- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Na én léptem mlg gyorsba felállitunk egy május fát
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
lakisoft
veterán
reggelt! ... holnap újra itt ... addig is jót ne haljak rátok!
- Árad -
-
tomyoy
senior tag
válasz lakisoft #17753 üzenetére
jóó reggelt!
ilyen korán fel kellett kelnem , mert a pót akksit fel kelet rakni töltőre, mert ma megyünk Kunmadarasra motoros gyorsulásra!és du-ra ha lemerülne az akksi(autoban) akkor valamivel be kell bikázni jah meg persze meglocsoltam a füvemet, még nem kelt ki.
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
Dr.Én
veterán
Jó reggelt mindenkinek
Látom alkottatok az éj folyamán
WOT: kissio
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt mindenkinet!Sikeres volt a májusfa project!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Amoroso
aktív tag
válasz raskolnikoff #17756 üzenetére
Jaja leadtam, vissza is dobta a konzulens, hogy javitsam vagy 50 hrlyen.
De rajta vagyok, csak egy-két napot várok. -
buherka
addikt
Szép napot Urak
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
marsu
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Az ébredés és a reggeli kávé már meg is volt ...
Úgy érzem, hogy sikerült kialudnom magam.
Press any key to continue ...
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #17761 üzenetére
Tényleg lassan itt a szombat!Arrafele milyen idő van? itt Debibe szinte minden reggel és délelőtt esik utánna meg bevan borulva mint ma/most!
Na lépek haza majd leszek!
csűűűű"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #17763 üzenetére
hogy is mondjam...olyan vegyes.
Kicsit borult, de igazából jó idő van...többnyire süt a napMos néztem a reteklubon az időjárást.
Szombatra is változékony időt mond, néha zápor zivatarral tarkítva.Reménykedjünk
cső marsu
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz norbiphu #17768 üzenetére
fűzd ki a bovdenszálat és takarítsd ki a bovdenházakat.
lehet, hogy tiszta dzsuva belül és képtelen normálisan mozogni a bovdenszál, vagyis "szorul"
amikor visszafűzöl mindent, akkor vékonyan bezsírozhatod a bovdenszálat és úgy fűzd vissza
[ Szerkesztve ]
-
norbiphu
őstag
válasz buherka #17769 üzenetére
ha ezt én ma elkezdeném akkor nem ülnék bicajra két napig . beszélek egy bringás kollégával ő már 10-20 éve tolja, hogy kapjuk szét együtt az egészet valamelyik hétvégén (addig veszek oilt is) és akkor majd megtanulom
[ Szerkesztve ]
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
kavicssli
addikt
Home Sweet Home
-
kavicssli
addikt
Sehol senki?
-
buherka
addikt
Este vagyok én is...
Összepakolásztam a hétvégére a dolgokat
Most viszont szunya
-
raskolnikoff
őstag
Este gyüvék én is! Addig is jó estét a topik lakóinak!
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
kavicssli
addikt
Jó estét kedves topic lakók!
-
Dr.Én
veterán
Jó estét mindenkinek!
WOT: kissio
-
kavicssli
addikt
válasz norbiphu #17781 üzenetére
Segitség kellene!
van egy progi...
xy 001
xy 002
.
.
.
xy 056
és a végén van egy xy sfv
ezt TC be összeillesztettem és lett 1 xy.out kiterejesztésű fálom..de közben azt irta ki hogy nincs meg a crc.."Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
buherka
addikt
Abend...az Uraknak
Szakad ez a rohadt eső
-
norbiphu
őstag
válasz kavicssli #17785 üzenetére
az out fájlt már csak át kell nevezni arra ami valójában a fájl (jpg, mp3 stb). tcben nem tudod futtatni az sfv-et? vagy nézz bele F3-mal hogy mi van benne, ott elvileg az eredeti fájlnevet találod meg (meg egy CRC ellenőrző kulcsot).
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
buherka
addikt
-
kavicssli
addikt
Screammm kollegának köszönöm szépen a segitséget!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest