- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Aktív témák
-
<NewL>
addikt
felkeltem
elaludtam a kezem
zsibbad mindenem
visszafekszekThere's an app for that
-
tomyoy
senior tag
óriás szilva anyum mondja: hoztam szilvát kérsz? én: oh jöhet egy kiló min...aztán behoz 1 kilónyit....10 szem embert lehet vele ölni
jah és nem kicsi a kezem.....azt hozzá teszem....
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
tomyoy
senior tag
nah kész a KAJA jó étvégyat mindenkinek!!
nyiknyiknyiknyik
-
Str8 sk8r
őstag
...ez nem semmi...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Dr.Én
veterán
válasz tomyoy #31152 üzenetére
És milyen finom , ilyen van a szomszédban is(osztrák telek, évek óta nem volt ott senki, nagy dzsumbuj senki se lát ), mi szoktuk leszeddni és eltenni magunknak.
olyan 40kg-ot szeddtünk le róla és raktunk és kajáltunk megGuszta kaja
Str8 sk8r
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
dokar
addikt
na sikeresen felébresztettem buhert
extra - SEXRay
-
kavicssli
addikt
Hol vagy buher! Gyere má' fórumozni
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz <NewL> #31168 üzenetére
Egy kis reklám!
Sapphire HD 2900Pro 512/256 eladó (17.000ft) vagy 9600GT alfa kutyusra cserélek természetesen ráfizetéssel!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
válasz <NewL> #31172 üzenetére
Doki mutatot majd másik képet is!Nagyon jó bőr barátnői vannak!Ha egyszer erre fele nézel majd beszervezek neked is valami bulát!
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz <NewL> #31178 üzenetére
melyik barna?
Dr.Én és gondolj bele amikor egy kicsikét már részegek hogyan viselkednek!Még jó hogy csajom is ott van mer tuti lelett volna már szúrva az összes
-
kavicssli
addikt
válasz <NewL> #31186 üzenetére
az a szőke csaj a csajom! Itt mint bombás ott mint pózolós!
Mellesleg akit mondasz baloldali csajt..ecsém annak olyan jó nő a húúúga!Jáááj
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
héé,küldjetek már nekem is valamit
kavics: nem ismertem meg a képen ,h itt is a szőke bombás,a barna megzavart amúgy nice
nem,azért kérdeztem meg,mert a barnára azt akartam mondani ,hogy úgy megkurnám ,h kezen állnamod
Dr. Én : a babgulyás után még lement egy pár kanál fahéjas tejbegriza kutya meg fial,de ki nem szarja le Anett (tesómnak mondtam)
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
kavicssli
addikt
Cápaveszély a nyalókákon álló kurblis fürdőkádban
-
kavicssli
addikt
válasz <NewL> #31191 üzenetére
Úúú ha tudnád milyen jó kis esti dumcsizások folytak ebbe a topcba annó! Aztán valaki beköpött minket és azóta a topic kiemelt moderátori figyelem alatt áll miutzán bezárták 24 órára a topicot!
Pedig a cs3cs,pun@..mindenről volt szó!Kitárgyaltunk mi itt mindent ami létezett!
-
kavicssli
addikt
Mellesleg remélem mindenki nyomom követte az olimpiát! Tudjátok volt a Phelps gyerek aki megúszta a 8 aranyérnymet..na róla beszélek
AMúgy ez a fószer tuti nyomja valahogy a kokszott de nem gyengén!
A 8 számban amin aranyérmes lett 7szer új világcsúccsal nyeret meg 1 meg "csak" olimpiai csúccsal!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
<NewL>
addikt
küggyed privibe
a kutyákról inkább képeket nem küldök,na lehet ha szépek lesznake akkor igen
labrador fekete szuka kutyám van,de állandóan felcsinálja valami korcs kocsog
pedig már megkerestem egy kan labrador retrievert de mire odaértem volna ....hát
egy kis labrador kb 15-20K egy alom 1 kiló,de jó lett volna
de a szomszéd kutyája elbaszta szó szerint[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
lakisoft
veterán
Jó estét a sok kis kockának!!! BUY BYE VATERA - fájtolnom kell a vaterás adminokkal mert minden előzmény nélkül kitiltottak.
- Árad -
-
Dr.Én
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest