- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisveréb
csendes tag
válasz Gargouille #20175 üzenetére
Én is a szemem miatt kértem karácsonyra a 7,8 colos pb-t, miután több mint 10 éve gépen olvasok Eddig tetszik, egyértelműen jobb a szememnek, mert igaz, hogy a kindlén is lehetett nagyítani a betűket, de egy bizonyos méret után elvész az olvasás öröme olyan kevés fér egy lapra. Egyelőre nem tudom megszokni a lapozást, eddig minden tapizós olvasómon a jobb alsó sarkát érintettem, az esik kézre. Itt ez visszalapozás. A bal alsó sarok is az lenne, de nekem eddig nem működik. Gondolom majd megszokom, az jó, hogy vannak fizikai gombok is. A szerző szerinti mappába rendezés logikáját nem értem. Azt gondolnám, hogy a metaadatok szerint csinálja, de van olyan szerzőm akit 5 részre szedett pedig látszólag ugyanaz a név. Szivesebben rendszerezném én mappába a könyveket, vajon nem lehet-e átrendezni az asztali gépen?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- iPad Pro 11" M2 256GB + Apple Pencil 2. gen + Smart Folio Case
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Mini 6, Wi-Fi, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest