Hirdetés

Aktív témák

 • dh66e

  Topikgazda

  PC és Mobilalkalmazások....

  Dune Control
  Új és régi modellekre egyaránt használható, IOS-re és androidra távirányító program.Új modelleknél Neo 4k-tól kezdve a 190330_0254_r13 vagy újabb firmware-k már alapból tartalmazzák.
  Leírása és etöltése innen

  Dune HD RC
  Androidról távvezérlés és fájlböngészés.A letöltött .apk fájlt másoljátok fel a telefon memória kártyájára és telepítsétek.
  Letöltés

  Na Remote for Dune HD
  Androidról távvezérlés és fájlböngészés.
  Letöltés

  Dune Helper
  Windowsra telepíthető kis program melynek segítségével a számítógép/laptop billentyűzetét használhatjuk a Dune-ön szövegbevitelre.
  Letöltés

  Dune Video Downloader
  Jelenleg fejlesztés alatt áll,ne töltsd le mert nem működik!!!
  Firefox böngésző alól futtatható alkalmazás segítségével küldhetjük át a lejátszóra az online videókat vagy le is tölthetjük azokat.
  Használata:
  1. Töltsük le a Firefoxot, ha még nincs telepítve a számítógépünkre.
  2. Ahhoz hogy a Dune HD le tudja játszani a videókat, a dune_service_codec_install_v_5.dsf szervizfájlt kell telepíteni rá. (Bármikor eltávolítható a dune_service_codecs_uninstall_v_2.dsf segítségével.)
  3. Töltsük le a downloader-t, majd kitömörítés után a Firefoxban adjuk hozzá a kiegészítőkhöz (menügomb jobb szélen/Kiegészítők: itt kattints a kis fogaskerékre és válaszd a „Kiegészítő telepítése fájlból...” opciót) a .xpi kiterjesztésű fájlt!
  4. A Beállításokat megnyitva adjuk meg a lejátszónk vagy androidos eszközünk IP-címét!
  5. Inditsunk el egy online videót a böngészőben, ekkor a címsáv melletti lefele mutató nyílra – amely színes lesz – kattintsunk! Megjelenik a videó stream címe, vigyük fölé az egeret, és megjelenik a letöltési menü! Itt válasszuk ki, hogy hová akarjuk küldeni a videót (Dune HD vagy Airplay képes eszköz) és kattintsunk rá!
  Másik opció ha a Download-ot választjuk, akkor a Beállításokban előre kiválasztott helyre fog ez megtörténni.
  Az eszközön elindul a videó, a böngészőben nyugodtan bezárhatjuk, az nem befolyásolja a lejátszást.
  Androidos eszközre telepítsük EZT az alkalmazást!

  Ami működik: Play/Pause/Tekerés/Ugrás, stb...

  Ami nem működik: YouTube videók átstreamelése, illetve letöltése. Erre másik progi lesz alkalmas a későbbiekben. Nem minden online videót képes átküldeni, pár .avi kiterjesztésűt nekem nem játszott le.

  Dune IP-control for Windows (2_P_Remove)
  Windows alól érhetjük el dune lejátszónkat és vezérelhetjük azt.Kedvenc tv és rádió állomásunkat is rendezhetjük a progi segítségével.
  Letöltés
  Online:
  Ip Control csak megnyitod a böngészőben és használod.

  DunePad Az alkalmazás megszűnt!
  PC-ről, tabletről,okostelefonról írányíthatjuk Dune készülékünket.You Tube elérést biztosít ill online tévéket is elérhetővé tesz a FilmOn csatornák révén melyeket a Dune-ön simán lejátszhatunk illetve nézhetünk.
  Az alábbi weboldalon a Download fület megnyitva minden infót megkaptok a telepítésről.A progi Free részét próbáltam ki egy egyszerű regisztráció után.

  Link

  Dune IP Remote

  Távirányító Chrome böngészőhöz.
  1.Telepíted az áruházból
  2.Megadod a beállításokban a dune IP-címét.

  Letöltés

  [ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés