- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz Zotyafpv #42400 üzenetére
Sztem utóbbi. Ugyanis később úgyis kell vagy air mód vagy legalább egy alapjarati fordulat hogy amikor már ember rajon, hogy nem nagy gázzal kell végig tolni a bukfenc et - mert akkor több mint magasság vesztes - akkor lehuzod a gázt és ne kelljen még arra is figyelni hogy ne nullára húzd hanem csak alacsonyra. Ha nulla gáz után jön a nagy gáz akkor szinte biztos vagyok desync abból meg potty lesz.
"Oh my Goa'uld!"
-
fape
senior tag
válasz Peaceliker #42398 üzenetére
Így van, ez is csak szokás/gyakorlás kérdése. Egy kis segítség a mestertől: How To Land In Air Mode
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
FingR86
őstag
na a múltkor a sok gondolkodás közepette sikerült lecsúsznom a grasshopper-ről.
azóta óránként nézegettem lesz e újra akciózva 167$-ról, aztán ma megint jött az email 129$-ról meg még egy kis pontozás is és elég jónak tűnik az ára 113$-ért.
le is adtam a rendelésem, már csak egy kis izgalom, hogy átcsusszan e vagy nem[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
Nekem is van állandó air mode, nem pattog az leszálláskor, disarmolni kell.
Sőtt néha úgy rakom le, ha tudom már pár centi a föld csak akkor disarm és földre huppan.
Esésnél is disarmot húzok egyből.--> http://dronearena.hu/ <--
-
AMDaZERG_1
senior tag
Jelenleg a banggood készletből melyik akkut érdemes beszerezni? 4s akku legalább 1500mAh legalább 60C
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Teréz Atya
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #42406 üzenetére
Attól függ mire:
kezdésnek, lötyögésnek, feel good racingnek - Giant Power RTF, GP Dinogy 65C
kezdő racsingolás, freestyle - Infinity Graphene 70C, Tattu 75C, GNB 110C
Komolyabb racsingolás, freestyle - Infinity race spec Graphene 90C, Giant Power Dinogy Graphene V2 75C, Tattu R-line, GNB 120CDe ez olyan sacc/kb táblázat. Pl. Tattu 75C Joshua szerint nem olyan jó, userek szerint jobb, de lehet csak placebo. Nekem van GP Dinogy, Infinity Graphene és most jön 2 Infinity Race spec 90C. At tudom h az 1300-as Infinity jobban tartja a feszt punch-outnál mint az 1500-as Dinogy.
GP Dinogy Graphene V2 75C van 5S, felraktam a FB falamra, az emberek zabálták, legalábbis a megtekintések alapján.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
29 dolcsi VIP tagoknak a Runcam Swift, ki is raktam a FB falamra. Viszik mint a cukrot, szürke már nincs is!
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
maximilian4
addikt
Leírom a wizzard eladásával kapcsolatos kálváriámat. Röviden a kezdetek: el kellett adnom, mert sajnos 0 szabadidőm van, és anyagilag nem állok olyan jól hogy heti 1 vagy 2 heti 1 repülés miatt megtartsam. Gondoltam jó az a pénz más hasznosabb dologra. Köztudott rólam hogy soha nem vertem át senkit, soha nem adtam el hibás dolgot, sajnos ilyen vagyok. Meghirdettem a patika állapotú szettet, jelentkeztek is érte gyorsan. Már ott kitűnt hogy az ember semmit nem ért hozzá, de órákig magyaráztam neki mire figyeljen hogy ne tegye tönkre 2 perc alatt. Kezdve a propellerek felszerelésétől, az akksi feszültségéig. Linkeltem neki az összefoglalót ami a drh társalgóban van, illetve az itteni kollegák blogos írásait (nem hiszem h elolvasta), mert volt amit sokszor el kellett magyarázni mire megértette. Elgondolkoztam hogy kell-e ez nekem, és inkább eladom másnak,megelőzve egy idegösszeomlást. Ezt kellett volna tennem, így utólag úgy döntenék hogy inkább rohadjon el a polc alján az évtizedek alatt. De én rendes vagyok, nem ezt tettem. Hozzáteszem, volt még sok érdeklődő, csak neki ígértem meg először. Mielőtt elpostáztam volna százszor leelenőriztem mindent, az akksik feszültségét is, minden komponens működését. Bár láttátok képeken, nem sokat volt használva, ugyanúgy nézett ki mint amikor kivettem a dobozból és ugyanúgy is működött az ellenőrzések során, és a párszori használat során is. Elküldtem, megkapta. Reggel kapom az üzenetet hogy az imax b6 ac (az a verzió amit a jackal tesztelt) fel fog robbani, ciripel stb.. Mondom az lehetetlen, és nem is hiszem el. Mivel tökéletesen működött eddig. Mondom küldjön videót, vagy képet. Aztán csak folytatta, én meg továbbra is ragaszkodtam hozzá hogy mutassa. Mint kiderült nem igaz az egész, csak yt-on látott videót és az enyém is rossz, fel fog robbani, mert nem skyrc, nincs a dobozán. Utána jött az üzenet hogy nagyon nagy a baj. Ciripel a motor, akad stb... Százszor kértem meg hogy nézze meg a propokat, és csavarokat hogy jól csavarta-e rá. Ő szerinte jó és szar az egész gép. Végül századik kérésem után kiderült hogy nem volt ráhúzva a csavar Utána írta hogy nagyon fasza a gép működik minden, megy ki repülni. Mondom óvatosan, figyeljen az akksikra, ne merítse túl, stb... Illetve az adott napon (pénteken vagy szombaton) országszerte hidegfront volt és mindenhol esett az eső. Jön is a kép hogy az egyik esc lángra lobbant. Már kibaszottul baszta az agyam az egész. Elmondása szerint száraz volt minden, betonon használta. Utána kiderült hogy a szigszalag és az esc közé bement " 2 fűszál" Tehát mégsem betonon használta csak elmondása ellenére, és az is valószínű hogy az eső miatt vizes is volt...na mindegy, végül csak betudta az ő hibájának. Utána küldi a képet h darabokra szedte a gépet. Mondom jólvan, azt csinál most már amit akar. Ma pedig jött az üzenet hogy szar az egész gép, leégett minden alkatrész (esc, motor, videó adó stb..). Mondom nagyon sajnálom, de nem kéne úgy nekiállni hogy semmit nem ért a drónokhoz 2 nap után, és valószínűleg ez is az én hibám. Annak ellenére hogy még kibontáskor és előtte hónapokig működött. Kicsit sem tartja magát hibásnak és ő biztos nem hibázott, "hiszen" kép alapján rakta össze, mindent jó helyre forrasztott.ii igaz előző nap alig értette meg hogy az 1800mAh-s akksi egyébként 1,8 A és ajánlatos 1C-vel tölteni, tehát 1,8 A-rel. Illetve szar a dinogy akksi is, mert nincs ráírva hogy A-rel kell tölteni és hogy hány cellás. Írom neki hogy semmi felelősséget nem vállalok, szétszerelte, szarul rakta össze, ha nem ért az ember hozzá könnyen megesik. Mások heteket olvasgatnak mielőtt hozzá mernek nyúlni bármihez. Aztán szerinte ez azért is lehet, mert " az esc-n szigszalag volt és gyárilag nincs ott, valamint az egyik motorból hiányzott egy csavar (mivel elnyalódott és elfelejtettem az újat belerakni, de a szart kioperáltam), vagy az akksi volt rossz (amiben 2 töltés volt, tökéletesen működött)... de ő biztos mindent jól csinált, mert "számítástechnikus és ért az elektronikához, már javított nintendot".
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz maximilian4 #42409 üzenetére
Illetve azt a mondatomat hogy "Biztosan én szereltem össze rosszul..." úgy értelmezte hogy én bizony szétszereltem és össze is raktam, ráadásul emiatt van az egész. Sajnos nem értette meg hogy csak simán arra céloztam, hogy Ő szedte szét, és ő rakta össze szarul valószínűleg, nem pedig én...gyerekek óvakodjatok az ilyen embertől, kérlek...megspóroltok egy idegösszeomlást. Illetve más boldogan használná a gépet... egyben...
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Teréz Atya
senior tag
Küldd be ide a gyereket, hadd szedjük cafatokra a IQ betyárját! Volt itt valami traktorkezelő is, annak is nagy volt az arca, le is szedáltuk. BTW engem aztán elkezdett buzerálni privátban, le is tiltottam.
RCG-n Flacon 180 topicban is leszedáltam a hülyéket, akik leégették az ESC-jeiket, mert oszották az észt h így szar meg úgy szar. Leírást olvasni persze büdös, vagy Joshua videóját nézni, csak a gombokat nyomkodni mint a betanított majom.
Vagy a sírósszájú hüJJék, hogy jááááj, elrepült a részer. Mondom nem működtt a failsafe? Nem működtt a mi?
Halál komoly, egy dolog van, ami tizedmásodpercek alatt fel tud bőszíteni, az pedig az emberi hülyeség!
Vagy az önjelöt szagértők a blogomon, akik a disznóöléstől a versenypropellerekig mindenhez értenek. Vagyis azt hiszik, hogy értenek.Komolyan, aki ennyire be van oltva technika ellen, ne koptert vezessen, hanem áramot!
Gyerekek, most jöttem rá, hogy túl sok időt töltök a mocsárban dagonyázásban. Ez az én személyes Való Világom és Maunika sóm. Csökkentenem kell ezt az időt!
-
maximilian4
addikt
válasz Teréz Atya #42411 üzenetére
Küldtem, de ezek megtörténte előtt még. Hogy mielőtt nekiáll bárminek, inkább kérjen tanácsot vagy olvasgassa csak úgy a fórumot... esedezve kértem. Mondtam neki h addig inkább ne is nyúljon hozzá amíg nincs tisztában az alapokkal. Komolyan nagyon bánom amit tettem. Azt hogy eladtam neki. Pedig már a beszélgetés során éreztem hogy itt baj lesz... Most ott van a tökéletes gépem szétbarmolva, az a gépem amire tényleg úgy vigyáztam mint a hímes tojásra, ráadásul én vagyok a hülye.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz Teréz Atya #42411 üzenetére
Ja és egyébként ő tiltott le engem. Nem szeretem ha hülyének néznek és elmondom a magamét én is. Nem kell engem félteni. Csak azért mégis felbasz ez az egész.
ui.: és sajnálom a kis wizardot
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Peaceliker
addikt
válasz maximilian4 #42410 üzenetére
Egy ici picit se foglalkozz ezzel ennél többet. Itt leirtad, kibeszelted magadból, biztos vagyok benne senkinek fel nem merül, hogy picit is ludas lehetsz az ügyben, innentől engedd el a story t. Embert tiltsd és kész. Ennyi. :-) végtelen adás vételem volt FB n, fórumon, néha van ilyen alak, azt csak tiltani lehet, megmenteni már nem ;-)
"Oh my Goa'uld!"
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Teréz Atya #42407 üzenetére
Köszönöm a támogató információt!
Végül a Giant Power DINOGY MEGA GRAPHENE 2.0 14.8V 1550mAh 4S 75C Lipo akkut választottam.
Az 5S akkukat szerintem nem fogom erőltetni, nem merem a határokat feszegeti.
Bár lehet lazán elbírná az elektronika, motorok, prop az 5S-t?Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
kimista
aktív tag
haaaahahaha
örülj hogy valami balek megvette. onnanól meg szard le. nekem is volt ilyen, eladtam a gépet egy gyereknek akiról látszott hogy soha nem látott még drónt . utána írt vagy kétszer, elmondtam h mit rendeljen aztan abbamaradt. nem kell velük fogallkozni tök feleslegesen baszod fel az agyadVan pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
molnigee
aktív tag
az szép, vannak ilyenek Nekem is volt már pár okostóni, aki felhúzta magát hülyeségen, aztán még ő tilt le anyázás közepette
Amúgy ha tudom hogy eladod... jó lett volna nekem az alkatrésznek...--> http://dronearena.hu/ <--
-
maximilian4
addikt
válasz kimista #42416 üzenetére
Köszi mindenkinek
Jobban örültem volna ha nem egy balek vette volna meg. Talán megúszok egy idegösszeroppanást és több órás beszélgetést, ami igazából semmit nem ért. Szerintem mindig is szentül meg lesz győzödve hogy egy szar gépet adtam el neki. Elvileg a másik wizardja már vámon van. Hát hasonló szerencsét hozzá.Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz molnigee #42417 üzenetére
Te legalább hasznát vetted volna... így is vicces pénzért hozzá jutott a géphez( patika volt hónapokig, nála jött ki minden hiba, de neki tuti semmi köze nincs hozzá, mert számítástechnikus és nagyon ért az elektromossághoz), töltőhöz (ami ugye szar, fel fog robbani), akkuhoz (vadi új dinogy, szar..), gopro lencse (laza 4k volt), mellé még két lencse, egy széles látószögű úgyszintén, a táv (az is gagyi egyébként szerinte) valamint egyéb apró alkatrészek, kiegészítők amik ugyanúgy kiraknak jó pár ezer ft-ot. Ráadásul mind patika volt.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
syler123
veterán
válasz maximilian4 #42419 üzenetére
Mennyiért adtad el? Azt látom, hogy egyben adtad el az egész kócerájt, de a gépért mennyit számoltál?
-
Zoty4
őstag
válasz AMDaZERG_1 #42415 üzenetére
hát szerintem 3S-sel kéne kezdened, de te tudod
sajna én is 4-el kezdtem, mára már van is 2 db 3S (amik 4cellásak voltak eredetileg)[ Szerkesztve ]
-
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Teréz Atya #42309 üzenetére
Hogy ne csak hülyék szapulása legyen, lemértem az A8S V2-nek az antennáját:
A kilógó fémrész cca 23mm. Megnéztem RCG-n és ott is azt írják h ez gyárilag annyi.
Amúgy nem szeretem. Nem lehet rendesen felragasztani, túl nagy az antenna és max 100m a hatótáv, nyélgáznál egy pillanatra meg-megszakad a kapcsolat egy tizedmásodpercre nagyobb távolságban. A hótprimitív FS-RX2A agyonveri mint hatótávban, tömegben, méretben, mindenben. Igaz ez utóbbiban csak iBUS / SBUS-ban failsafe, PPM-en nincs, de annyi baj legyen.
Szó ami szó, az A8S-t a V3-ig nem ajánlanám mert van tőle jobb, olcsóbb mikro flysky vevő.
A flysky vevős listámat most akarom updateleni, aki tud valami újdonságot, ami nem lenne benne, az jelezzen!
-
Zotyafpv
csendes tag
leülhettek Ötös! [link]
A kezdők elszállhatnak maguktól :)
-
Zotyafpv
csendes tag
válasz Peaceliker #42401 üzenetére
mennyi az ajánlott alapjárat? 1060?
A kezdők elszállhatnak maguktól :)
-
syler123
veterán
válasz Zotyafpv #42425 üzenetére
Nincs kőbe vésve. Amikor a motors fülön az összes motornál húzod fel a csúszkát, az a pont ahol mindegyik motor már stabilan megy, az legyen a min throttle. Általában 1050 környéke. Nekem 1040, mert ott bőven indulnak már a motorok.
Más: Jó hogy lecseréltem a gyári döntött motorvédőket, nagy szenzáció, tudok egy helyben forogni!!!! Mármint stab módban, eddig össze vissza kószált a 10%-al döntött motorvédők miatt...
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz syler123 #42399 üzenetére
Nekem 2 év alatt sosem halt meg egyetlen egy ESC-m sem. Egyből disarmolom a cuccot, sőt rátolok egy failsafet is hogy csipogjon, így a kábeleket sem kell széthúzni, mikor visszahozom.
Molnigee: de ez a lényeg ha disarmmal szállsz le akkor meg tök mindegy, hogy van nem? Akkor lehet ott bármi más is, nem számít.
[ Szerkesztve ]
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
syler123
veterán
válasz Jackal2 #42429 üzenetére
Nekem sem halt meg még esc, mert lehúzom a gázkart és nem forognak a motorok Ez nagyon ember függő, mennyire figyelmes, én nem vagyok az lezuhanok tuti elfelejtek disarmolni és kuka az esc, ha úgy van beállítva a gép hogy alapból forogjanak armolva. Bár pl Falcon 180nál elvileg túléli, mert van erre valami védelem.
-
Jackal2
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #42415 üzenetére
Sajna későn láttam, hogy írtál, én az Infinityt venném, és nem azért mert nekem az van (van Tattum is, de nem fogok többet venni).
Az összes Joshua Bardwell videót végig néztem hétvégén a témával kapcsolatban és szeretnék is írni majd róla, meg videót készíteni csak most nincs időm, de, a lényeg:
- ár/érték arányban az Infinityt jók, de még adott márkából is vannak iszonyatosan szóró típusok.Két három akku csoportra lehet osztani a dolgokat:
- vannak az igazi race spec akkuk, de ez nem az, amit a Tattu ráír, tehát ne egy márkanévre gondoljatok, hanem arra, hogy nagyon hosszan, egy húzásra leadja a terhelést, amit tud, de 15 töltés és kuka, mint egy forma 1-es motor
- vannak a jó all around akksik, amik sokat bírnak de sok az áruk is, pl. Onda és Stirxx, egy 1500 4S 40! dollár
- vannak a best buy budget akkuk, 20-25 dollár, ezekből jó az InfinityNem mennék bele a mérésbe és a tesztbe, mert még én sem értem teljesen, de a lényeg, az első leghosszabb áramleadási fázis, illetve hogy hány burstöt bír az akku, illetve a végén mennyire lesz meleg.
Elsőből minél hosszabb, utóbbi kettőből minél kevesebb. Majd lesz ennek kifejtése és lehet, nem is itt kellene ezt tárgyalni, hanem az upgrade topicban, de kb. ez a lényeg.
-
capafog23
őstag
Hol lehet találni itthon eladó komplett drónokat?
-
varadigabor
senior tag
válasz Zotyafpv #42400 üzenetére
Szerintem meg lehet szokni, mikor 2 hétig vártam alkatrészre a helinél én gyorsan megszoktam
(#42432) capafog23 Hát szerintem csak használtan tudsz venni ha racer kell. DJI és társait tudsz venni itthon is.
(#42409) maximilian4 Kár hogy eladtad, te voltál az egyetlen aki hozászolásokból leszűrve a közelben lakott
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
shaddam
aktív tag
Nem vesztett el Sopronban senki semmit? A bácsi hozzáállása dicséretes
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Jackal2 #42431 üzenetére
Frissítettem a Taranis Q X7-et
Régi:
FW: opentx-x7
VERS: 2.2.0 (0857e276)
DATE: 2017-02-23
EEPR: 218Új:
FW: opentx-x7
VERS: 2.2.0 (85863358)
DATE: 2017-06-01 06:34:38
EEPR: 218Bár előtte is non-EU volt és most is. Nem EU-sítani sem lett volna bonyolult
Tehát vehetsz bátran Mode1-Mode2 - EU vagy non-EU változatot, mert minden pillanatok alatt átalakítható.
Ehhez bőven elég, ha alap szerelési ismerettel rendelkezik az ember (ki-be tud csavari csavarokat), ami hátrány a módosítás elvégzéséhez a vandalizmusra való hajlam.(#42431) Jackal2
Köszi!
Úgyis kell még vennem akkukat, így biztosan lesz köztük Infinity is. A Syma X8-hoz van 6db akku, ami tovább tud a levegőben repkedni, így ez a néhány perces quadhoz biztos még a hat is túlságosan kevés lesz.[ Szerkesztve ]
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
kriszbon
őstag
válasz Teréz Atya #42423 üzenetére
Nem is írtam, hogy én is mértem pár vevő antennát, és az FS-X6B 23mm-es antennáján kívül mind hosszabb volt.
Volt 28mm-es Fs-i6, akkor Walkera 29mm, Redcon DSMX 30mm, Corona R6SF 32mm, Radiolink R6DSM 27mm, Frsky antenna 30mm, az FS-iA6B antennát nem tudtam megmérni, mert nem akartam lebontani róla a zsugorcsövet.
Tehát jóformán az összes más méretű volt, ami a 23mm-es annak volt a legkisebb a hatótávja, amit linkeltem mutattam is.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Jackal2
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #42437 üzenetére
Egy dologra figyelj, a tárolási szabályokat nagyon szigorúan tartsd be, mert az én példám mutatja, hogy durván leromlott az akkuk állapota.
-
varadigabor
senior tag
válasz Jackal2 #42431 üzenetére
Onda meg strixxre nem dob fel semmit a google, vagy rosszul keresem, nem Bonka lenne?
Pl. ez szimpatikus de lehet attól rossz
Soha nem töltötted vissza 3,8 voltra? Érdemes lenne repülés után egyből tárolásira feltölteni az aksikat?
[ Szerkesztve ]
www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---
-
Jackal2
senior tag
válasz varadigabor #42441 üzenetére
-
Zoty4
őstag
Voltunk most kint a hajogyarin. 2. Akksit repulom, amikor befordult egy zold auto, megkertek minket hogy hagyjuk abba a dronozast, mert nem volt persze engedelyunk. Nagyon korrekt volt a rendor+Kozteres paros, le a kalappal elottuk. Megbuntethettek volna minket tilosban valo parkolasert is
De a lenyeg, hogy valaki joindulatbol rank hivta a yardot.Jo lenne mar rendezodne ez az egesz allapot, hogy lehessen uzni a hobbit
[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
Ezekhez az MJX drónokhoz, csak ezek a ronda kinézetű testek vannak?
Tudásra nagyon megtetszett most ez az MJX B2W, gyakorlatilag minden van benne, de ezek a szemek (bár olyan szinten jó, hogy játéknak néz ki)
De tényleg nincs benne 360 fokos fordulat? (Még a sebesség mérése sem volna rossz)
Battlenet: Grimm#22690
-
Peaceliker
addikt
Kibír az bmennyit, csak egyáltalán nem egészséges. Akku függő, van amelyik pár nap után is el kezd puffadni. 1-2 napnál tovább sosem hagyom már így. Feltöltött állapotban hamarabb elkezd nőni a belső ellanállása. Persze biztos van olyan akku is ami látványosan nem csinál ilyen akció után semmit, de attól jót nem tesz annak sem.
"Oh my Goa'uld!"
-
molnigee
aktív tag
Szingapúr postával valakinek tapasztalat? Lesz onnan vám? Szállítási idő?
--> http://dronearena.hu/ <--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Háztartási gépek