- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
Flow
senior tag
Estét. Holnap vizsga....
mod: vagyis ma.
[ Szerkesztve ]
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Flow
senior tag
válasz bolondember #17305 üzenetére
Az nem az én szagterületem
Amúgy az igenmodern cé nyelv rejtelmeiből mérik fel a tudásomat...
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
kavicssli
addikt
válasz bolondember #17302 üzenetére
PulykaPástétom volt a menü! paradicsaommal és paprikával!
Szia Flow"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz bolondember #17308 üzenetére
fullfaszláma ! ezen akkorát nevettem
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
KMan
őstag
válasz bolondember #17308 üzenetére
Mentem aludni reggel kelek, sziasztok
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
kavicssli
addikt
válasz bolondember #17312 üzenetére
PH-s?
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz bolondember #17314 üzenetére
Lehet hülye kérdés de megkérdezem! a 2,5 vinyók strapabiróbbak mint a 3,5 es vinyók!? Gondolkozok most egy 2,5es vinyó vásárlásán +külső USB házikón is! Milyet érdmes venni!? vagy ezek az 1.8 as vinyók milyenek?
[ Szerkesztve ]
-
Vamp
senior tag
Hajjaj. Új Opeth album, 2 sör. Gyönyörű az éjszaka
-
raskolnikoff
őstag
válasz bolondember #17290 üzenetére
Hi mki! Még jó hogy hasznosan keresel. Legalább itt lehet érezni hogy milyen öröm dolgozni
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
kavicssli
addikt
válasz raskolnikoff #17322 üzenetére
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz raskolnikoff #17322 üzenetére
majd akkor érzem, h örömbódottá itt keresni, ha már benn szuszog egy 9600GT a gépemben...
Asszonka ragaszkodik hozzá, h Ő szerelje - vicces, h eddig is ragaszkodott hozzá. Kár, h pölö az első nagy szerelés alkalmával elaludt 2 perc után..
Ha rajta múlna, 2 hónappal a vétel után is ott fetrengene a dévidpörkölő valahol a szobában (így is 4 hét után építettem be, mert elegem volt, h csak lézeng szabadon)..Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
raskolnikoff
őstag
válasz bolondember #17324 üzenetére
Én is egy hasonló kártyáról váltottam (x800 gto) 8800 gts-re (320) aztán 8800gt-re. Nagy élmény...készülj fel rá Kapott még alá egy jó kis monitort is és így most minden szép és jó. Most már a wolfi-p35ds3 combo következik
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
kavicssli
addikt
Nagyon pang a topic!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz raskolnikoff #17325 üzenetére
namármost, jelenleg ~15FPS a Timeshift.
Szerintem lesz egy kis különbség... És ez alatt nem azt értem, h lassabb lesz a cucc..
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
kavicssli
addikt
A szexes topicot miért zárták?
-
concret_hp
addikt
azoktól kérdezném, akik rendszeresen éjjel vannak ébren valamilyen oknál fogva, hogy hogyan alkalmazkodnak ehhez?
nekem egy ideje kb. hajnal 4-5 közt van fekvés és dél körül kelés. ez csak annyiban jelent problémát, hogy télen gyakorlatilag van hogy napokig (hetekig) nem látom a napot, ill. ha valamit intéznem kell, akkor 2-3 órám van rá, mert 4kor ugyebár bezér minden.
szóval így ezzel kapcsolatba írhatnátok
kavics: elmúlt 4 óra kelnek a 16 év alattiak, ha nem tudnád
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
kavicssli
addikt
válasz concret_hp #17329 üzenetére
Uhh az nem semmi amit csinálsz! Gondolom a póker miatt vagy fent...
Én minden 3. héten vagyok éjszakás de amikor délutános vagyok 22.00kor végzek azon a héten is hajnali 2 körül fexek le!
Szerintem ez midnenkinél másabb! Pl az én esetembe ha egész este fent vagyok (melózok) másnap én 3-4 óra alatt kitudom magam aludni teljesen! Viszont másnak még a 8-9m óra alvás is kevés!
Én a helyedben vigyáznék mert a teljes anyagcseréd felborulhat...
Minél többet alszik az ember annál kevesebbet lát a világból...[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz concret_hp #17329 üzenetére
Eskü ezt mindig zárni szokták a topicot?
-
concret_hp
addikt
válasz kavicssli #17330 üzenetére
az anyagcsere felborulása alatt mit értesz?
reggeli ebéd vacsora fogalmai már egy ideje elég érdekesen alakulnak nálam )átlagban 8 órát alszom, szerintem ez nem olyan sok
igazából simán bírnám 6-7 órával is, de az a plusz 1-2 óra alvás anynit számít, hoyg sokkal hatékonyabban tudok szellemi tevékenységet folytatni (legfőképp tanulás + póker)szóval ha alszok 8 órát, akkor ha 100%nak veszem a teljesítményem 16 órán át, akkor mondjuk 6 óra alvásnál a napi átlagteljesítményem olyan 70-80%.
szerk:
jaigen, meg ugye az is probléma, hogy amikor az átlagember társadalmi életet él (miután hazament a melóból/suliból stb) szóval délután-este nálam akkor kezdődik a műszak.a szexes topicot nem szoktam ellenőrizni, de úgylátszik tényleg bezárják
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz concret_hp #17332 üzenetére
mióta "alszol" igy?
-
Vistaboy
veterán
Jó reggelt!
Nekem mindjárt kezdődik, nektek mindjárt véget ér a műszak.Áááá, de nem esik jól bemenni.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
concret_hp
addikt
válasz kavicssli #17333 üzenetére
hát a modemes korszakban kezdődött, hogy éjféltől volt olcsó net, de akkor ez heti 1-2-3 nap volt. (max 2kor fekvés, negyed8kor kelés)
ez kb. 4-5 éve volt, azóta éjfél előtt nem nagyon fekszem le.aztán jódarabig fekvés ilyen 1-2 körül, kelés 9-10 körül. kb. 1 éve meg folyamatosan csúszik az átlag, néha van hogy fel kell kelni korábban pl. ma is negyed10kor keltem, mert 11kor zh volt. megírtam, de alvás nélkül nem nagyon bírtam volna estig, így aludtam kb. 2től 3ig. mostmeg kb. most kezdek álmos lenni, igaz ma elrabolták az egész délutánomat, ami nem fárasztott le úgy ahogy leszoktam fáradni.
az utóbbi fél évben szerintem max 20szor keltem 10 előtt.
február közepe március eleje körül volt, hogy ilyen 7kor feküdtem és 4kor keltem kb. 2 hétig, na az már nem volt jó.
-
kavicssli
addikt
válasz concret_hp #17335 üzenetére
én azt javaslom hogy próbálj visszaszokni mondjuk legalább a hajnali 1 óra fekvéshez!
Sajna nem vagyok doki hogy megmondjam mit is kellene tenned de ha tényleg ezzel "szenvedsz" azért nem ártana legalább a háziorvost felkeresni hogy a későbbiekben elkerüld ennek a "mellékhatásait" (már ha vannak/lesznek)"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
válasz concret_hp #17339 üzenetére
ezért irtam hogy a háziorvos többet tudna mondani mint én!
-
kavicssli
addikt
Na én alssan lépek mindjárt lépek haza! Mindenkinek munka mentes napot kivánok! Sziasztok
-
kavicssli
addikt
válasz bolondember #17343 üzenetére
Én már 6.30 kor szeretnék a csajom mellett aludni!
-
marsu
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Kedd van ....
Még egy szerda, és jön a hosszú hétvége!
Press any key to continue ...
-
lakisoft
veterán
jó reggelt ... este már megint bealudtam ...
- Árad -
-
buherka
addikt
Jó reggelt Uraim
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest