- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
-
kavicssli
addikt
Na még gyorsba lövök aCOD4el aztán Go meló és a tietek vagyok!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
<NewL>
addikt
Egyik haverom hirdet egy telefont ami még megsem jött neki,meg lehet nem is lesz már a vodánál,lol a gyerek?
There's an app for that
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #32051 üzenetére
Töröld le a picsáb@ a Daemon Tools-t, mert addig szerintem cseszik alindítani a játékot.
A registry-ben van valahol egy Daemon .dll file, amit észrevesz a Crysis és azért nem indítja, mert azt hiszi hogy kalóz verziód van...
Amúgy magyar vagy angol kiadású ?Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #32056 üzenetére
A crysis magyar nyelven települt fel!
Na majd holnap letörölöm ezt a daemon g3citNa mostmár tényleg indulok!Addig toborozzad a népet!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
lakisoft
veterán
Cső srácok!!! Végre lejutottam ide is
- Árad -
-
buherka
addikt
-
pohár
félisten
Huhúú én holnap költözök a koliba
Féktelen ivásGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kavicssli
addikt
válasz Winner_hun #32065 üzenetére
Szia Winner!Téged is ritkán látni errefele!
-
buherka
addikt
válasz Winner_hun #32065 üzenetére
szia földi
tudod...meséltem, hogy minden le van tiltva ezen a szemét gépen, ráadásul Win.2000-es van rajta.
Manuálisan törlöm ki az Internet Temporary file-okat...csak így tudok szabad helyhez jutni.
Ebből van csak 8GB-nyiAmikor bejöttem a melóba 5 percenként lefagyott a net...na mondom megnézem mennyi szabad hely van a vinyón
64kb ...fasza nem?
Jó hogy van egy renszergazdánk isOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #32069 üzenetére
nem elég neked a 64kb?
Holnap délután nyomhatunk 1 kis COD4et megint ha gondolod!Lassan leszünk elegen hogy nyomjunk valami darát is!
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #32070 üzenetére
Nekem elég lenne, de a win-nek nem igazán
Már csináltam 6GB-nyi szabad területet manuálisan...de még így is csak 65%-nál tartok...alakulIgen... jó lenne, ha többen is lennénk a szerón . Mondjuk ez a mai bújkálós shipment pálya baromi jó volt. Néha akkorákat röhögtem, amikor le akartál késelni, én meg arcon lőttelek...mondjuk azért lenyomtál
Ha holnap ketten leszünk az sem baj...mondjuk holnap estére megint jövök melózni, szóval aludnom is kell valamitOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #32071 üzenetére
én reggel alszok de pl 17.00-18.00 fele magasággában összefuthatunk megint majd!
Alig várom hogy kijöjjön novemberbe a COD5 nyami nyami! Mellesleg khhm hááát izé ni az alaplapom tunning szempontjából 0
Ma tudtam meg hogy a az év hátralevő részében valamelyik hónapba megint műteni fogják a szemem! 4 hónap táppénz és sok sok szenvedés!!! A héten meek majd az operáló orvosomhoz mert elvileg már időpontot kapok a műtétre! ...és addig feleslegesnek érzem azt hogy a gépre költsek
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #32072 üzenetére
Én ma is bringával jöttem melózni, meg holnap is azzal akarok jönni...így hamarabb kell elindulnom. Pont 18:00-kor szoktam indulni, de előtte szoktam szundizni.
Na mindegy majd üzenek, hogy milyen állapotban vagyokHát igen a deszkád nem egy über-tuningos darab . Azok a deszkák, amin integrált VGA van azoktól sokat nem lehet elvárni ezen a téren.
Amig nem szaggat a játék, addig sz@rd le ezt a dolgot szerintem.
Arról nem tudsz, hogy a COD5 is ugyan ezzel a grafjkus motorral készül, mint a COD4...mert ugye akkor nem lesz nagyobb hardver követelmény. Rohadtul, nincs kedvem VGA-t cserélni, még jó ideig. Nagyon meg vagyok elégedve a 8800GT-vel minden téren.
Ipon.t felhívtam az XFX9600GT ügyében...nem tudják, hogy milyen bundle játék van a dobozokban. Kérdi a gyerek a telefonban, hogy nem tök mindegy...mondom -nem te hülye , nekem COD4-es kellSzemműtét az gyó ...és addig semmi kockulás, vagy ilyenkor mi van?
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz szalai56 #32073 üzenetére
Szép estét utak királya
Nekem is volt még C64-em...egész napokat játszottam át, annak volt igazi varázsa. Pedig mekkora pixelhábórú is volt az
Nem is tutom hány joy-t törtem el mérgemben ...meg mindig szét kellett szedni és megpucolni a mikrokacsolót...állandóan szar voltMelóban vagy? Most mit csináltok?
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #32074 üzenetére
A COD5 játék motorja 1:1be a COD4re épül Habár ahogy nézegettem azért változik a rendszerkövetelménye a játéknak majd!
Mondjuk ha a a COD 5 is 1440*900 fullon fog menni azt hiszem 1-2 évig tuti nem kell gépet cserélnem!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
válasz kavicssli #32077 üzenetére
min. gépigénye
egy ilyen géppel full grafikán el lehet majd a world at warral is játszani,addigra nekem is cserélnem kell,remélem csuszni fog a megjelenésThere's an app for that
-
kavicssli
addikt
Friss hírek a Call of Duty 5-rõl, melynek alcíme World at War lesz. Mint azt már eddigi hírekbõl megtudtuk, a csendes ócéánon fog játszódni, és Call of Duty 4 engine-en fog futni. Amit eddig nem tudtunk, azok a következõ apró részletek:
Orosz katonaként átélhetjük, hogy hogyan foglalták el Németországot annakidején. A játék lelke új különlegességeket is tartalmaz mint például házak illetve falevelek tûzregyújtási lehetõsége. A Call of Duty sorozatban az elsõ alkalommal lesz Co-op Modus a multiplayer-ben, ami együttmûködést kínál 4 játékosnak. Lesznek jármûvek, és squad-okra alapozott elemek, valamint néhány dolog is át lesz véve Call of Duty 4-es vezióból. Képeket részletekben találjátok."Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #32077 üzenetére
Akkor jó, mert még talán a FarCry2 és a Crisys2 is el fog döcögni a gépemen.
Nagyon nincs kedvem százezreket megint költeni a gépre ...úgy vagyok vele, hogy ameddig kibírja a mostani konfigom, addig játszok, azt csá.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #32083 üzenetére
Voltam bent az 576 boltba Debrecenbe beszéltem a sráccal hogy amikor előrendelhető lesz a COD5 szóljon és irjon fel a listára!Elvileg a magyar premier előtt pár nappal aki előrendelt rá már majd nyomhatja!
Mellesleg erre a Co Op cuccra kiváncsi vagyok!Majd nyomhatju ketten buher a gammát!
-
pohár
félisten
Hííjjjjajjjj, őszi szünetben lesz mivel tolni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #32085 üzenetére
Az a baj hogy szerintem hanyagolni fogom a COD4et pedig már most tudom hogy az a szívem csücske! Igen ez a modern hadviselés! Nem a régi cuccosok!
Lesz valami jó program ebben a hónapban fent Pesten? Úgy felmennék pacsizni veled!
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #32084 üzenetére
Mennyibe fog kerülni? Lesz gondolom vagy 13K a legelején
Ez a Co Op dolog nagyon buli lehet, azt hiszem, hogy akkor meg kell csinálni a mikrofonos dolgot, mert az úgy lesz az igazi
Közben dumálhatunk és nyomhatjuk a szöveget, hot kit hol puffants le
Húúúúúúúú...már most tiszta nedves vagyokOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
Őszi szünet nekem már nincs vagy 8 éve , de még van 12 nap szabim
(#32087) kavicssli ...megbeszélem rendőr haverral, hogy bemehessünk a Parlamentbe, mert at úgy is megigértem neked
De akkor úgy kéne, hogy hozd Csibét is én meg hozom Orsit, utána elmehetünk a Margit-szigetre vagy a vidám parkba aztán elnézhetünk a Hősök terére és így tovább.
Ötletekből kifogyhatatlan vagyok[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #32088 üzenetére
Nem tudom!De a COD4 megjelenékor azt hiszem 12.990ft és még most is 9990ft mindenhol!
Gyóóó alig várom hogy nyomjuk majd a COD5öt!...
De bazz!Megcsinálhatnád azt a mikrofont mert van TeamSpeak szerverünk is és feljöhetnél csacsogni rá"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
pohár
félisten
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #32089 üzenetére
Várjuk az időpontot!
Legalább a csajo is tudnak csacsogni egymással!Na lépek kajálni majd jövök
Menjél Zúzzál az arcba egy kis tejberizsááááát!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
lakisoft
veterán
Jó éccakát!!! Ma még Read Only sem volt ... ááá ...
- Árad -
-
tomyoy
senior tag
ma még nem csináltam semmit csak ettem és most megyek aludni na csocsi
ennyi kaját őőőeeenyiknyiknyiknyik
-
pohár
félisten
Csak úgy pörög a serverem
14MB/s Vagy 10 percig ennyin ment folyamatosan a feltöltésGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #32090 üzenetére
ja-ja...az új játékok 13K-val szoktak kijönni...jó húzós , mondjuk ezt az ember nem "egyszer" tolja végig
Szerintem azt aTeamSpeak mikrofon dolgot úgy fogjuk megcsinálni, hogy MSN-en vagy Skype-on elmagyarátod, mert hogy full hülye vagyok hozzá az gyenge kifejezés
(#32092) kavicssli...van még egy rakás szabim. Azon a héten veszem ki, amikor csak szerdán melózok, mert akkor 1 hét steril...tehát egy ilyen hétvégén kell megejteni a dolgot
Orsi is meg akar téged és Csibét ismerni, mert már képeken látott titeket, de azért kíváncsi.
Amikor mentem vill.órát írni, benyomtam a sütőbe 3 db pipi mellet, meg egy rakás rosejblit...nekem is megy minnyá a finom kaja a bélbeJó átvágyat mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #32096 üzenetére
Na én vissza jöttem! Mellesleg október első hétvégéjén megyek majd fel Gyöngyösre! Dávidot visszük orzságos box versenyre!
-
Darth_Revan
veterán
Estét urak
Kicsit unatkoztam, ezért elkezdtem tanulni japánul...már be tudok mutatkozni+meg tudom mondani hány éves vagyok (meg meg is tudom kérdezni)+el tudok számolni 1-99-ig...nem is olyan nehéz nyelv
Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest