- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Jelen csak néha elkalandozok
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
dokar
addikt
ilyen élményben van részem:
extra - SEXRay
-
Dr.Én
veterán
Na a vacsi is megvolt
Látom megy a duma[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
kavicssli
addikt
A nagy játék kedvelők ismerik ezt?! szerintem jó....
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
tomyoy
senior tag
válasz kavicssli #16967 üzenetére
Na srácok én léptem csicsizni!
kavics: előző postomban benne az unkown alaplap, csak ha nem olvastál volna visszább.. jah és tali tuti majd priviben akkor megbeszéljük!
azon gondolkodám, hogy majd mit kellene kajolni?!
további jó kockulást[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #16980 üzenetére
N akkor valami nagyon ütős piát kell vinnem! Elleszek én vele! Most néztem meg az iwiwes adatlapod! az a Sanyi hörcsög nagyon komoly
-
buherka
addikt
Akkor ez nekem is bukta, amnnyi baj legyen. Amig a PH megy a gépemen, addig nincs nagy baj
Te amúgy állandóan a Vistat használod?
Nekem már vagy 4 hónapja ismét az XP megy a gépemen, mert cumiztam egy pár napig én is Vista-val, de nem tudtam megszokniLehet hogy egyszer nekilendülök a telepítéshez és kérek tőled tanácsokat
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #16987 üzenetére
Végülis ez egy statisztika nyilvántartó! Visszatudod nézni hogy az adott játék szerón milyen eredményel végeztél...stb stb stb Dehogy kampó
-
dokar
addikt
megyek indiána jónást nézni + nasi
extra - SEXRay
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #16982 üzenetére
Na erre kiváncsi leszek ha eljön, mit fog szólni a bagázshoz.
Sexuális téma az nem a kedvence, de egy kis alkoholtól megered minden csajszi nyelve
Csak legyen jó idönkSzegény Sanyi...ne is mond , már a höri menyországban kettyinti a höri-lányokat
Imádtam azt a kis szőrgombócot, olyan értelmes volt, mint egy kutya. Közel 5 évig volt velünk. Nincs szivem levenni a képét , majd a szöveget átjavítom alattaOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
lakisoft
veterán
na vajon kié lesz ... a 17k HSZ
- Árad -
-
lakisoft
veterán
enyém ? :: .:
mod
[ Szerkesztve ]
- Árad -