- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Thx1138Hu
tag
sziasztok
van egy dvd irom, pioneer a05 , es nem ertem hogy hogyan lehet hogy 15 perc alatt megir 4X-esen egy dvd-t, de a visszaolvasas meg vagy fel ora, ha nem tobb
tobb fajta dvd lemezen kiprobaltam olyanon is amit 2x vagy 1x-esen irtam
nem az olvasasnak kene gyorsabbnak lennie , mint a cd-knel???Its always a pleasure to meet a Jedi
-
Flashcash
Közösségépítő
A Pioneer A05 alapban 2X-es sebességgel olvas minden olyan lemezt amely DVD-R és 1X/2X-es írásra van hitelesítve ill. az összes DVD-RW 1X-es lemezt.
Gyorsabban 2X-6X sebességgel olvassa a DVD-R 4X-es és a DVD-RW 2X-es lemezeket.
Milyen tip. 4X-es DVD amit csak 2X-esen olvas vissza? Nekem még a 4X-es Princo-t is 2-6X-os sebességgel viszi. -
hungeek
senior tag
nem kötekedni, csak megjegyezném hogy olyan író hogy A05 nem létezik, az egész KIT-nek a neve az A05, ami magában foglal egy 105-ös írót :)
-
Flashcash
Közösségépítő
Az is megoldás ha veszel egy DVD olvasót gyorsabb lesz az 1-2X-es lemezeknél mint a Pioneer.
De abból az árból vehetsz 4X-esen írható lemezeket és azt már gyorsabban fogja visszaolvasni a drive.
Nem mindegyik DVD író lassít be az olvasásnál, a Pio a biztonságos olvasás miatt lassít. Cserébe a legjobb hibajavítással rendelkező DVD olvasónak számít a piacon.
Nekem olyan újságmelléklet film DVD-t is visszaolvasott ami hibásként került hozzám és 2 év alatt még soha semmilyen DVD-Rom,író,asztali lejátszó nem tudta beolvasni amiben próbáltam. A Pio lelassított 6X-ról 2X-re és beolvasta.
Létezik firmware hack ami a film rippelést gyorsítja a gyári max. 6X értékről 12X-re. Nézz körül hátha van olyan ami nem csak a film DVD-k olvasását gyorsítja. -
Starsky72
addikt
Hi!
Hasonló a gondom nekem is és már pár helyen próbáltam rá magyarázatot kérni, illetve segítséget, de nem igazán sikerült. A 105-ös író nekem is csak 2xes dvd olvasást produkál, akármilyen lemez van benne, annak ellenére, hogy a dobozon ugyebár az van, hogy még a DVD-Rest is 6xosan olvashatja. Ami viszont még problémám, hogy a 116os olvasó is ezt a nyomorult 2xes sebességet tudja és ez azért fáj nekem, mert amíg nem cseréltem alaplapot, addig 7-8xosan olvasott. Esetleg ha itt tud valaki valami okosat mondani, hogy mit lehetne csinálni, akkor annak hálás lennék....minden szép és jó, márványszemű angyalok, ház és luxushajó...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest