Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nagyrenato

    csendes tag

    válasz i9100 #5613 üzenetére

    Szia!

    Elég régi laptopról beszélünk, de van rajta EC csatlakozó, ami szerintem a legkényelmesebb módja a csatlakoztatásnak. Továbbá a processzor elég gyenge, szóval túl erős videókártyát venni hozzá nem érdemes. Talán mPCI csatlakozó van benne valahol, így azon keresztül is tudod csatlakoztatni, bár az egy kicsit körülményesebb. Ami érdekes, hogy ezen az oldalon nincs felsorolva: Expresscard 2.0 eGPUs. Talán ez még EC1-et tud csak, ami nem gond, csak kisebb a sávszélesség, cserébe nagyobb a stabilitás sokaknál.
    Bár igaz, hogy Sony Vaio VGN-NW270F-es build is szerepel ugyan ezen az oldalon, szóval lehetséges, hogy nem teljes a lista. Elsősorban a dGPU-val megegyező videórkátyát ajánlanak, de nem tudom, hogy ennek mennyi gyakorlati alapja van, elméletileg a működéshez teljesen le kell tiltani a dGPU-t, tehát az OS nem tud róla, hogy BIOS szinten mi van tiltva.
    Összegezve, szerintem működhet, de érdemes kipróbálni, ha tudsz kölcsön kérni egyet. Nekem bevált, megszabadultam az asztali PC-től és nagyon elégedett vagyok vele.

Új hozzászólás Aktív témák