- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
<NewL>
addikt
holnap kiszedem az sdramot a régibpl,hátha elmegy
ugy néz ki elmegy mindkét telefon juhéééé
várlak omnia várlak!!!!There's an app for that
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #32299 üzenetére
Én azért sem vennék már ilyen "régi" lapokat, mert pl. DDR1-es...Újban DDR2 ramot kapsz olcsóbban, mint DDR1-et használtan.
Jól gondold át ezt a retro filinget szerintem.
Én mondjuk az Nforce chipset-et favorizálom, mert nekem Nforce2-ig visszamenőleg az volt és ugye most is Nforce650 SLI-m van.És ahogy mondod... 3 év nagyon sok, főleg ha öcsédnek játékra is kell... ehhez a mocsok mai játékokhoz kell ám a számolási teljesítmény, de keményen.
Vegyél inkább új cuccot...látod, hogy lementek az árakOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz Winner_hun #32303 üzenetére
Miért is lenne lassabb?...gondolom renedszeresen takarítod a registry-t meg karbantartod a rendszert.
Én 4 progit használok erre a célra:
HDDAdministrátor (Pucoló), Easy Cleaner, IObit Smart Defrag(magyar), Registry Mechanic.Lehet, hogy van több is, de ezek nekem tökéletesen megfelelnek
Olyan gyors a rendszerem, amikor frissen telepítettem a Win.-t[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
lakisoft
veterán
Jó estét Kínálok!!!
- Árad -
-
kavicssli
addikt
Majd leszek!Kibaszott meló!
Buher te leszel este?Vagyis dolgozol!? úgy emléxem hogy igen!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Megjöttem!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #32310 üzenetére
Hát az első linkről biztos nem vennék semmit, mert én nem kamázom ezt a szedett-vetett cuccokat, főleg ilye 1 hét garis humbuggal.
A QuadGT...meg egy disznó deszka ...Úgy megy, mint az állat. Igazi tuning lap.
Ez valami 60-70K volt az elején....ezt vedd inkább, mint egy használt szart.
Ennyiért ingyen van
Most azért megy így le az Abit ára, mert kiszórják a megmaradt készletet...Abit leáll az alaplapgyártássalOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
<NewL>
addikt
11et ütött mát az óra,térjetek már nyugovóra
szép estét mindenkinek
alivedercsiezt küldöm mindenkinek--->Energy 52 - Café del Mar
istenkirály zene,mindjárt bepörgök azán nem alszok
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
-
buherka
addikt
válasz szalai56 #32311 üzenetére
Szia mester
Meló?Ma eszembe jutottál...jöttem ma bringával melózni és az út szélén tekertem a fehér vonalon . Olyan rohadt jó sima, csak úgy lehet rajta suhanni...ha már fel van repedezve, akkor már nem olyan buli
-
kavicssli
addikt
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #32315 üzenetére
Dehogy kaka az Abit...nekem is az van Fatal1ty FP-IN9 SLI...úgy megy, mint állat. Ez is tuningdeszka
Bátyámnak az Abit NF7-es lapja már 2 villámkárt túlélt és még mindig megy...1 mem. slot nem működik, meg 2db. venticsati elszállt rajta...de még mindig megy!(#32319) kavicssli...most hozta a srác ide a melóhelyemre a vinyót és mondja hogy hordja vissza gariba folyamatosan a Gigabyte lapokat, mert nagykertől vásárol.
Asus is sz@r...hát akkor fingom sincs.
Nekem mocskosul bevállt ez a deszka...nem melegszik és beton stabil. Még egy kékhalált sem produkált, pedig már egy éve nyúzom.[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
a zene milyen? ösmeritek?
télen az egyik kedvenc (bulis)kávézónkban erre a zenére feltérdelk az asztalra és imádkozunk,verrük a mejjünket meg hasonló,teljes extázis
ááá nem is alszok még
ezt meg kell hallgatni még vagy 4xmission : cafe hallgatás 4x
There's an app for that
-
-
buherka
addikt
válasz szalai56 #32321 üzenetére
Erre az intruderes vonalra gondolsz ismerős a téma
Néha amikor megyek ki a németekhez, akkor unalmamban szoktam rajta menni egy pár kilómétert...rendesen felébresztLáttad az Újpesti bevezetőt, hogy milyen állat jó lett...na ez aztán mestermunka a javából. Meg a világítás is nagyon kafa lett
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #32323 üzenetére
Ezt a lapot már mindenhol elkapkodták, szóval már ne is nagyon keresd.
Engem is a piros színe fogott meg, meg az, hogy Fatal1ty széria. Ezek a lapok aztán mennek rendesen.
Az E8200-es procimmal ezt a 4Ghz-et 500-as FSB-vel röhögve viszi.
Jön velem a sírba[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
Na én kiléptem kajálni majd jövök skacok!Buher!Te is zűzzál majd a bélbe valamit mert ha visszajövök majd kockulunk tovább az alaplapok világában!
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #32326 üzenetére
Jól van tesó, te is tolj valamit a gyomorba...most éppen egy konzerves kukoricát majszolok, mert mocskosul imádom
Majd 2 fele sütök magamnak valami husit, mert hát hazafele kell a kondi a tekeréshezKeresünk valami jó kis lapot neked...ne aggódj
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #32329 üzenetére
Te hulye vagy Pedig én fürödtem
Na mesélj csak ezekről az XFX lapokról! Múltkor belekezdtél valamibe hogy melegednek mint atom
Közben meghirdetem a mostani lapom+VGA-m nem érdekel a szemműtét!Gépet akarok! De minek is?!
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #32330 üzenetére
Lefagytam
Én akkor pancsiztam, amikor elindultam otthonról...habár lehet, hogy kicsit megizzadtam a tekerés közbenJa valami... LT-s verziót néztél az XFX-ből, mert abból az SLI-t v. az Ulta-t kell megvenni.
Az LT valami butított verzsön amikor néztem a teszteket és jó csúnya deszka isgyere fel Pestre...majd én meggyógyítom a szemed
[ Szerkesztve ]
-
Str8 sk8r
őstag
...én is vagyok még...buherka:holnap reggel ott leszek időbe...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
buherka
addikt
válasz Str8 sk8r #32332 üzenetére
ja-ja...gyere. várlak, ahogy megbeszéltük.
itt van előttem kiterítve a recepción, hogy ne legyen gyűrött, amikor elviszed
(#32334) szalai56 ...de ilyen intruderes cuccot csak pályára raknak nem? Mert én még máshol nem láttam
Majd ha egyszer jártok estefele Újpesten, akkor nézzétek meg a váci-úti bejövőt.
Nagyon cool lett...nekem főéeg a világítás jön beTe most benn vagy az irodában?
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
-
buherka
addikt
válasz szalai56 #32337 üzenetére
Akkor most mehet a kockulás ...amúgy tök jó idő van most kinn....18 fok, kellemes.
Most akkor örülnek az embereid.Lényeg, hogy felénk ne használják ezt a rázós intruderes micsodát, mert imádok vonalon cangázni
-
szalai56
senior tag
ilyen is van már.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
buherka
addikt
válasz szalai56 #32344 üzenetére
Hát ez nagyon gázul néz ki ...ha ezen végigtekernék, akkor még a sz@rt is kirázná belőlem .
Fogadjunk ez valami betoncsík, ami szép nagy kavicsokból van és csak vékonyan le van festve
Lassan ott tartunk, hogy megint macskaköves utak lesznek(#32347) szalai56 ...látszik, hogy hülye vagyok hozzá ...nokedliszaggató , ez jó ...micsoda fantázianév. Találó
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest