Na mostmár itt van a sulis is
A gépem végre a saját szobámban :D
-
Magimano
aktív tag
jó estét.
@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
*HaYha*
aktív tag
Szebbet..
Basszus olyan sz@r kaját csináltam, hogy elhitettem magammal hogy márpedig ez finom, és telezabáltam magam belőle, most meg hányingerem van
[ Szerkesztve ]
-
*HaYha*
aktív tag
válasz <NewL> #33175 üzenetére
Oksa, akkor leirom neked a receptet
Fogtam, 1 hagyma megpucol felvág, pirit olajban. Rá dobtam egy konzervbabot, utána 1 paradicsomos, és 1 olivaolajos szardinia konzervet. Itt már kezdett gyanús lenni, hogy anyám üvöltözik mi ez a büdös. Vegeta+só+marihuana vagy valami iesmi neve van az a zöld fűszer, piritott hagymás maggi ízbomba Ezt összerottyantottam, és fél lityó sörrel megettem a felét, és kiborítottam a maradékot a kukába, most meg itt készülök feldobni a pacskert..
-
Str8 sk8r
őstag
válasz *HaYha* #33176 üzenetére
...az igazság az hogy a marihuana nemigazán a főzési,inkább a dohányzási kellékek közé tartozik... ...de lehet ha elszívtad volna akkor is ilyen rosszúl viselnéd... ...
...de lehet hogy egyszerűen romlott volt valami...küldessz kostolot,megmondom... ...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
*HaYha*
aktív tag
válasz Str8 sk8r #33179 üzenetére
Tisztában vagyok vele mi az a marihuana, de a fűszernek is hasonló neve van.. Nem tapasztalat áááá hogy képzelitek Marianna, Maroin mittudomén zöld! Mond hova, megyek bányászok egy kicsit Am apámtól kaptam még1 sört, most egész elviselhetően érzem magam.
[ Szerkesztve ]
-
Szép estét mindenkinek!
Ui.: Aminek ki kell jönnie, inkább jöjjön ki, tehát egy kis tömény, langyos, sós víz, és a cucc távozni fog...
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
*HaYha*
aktív tag
-
válasz *HaYha* #33183 üzenetére
Értem. Bár, előbb-utóbb kiürül a gyomor, és így abbamarad a hányinger is.
Ha a 70-es évek fazonjaira gondolsz, nem, nem vagyok hippi; de szellemiekben igen csak elszállt vagyok, egy kis anarchista humanista vagyok.
Szerk.: Kapcsoltam, az aláírásom miatt kérdezted. A Moulin Rouge musical-filmből van.
[ Szerkesztve ]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
válasz *HaYha* #33185 üzenetére
Az aláírás inkább, amolyan "lányos" álmodozás.
A nevem egy kettőscsillag arab neve, jelentése az Oroszlán homloka. Az Oroszlán csillagképben látható.
Az avatár pedig majdnem úgy néz ki, mint én. Majd teszek fel egy új portré fotót magamról. A hasonlóság meglepő.Érdekes, hogy eme három dolog alapján hippinek véltél.
-
-
*HaYha*
aktív tag
válasz Algieba #33188 üzenetére
nekem? Ma nagyon jó kedvembe vagyok Gyerekes üvöltözések a buszon, gombnyomogatás a megállókba, sofőr meg üvöltözik ki nyomta meg a gombot Eszméletlen nagy tutulások a 12-es rendőrcsajokkal Ma 4 telefonszámot kaptam eggyet sem hívtam fel
(#33189) Str8 sk8r: BAZZKIII TÉNYLEG Minden eszembe jutott csak ez nem hááá Irónéni? Nem is ismerem MŰVET KÉREK (de szép fényképek vannak)
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt mindenkinek! Sikeresen felkeltem
-
kavicssli
addikt
Szombaton csak megyek Tiestora!
-
Egy baj van az írásaimmal, hogy a férfiak a falat kaparják a barokkos stílusomtól, és belefulladnak a szépen tekergőző mondat-indáimba. Plusz, könnyen elveszítik a fonalat, mert a történet másodlagos, a hangulat a legfontosabb, de a férfi cselekmény-orientált, így aztán csöppet sem élvezi a gyönyörű szövegrengetegemet. Ezért nem teszek ki részleteket a blogomba a műveimből. Sok a férfi, kevés a nő. Elsődleges célcsoportom a 16-30 éves nők. Esetleg még az idősebbek is örömüket lelhetik írásaimban, ha nem túl konzervatívak.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest