Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teréz Atya

    senior tag

    válasz AMDaZERG_1 #41736 üzenetére

    A BT az jó lesz, a hatótáv nem rózsás, de mint mondtam, terepen Ez-Gui-val konfigolni, PID-et reszelni ideális. Van már 433MHz-es, 2km hatótávú telemtriám, azt jövő héten tervezem berakni.

    Jó GPS-t találni olyan mint jó barátnőt - nehéz és drága. :D
    Amit linkelsz az asszem az az a fajta, ami megsül 5V-on, így csak 3,3V-al szabad etetni, és nincs benne magnetométer. Az F4-es lappal az összes UBLOX-nak mennie kéne, ha a baud rate-et az U-centerben beállítod, mert alapban 9600-on van, ami kevés. A többit az autoconfig az iNAV-ban elintézi.
    Magnetométerhez, barométerhez kelleni fog i2C (IIC) port, nem udom, hogy a wiziben kivezették-e. Az új wizard lapját még meg kell néznem, mert én is ezt tervezek majd venni júliusban, most nemtom mi van benne és mi nincs.

    Omnibus - beépített OSD.

    Taranis - no, az F4 lapokban csak egy hardveresen invertált serial van, így ha a táv telemetriáját is rá akarod kötni, akkor trükközni kell, de ez már nem az én asztalom, én Flysky-al nyomulok.

    Szerk - gps-ből most ezt a Radiolinket találtam, ami normálisan néz ki. Van benne irányű, de sajnos az ára is 20+ dolcsi.

    [ Szerkesztve ]

    A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

Új hozzászólás Aktív témák