- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz Teréz Atya #56901 üzenetére
..ha azt nézzük, hogy a földön lassan minden harmadik ember kínai, és mi itt beszélgetünk ketten, akkor peace biztos hogy kínai..
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz Teréz Atya #56901 üzenetére
Vagy én vagyok egy igénytelen disznó és nekem jó vót az úgy padló gazon volt kis jello de nem volt vészes. Plusz én durván ütöttem vágtam, 150 start és minimum 450 nem tervezett leszallás volt benne, működött amikor eladtam vettem pót gépet, az új állapotban ment tovább, semmi nem kellett belőle. Összesen egyik kar rapedt, de úgy fél időben szal bírta utána is.
Jah annyi hogy fc t softmount oltam ő gyűrű vel. Más tuning csak vtx gomba antenna volt. Nagyon szerettem, csak kinottem... Azóta csak keresem mi lesz a kedvenc gép, de nem akar meglenni xD"Oh my Goa'uld!"
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest